Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 15, 2011 17:21 Re: Kicie u Smarti- Czesia [']...prośba o dowóz Romcia do DS...

jesteście niemożliwe
ale oczywiście czary musza być
:piwa: :ok:

Dzis byłam u weta po krople przeciwkleszczowe ,
pokazałam wetom książeczkę Laluni,
jeden był w szoku czym ona była leczona, a jeszcze bardziej zdziwiony był tym, że Lalunia jest zdrowiusieńka i nie ma KK i , że Franek niczego nie podłapał od niej.
Generalnie więc przekazać mam ukłony dla DT Smarti co też czynię :1luvu:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt kwi 15, 2011 17:28 Re: Kicie u Smarti- Czesia [']...prośba o dowóz Romcia do DS...

No bo Smarti i spółka to porządna firma - nie ma to tamto :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt kwi 15, 2011 17:35 Re: Kicie u Smarti- Czesia [']...prośba o dowóz Romcia do DS...

Edytko-uważaj na Lalunię ale też i na Tż-ta bo bieganie za kotem o kulach nie jest najzdrowszą formą aktywności fizycznej.. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

I dzięki wielkie Edytko :D za dobre słowo :1luvu:
DT Smarti i s-ka stara się jak może aby kicie były szczęśliwe i wolne od chorób w nowych domkach..
nie wyobrażam sobie wydania do DS kicia niedoleczonego,niezaszczepionego,nieodrobaczonego i niewysterylizowanego-nie ze mną te numery :D

oczywiście czasem drobne kichanie może sie zdarzyć z powodu zmiany domku ale staramy sie na ile tylko możemy...

tak więc dziś Mela odrobaczona,już dawno podwójnie zaszczepiona,po zdjęciu szów i totalnym przeglądzie zaraz rusza w droge do swojego domku.
dostanie oczywiście odpowiedni posag łącznie ze swoją ulubioną myszką którą tak lubi aportować.

zdążyłam podwójnie zaszczepić przeciwko grzybowi Ciumcię i potrójnie (czyli wyleczyć) Blusię a więc dziś Ksieciunio poznaje nowe laseczki,bo przecież taki macho nie może być samotny...mamy nadzieję że szybko się pocieszy po odejściu Melci-jak przystało na rasowego macho :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Ostatnio edytowano Pt kwi 15, 2011 18:11 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt kwi 15, 2011 17:42 Re: Kicie u Smarti- Czesia [']...prośba o dowóz Romcia do DS...

Oj to Ciumcia będzie miała kawalera do całowania :lol:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt kwi 15, 2011 18:17 Re: Kicie u Smarti- Czesia [']...prośba o dowóz Romcia do DS...

no ja nie wiem-mimo że Ciumcia urocza to z tym całowaniem troszkę nieapetycznie by było...najpierw musimy oczko doprowadzić do kultury :) ...a poza tym Blusia ma coś w rodzaju rujki (bo nie wiemy czy przypadkiem nie sterylizowana panna jest :lol: ),więc pewnie ona się do Promysia bedzie zalecać...
tak czy inaczej Księciunio znowu w centrum zainteresowania :D

Melcia już pojechała-ma przepiękny transporterek-jeszcze takiego nie widziałam...i Państwo bardzo fajni i Melą zauroczeni, więc mam nadzieję że Melcia zaczyna nowy etap jeszcze bardziej szczęśliwego życia...bo u nas przeciez tez narzekać nie mogła...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt kwi 15, 2011 18:20 Re: Kicie u Smarti- Czesia [']...Melcia pojechała do DS !!!

Ależ tutaj wieści :D :D :D ogólnie dzisiaj dużoooooo dobrych wieści jest :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt kwi 15, 2011 18:52 Re: Kicie u Smarti- Czesia [']...prośba o dowóz Romcia do DS...

smarti pisze:Melcia już pojechała-ma przepiękny transporterek-jeszcze takiego nie widziałam...i Państwo bardzo fajni i Melą zauroczeni, więc mam nadzieję że Melcia zaczyna nowy etap jeszcze bardziej szczęśliwego życia...bo u nas przeciez tez narzekać nie mogła...

A nie płaczecie z tęsknoty? :wink: Przecież przez tyle czasu była z Wami...
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Sob kwi 16, 2011 9:07 Re: Kicie u Smarti- Czesia [']...prośba o dowóz Romcia do DS...

