Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
VVu pisze:Trzymam kciuki za udaną adopcję!
Przy okazji apeluję do osób odwiedzających blog mirki_t, by wstawiały, choćby krótkie, komentarze. Głowy nie dam, że tak jest na blogspocie, ale może tak być, że im większa liczba komentarzy, tym blog może być wyżej w rankingach (jeśli takie są na tej platformie) lub może się pojawiać częściej na jakichś stronach z ostatnio komentowanymi wpisami (też niestety nie wiem, czy coś takiego jest na blogspocie).
To jest (może być) o tyle ważne, że im blog będzie bardziej popularny, większa będzie szansa, że znajdzie się ktoś - przez blog właśnie - chętny do adopcji kotów, którymi się opiekuje mirka_t.
Marcelibu pisze:No dobrze - wstawię.
VVu pisze:Marcelibu pisze:No dobrze - wstawię.
Ale ja miałem na myśli wyłącznie ŻYCZLIWE (wybacz, jeśli niesłusznie, implicite, insynuuję Ci złe zamiary) komentarze!
Blog to nie forum i nie są tam potrzebne negatywne komentarze. I gospodarz ma pełne prawo (także dla komfortu czytelników blogu - bo nie wszyscy dobrze znoszą negatywne emocje) usuwać nieprzychylne komentarze.
Na ewentualną krytykę tu jest odpowiednie miejsce, a blog niech spokojnie działa na rzecz adopcji kotów, którymi opiekuje się mirka_t.
VVu pisze:Trzymam kciuki za udaną adopcję!
Przy okazji apeluję do osób odwiedzających blog mirki_t, by wstawiały, choćby krótkie, komentarze. Głowy nie dam, że tak jest na blogspocie, ale może tak być, że im większa liczba komentarzy, tym blog może być wyżej w rankingach (jeśli takie są na tej platformie) lub może się pojawiać częściej na jakichś stronach z ostatnio komentowanymi wpisami (też niestety nie wiem, czy coś takiego jest na blogspocie).
To jest (może być) o tyle ważne, że im blog będzie bardziej popularny, większa będzie szansa, że znajdzie się ktoś - przez blog właśnie - chętny do adopcji kotów, którymi się opiekuje mirka_t.
dalia pisze:moim zdaniem blog mirka_t nie będzie popularny choćby nie wiem ile osób się na nim wpisało - niestety jest nieciekawy, brakuje na nim informacji, ciekawych opowiadań o kotach, jednym słowem brakuje życia
szkoda
sky_fifi pisze:Nie martwcie się, podobno dyskalkulicy to 4-6% społeczeństwa
Jana pisze:sky_fifi pisze:Nie martwcie się, podobno dyskalkulicy to 4-6% społeczeństwa
Przed adopcją Bączka w domu mirki_t było 45 kotów.
Po jego oddaniu autorka wątku zmieniła liczbę w tytule na 42.
Ciekawa ta matematyka.
mirka_t pisze:Jana ciekwsza jest Twoja logika, bo w tytule wątku było 43, więc logicznym jest, że po wydaniu Bączka widnieje 42. Zresztą wystarczy piliczyć koty z pierwszego postu.
dalia pisze:moim zdaniem blog mirka_t nie będzie popularny choćby nie wiem ile osób się na nim wpisało - niestety jest nieciekawy, brakuje na nim informacji, ciekawych opowiadań o kotach, jednym słowem brakuje życia
szkoda
Jana pisze:mirka_t pisze:Jana ciekwsza jest Twoja logika, bo w tytule wątku było 43, więc logicznym jest, że po wydaniu Bączka widnieje 42. Zresztą wystarczy piliczyć koty z pierwszego postu.
Policzyłamviewtopic.php?p=7249548#p7249548
45 - 1 = 44
Tytuł wątku nadal kłamie, no, chyba, że nie umiem liczyć...
edit - tak samo liczysz koty wyadoptowane?
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 216 gości