Annazoo pisze:Toszo, nie spodziewałam się, że te termometry są aż takie małe, cieniutkie i wspaniałe!
Bo to towar nielegalny pierwsza klasa
Ja byłam tak zdeterminowana, że zza wielkiej wody chciałam je ściagac, ale znalazło się prostsze rozwiązanie.
Moderator: Estraven
Annazoo pisze:Toszo, nie spodziewałam się, że te termometry są aż takie małe, cieniutkie i wspaniałe!
Tosza pisze:Annazoo pisze:Toszo, nie spodziewałam się, że te termometry są aż takie małe, cieniutkie i wspaniałe!
Bo to towar nielegalny pierwsza klasa![]()
Ja byłam tak zdeterminowana, że zza wielkiej wody chciałam je ściągać, ale znalazło się prostsze rozwiązanie.
Annazoo pisze:Tosza pisze:Annazoo pisze:Toszo, nie spodziewałam się, że te termometry są aż takie małe, cieniutkie i wspaniałe!
Ja byłam tak zdeterminowana, że zza wielkiej wody chciałam je ściągać, ale znalazło się prostsze rozwiązanie.
Nie pytam jakie, lepiej może nie wiedzieć
Tosza pisze:Annazoo pisze:Tosza pisze:Annazoo pisze:Toszo, nie spodziewałam się, że te termometry są aż takie małe, cieniutkie i wspaniałe!
Nie pytam jakie, lepiej może nie wiedzieć
Żadna tajemnica- nagle pojawił sie ktoś na Allegro, kto miał ich kilkaset do sprzedaży, podejrzewam, że miał dojścia do zapasów magazynowych. Ciekawe, kto popełnił przestępstwo, on , oferując, czy ja, kupująć zakazany towar.
Tunisia pisze:termometry z rtęcią można jeszcze kupić w aptekach, hurtownie farmaceutyczne jeszcze je mają na stanie sprzedają :wink:
kosma_shiva pisze:3. 4-5. czerwca wystawa kotów
Tweety + Wiślacki cały dzień
Miszelina może też cały dzień (stoisko)
Potrzeba kilka osób z puszkami!!!
Puszkarki
10.00- 13.30 ......... + ..........
13.30 - 17.00 ........ + ..........
miszelina pisze:Przelałam pieniądze za bazarek kolczykowy.
Nosia....
lutra pisze:Nie wiem, czy Aga jedna lub druga będą miały siłę pisać. Nosek umarła mimo wszystko nagle. Rano jadła suchą karmę i chciała wyjść z pokoju. Agnieszka poszła do pracy, a kiedy wróciła, to Nosek jeszcze żyła... Robert z Renatą pojechali małą dośpić. Strasznie to niesprawiedliwe, bo dobre dopiero było przed nią...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], magnolia.bb i 52 gości