Chatte pisze:
smarti pisze:Melcia już pojechała-ma przepiękny transporterek-jeszcze takiego nie widziałam...i Państwo bardzo fajni i Melą zauroczeni, więc mam nadzieję że Melcia zaczyna nowy etap jeszcze bardziej szczęśliwego życia...bo u nas przeciez tez narzekać nie mogła...

A nie płaczecie z tęsknoty? :wink: Przecież przez tyle czasu była z Wami...

Chattuś,ja już osobiście to po mojej Czarnej łez nie mam... :( :( chyba wszystko wypłakałam...

A mam wewnętrzną pewność że domek Meli będzie ją bardzo kocjał i że to mądry domek-mili ,spokojni i uczuciowi ludzie :D
Myślę że Mela naprawdę długo czekała ale to dlatego że musiała czekać na TEN właśnie domek :ok: :kotek: :ok:

...a że tęsknimy za Melą to na to nie ma rady..

dostałam już smska że Mela do wieczora do 23-ciej siedziała w swoim designerskom transporterku i buuuuczała jak ją głaskali a jak Państwo poszli spać to Melunia zaczęła zwiedzać mieszkanie :D

My natomiast się raczej nie wysypiamy bo Bella znowu wczoraj dostała rujki i śpiewa w niebogłosy ale nareszcie mam to o czym tak marzyłam-nad ranem Carlito przytulony do Belli na naszym łózku mył jej dokładnie pysio i uszka :D :kotek: :kotek: :D
Łazikują wszędzie razem i chyba się pokochali.. :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu:
Czyli umawiam Belle na sterylkę za ok tydzień,dwa..

Chatte-pamiętam o magnoliach i innych roślinkach-daj tylko sygnał a się spotkamy,
:D -pamiętaj-na Wale u p.Asi i we Florze w Aninie :D

smarti

Post » Sob kwi 16, 2011 9:36 Re: Kicie u Smarti- Czesia [']...Roman Potężny jedzie w poniedz.

Gdzie na wale?
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Sob kwi 16, 2011 11:20 Re: Kicie u Smarti- Czesia [']...Roman Potężny jedzie w poniedz.

Edytka-koło mnie :roll: ,czyli w Falenicy a Flora Point jest w Aninie przy Patriotów.
W obu tych sklepach mam 10% zniżki więc jakby co to służę pomocą w zakupach :D oba są czynne w niedzielę tylko trzeba się przygotować na tłum zwłaszcza we Florze.

możesz też mi powiedzieć jakie rośl Cię interesują i jak będzie świeża dostawa to dam Ci znać.

smarti

Post » Sob kwi 16, 2011 11:52 Re: Kicie u Smarti- Czesia [']...Roman Potężny jedzie w poniedz.

Pozdrawiamy porannie i zmykamy do mycia okien :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob kwi 16, 2011 16:25 Re: Kicie u Smarti- Czesia [']...Roman Potężny jedzie w poniedz.

JEST QPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

W końcu :D dzisiaj o godz.10.05 :ryk: Edisia zrobiła qpkę - adekwatną do swojej wielkości i standardową dla siebie :piwa: :piwa: :piwa:
qpka uformowana, trochę ze śluzem, ale bez krwi i innych tego typu historii :D została wzięta do badania - tzn. czeka na jeszcze dwie kolejne.

koteńka od razu w lepszym humorze i ogólnym stanie dobrym. Wczoraj byłam - praktycznie rzecz biorąc w nocy - u niej, wygłaskałam, nagadałam się, tarmosiłam brzuchol żeby kupka się pojawiła.. Edisia nawet pozwiedzała szpitalik, połaziła po półkach, ale gdy tylko wychodziłam od razu włączała charczenie... Dostaje probiotyki, kroplóweczki w dalszym ciągu, ale chyba w niedużych ilościach, antybiotyk na układ pokarmowy, leki osłonowe na jelita - full wypas potrzebny do zdrowienia.

Oby jak najszybciej! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob kwi 16, 2011 16:37 Re: Kicie u Smarti- Czesia [']...Roman Potężny jedzie w poniedz.

Czytam , trzymam kciuki, co słychać u Fionki?
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Sob kwi 16, 2011 16:48 Re: Kicie u Smarti- Czesia [']...Roman Potężny jedzie w poniedz.

Marzenia11 pisze:JEST QPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Właśnie jem obiad :mrgreen:
Ale bardzo się cieszę :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob kwi 16, 2011 16:48 Re: Kicie u Smarti- Czesia [']...Roman Potężny jedzie w poniedz.

:ok: :ok: :ok: :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]