Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 15.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 07, 2011 18:43 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Amika6 pisze:
dalia pisze:moje dane osobowe nie były dostępne ani na forum miau ani w internecie ponieważ ich nie publikowałam oraz nie wyrażałam zgody na ich udostępnienie - obecnie są ponieważ udostępniła je Jamagda i dodatkowo Magaaaa
ten fakt jest akurat łatwy do sprawdzenia - na pewno zostanie dodatkowo zweryfikowany przez prawnika, który obecnie zajmuje się sprawą

Tak się składa, że wiosną ubiegłego roku często zaglądałam na bazarek i widziałam Twoją prośbę o skasowanie zamieszczonych tam pomyłkowo Twoich danych. Nie byłam pewna czy nie mylę Cię z kimś innym (a w ciągu dnia nie miałam czasu by to sprawdzić).
Teraz odszukałam tamten wątek i twierdzę, że nie jest prawdą to, co powyżej napisałaś.
Twoje dane wisiały sobie na miau calutkie 3 doby zanim się zorientowałaś i usunęłaś i zanim zostaty usunięte z cytatów.
Stamtąd w poszukiwaniu pomocy dla Szagiego mogły spokojnie trafić na ogólnodostępne forum.

Piszę to tutaj, ponieważ tu zamieściłaś swoje oświadczenie, które w całości zacytowałam.

Uprzedzam ewentualne prośby, linka nie mam zamiaru tu umieszczać.

A uważasz, że zamieszczanie tych danych PO lekturze zalinkowanego wątku jest OK? Bo dla mnie jasno z tej lektury wynika, że dalia sobie ich zamieszczania absolutnie nie życzy... Ciekawi mnie także, skąd zostały wygrzebane, skoro na miau je wyedytowano rok temu?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon mar 07, 2011 18:44 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

MariaD ma też inne zajęcia niż siedzenie na forum.

Zdania na temat magaaaa nie zmienię. Przeproszenie też nic nie zmieni. Fakt pozostaje faktem. Wykasuję to co jest w ostrzeżeniu na bazarku i pchlim targu na jej temat.
Zobaczymy jak długo skrucha potrwa, bo zacytowanie danych osobowych to tylko wierzchołek góry lodowej i pewnie kropla przepełniająca kielich administracji tego forum.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pon mar 07, 2011 18:46 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Zofia&Sasza pisze:
Amika6 pisze:
dalia pisze:moje dane osobowe nie były dostępne ani na forum miau ani w internecie ponieważ ich nie publikowałam oraz nie wyrażałam zgody na ich udostępnienie - obecnie są ponieważ udostępniła je Jamagda i dodatkowo Magaaaa
ten fakt jest akurat łatwy do sprawdzenia - na pewno zostanie dodatkowo zweryfikowany przez prawnika, który obecnie zajmuje się sprawą

Tak się składa, że wiosną ubiegłego roku często zaglądałam na bazarek i widziałam Twoją prośbę o skasowanie zamieszczonych tam pomyłkowo Twoich danych. Nie byłam pewna czy nie mylę Cię z kimś innym (a w ciągu dnia nie miałam czasu by to sprawdzić).
Teraz odszukałam tamten wątek i twierdzę, że nie jest prawdą to, co powyżej napisałaś.
Twoje dane wisiały sobie na miau calutkie 3 doby zanim się zorientowałaś i usunęłaś i zanim zostaty usunięte z cytatów.
Stamtąd w poszukiwaniu pomocy dla Szagiego mogły spokojnie trafić na ogólnodostępne forum.

Piszę to tutaj, ponieważ tu zamieściłaś swoje oświadczenie, które w całości zacytowałam.

A uważasz, że zamieszczanie tych danych PO lekturze zalinkowanego wątku jest OK? Bo dla mnie jasno z tej lektury wynika, że dalia sobie ich zamieszczania absolutnie nie życzy... Ciekawi mnie także, skąd zostały wygrzebane, skoro na miau je wyedytowano rok temu?

A z czego wnioskujesz, że Jamagda je stamtąd wzięła skoro od dawna ich nie było.
I skąd masz pewność, że Jamagda czytała tamten wątek. Sądząc po ilości Jej postów na KB,raczej nie często tam bywała.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon mar 07, 2011 18:48 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Obojętne skąd je wzięła. Nie powinna ich publikować.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pon mar 07, 2011 18:49 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Ponieważ mój post na KB został zacytowany - nie mogłam usunąć ostrzeżenia przed magaaaa w związku z faktem przeproszenia.
Obrazek

MariaD

Post » Pon mar 07, 2011 18:51 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Amika6 pisze:

Twoje dane wisiały sobie na miau calutkie 3 doby zanim się zorientowałaś i usunęłaś i zanim zostaty usunięte z cytatów. (...)

Dokładnie, od piątku 12 lutego 2010 do momentu edycji czyli poniedziałku 15 lutego 2010.

Jek pisze:Ja tam widzę róznicę :wink: . Pixie65 zastanów się czego właściwie bronisz. I kogo. Bo raczej nie tych konkretnych kotów w tym momencie. Ani też prawdy obiektywnej.

A widzisz różnicę między mną a magaaaa?
:arrow: Ona odpowiada za siebie, ja - za siebie.
I nie muszę zastanawiać się czego bronię, mam dość jasno określone zasady.
Dążenie do poznania prawdy obiektywnej pozostawiam raczej filozofom.
Bo na pewno nie prawnikom.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon mar 07, 2011 18:52 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

egwusia pisze:

pogrubienie moje

viewtopic.php?f=27&t=107247&start=3
Wysłany: Pią Lut 12 2010
dalia pisze:
Paulaaa pisze:to jest cena kup teraz czy wywoławcza?

Magix poprosze :)

Wyslalam dziś - odpielam zatrzaski i schowałam je w kartonik oddzielający dno od góry kuwety

wykasowałam dane

Wysłany: Pon Lut 15, 2010

dalia pisze:dziewczyny to miało bć pw :oops:
nie wiem jakim cudem mi się w watek wkleiło
proszę wykasujcie cytaty z mojego posta

nie miałam dostępu do netu od piątku i po południu dalej nie będę miała az nie naprawię tak ze dostęp mam tylko do 16.00 przez najbilższe dni

Wysłany: Pon Lut 15 2010
dalia pisze:
Paulaaa pisze:Dzisiaj nie dałam rady, zrobię przelew w poniedziałek :oops:

Paulaaa nie ma sprawy, proszę wykasuj moje dane ze swojego posta (w cytacie są)

Bardzo dziekuję, egwusiu.
:1luvu:

Co na to Administracja?
Co z moim zablokowanym kontem?
Co z pomówieniami MariiD?
Co z Jamagdą? Choćby nie chciała wrócić - należą jej się chyba przeprosiny. Tak jak i mnie.
Adres dalii był na forum!
Można go było sobie obejrzeć nawet nie logując się na forum.
I to sama dalia go umieściła.
Ostatnio edytowano Pon mar 07, 2011 18:55 przez magaaaa*, łącznie edytowano 1 raz

magaaaa*

Od: Pon mar 07, 2011 14:03

Post » Pon mar 07, 2011 18:54 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

I to Cię usprawiedliwia? Chyba znowu wyedytuję posta na KB i PT. :roll:
Obrazek

MariaD

Post » Pon mar 07, 2011 18:55 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Amika6 pisze:

Edit: widzę, że się spóźniłam :D

dane umieściłam przypadkowo i je wykasowałam ponad rok temu (zresztą z wątku wynika ze nie chciałam ich udostępniać publicznie)
udostępnione zostały dziś, bez mojej zgody i na dodatek złośliwie i bez powodu
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Pon mar 07, 2011 18:56 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

MariaD pisze:I to Cię usprawiedliwia? Chyba znowu wyedytuję posta na KB i PT. :roll:

Żadne edycje nie pomogą, Twoje pomówienia są zachowane w cytatach.

magaaaa*

Od: Pon mar 07, 2011 14:03

Post » Pon mar 07, 2011 18:57 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

dalia pisze:
Amika6 pisze:

Edit: widzę, że się spóźniłam :D

dane umieściłam przypadkowo i je wykasowałam ponad rok temu (zresztą z wątku wynika ze nie chciałam ich udostępniać publicznie)
udostępnione zostały dziś, bez mojej zgody i na dodatek złośliwie i bez powodu

A z postów szanownych oponentek wynika, ze gdybym przypadkowo zostawiła portfel w ogólnie dostępnym miejscu - niczym nagannym nie byłoby jego zawłaszczenie... No bo skoro go zostawiłam, to widać mi niepotrzebny, prawda?
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pon mar 07, 2011 18:58 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

dalia pisze:...dane umieściłam przypadkowo i je wykasowałam ponad rok temu...

Jednak były dostępne dla ogółu przez 3 dni. Post magaaaa, w którym pisałam o Jek był dostępny przez moment i jak się za to obrywa.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pon mar 07, 2011 18:59 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Czy na te śmieciary juz naprawde nie ma siły?
Juz nigdy sie nie odczepią?

Magaaaa no pliss, trochę delikatniej, bo znowu do moda na skargę polecą.

Niech lecą.
Nie ma się co takimi przejmować. Mod chyba widzi co wyprawiają.
Mod? Widzisz?

Ja tam pereł przed wieprze rzucac nie będę.
Jak również brudzić rękawiczek.
One na to nie zasługują.
Szczerze mówiąc to zastanawiam się dlaczego do tej pory mod nie interweniował. Przeciez one tu uskuteczniają regularne napaści.

PS: Agn, jakie obelgi? Do nich nawet to by nie dotarło. :ryk:

mod widzi

i przypomina, ze gdy się prowadzi wątek na forum - należy się liczyć z możliwością wystąpienia krytyki
i w stosunku do krytykujących - abstrahując od tego czy słusznie, czy nie - nie należy używać slow uważanych za obraźliwe

mała przypominajka

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pon mar 07, 2011 18:59 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Zofia&Sasza pisze:A z postów szanownych oponentek wynika, ze gdybym przypadkowo zostawiła portfel w ogólnie dostępnym miejscu - niczym nagannym nie byłoby jego zawłaszczenie... No bo skoro go zostawiłam, to widać mi niepotrzebny, prawda?

A z postów oszołomów wynika, że "co wolno wojewodzie to nie Tobie smrodzie".
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

magaaaa* pisze:
MariaD pisze:I to Cię usprawiedliwia? Chyba znowu wyedytuję posta na KB i PT. :roll:

Żadne edycje nie pomogą, Twoje pomówienia są zachowane w cytatach.

Przeprosiłaś Jek? Żadne cytaty Cię nie usprawiedliwiają.

Czy jak komuś zaoferuję pomoc w naprawie lampki to znaczy, że jestem elektrykiem?
Obrazek

MariaD

[poprzednia][następna]