Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Zajrzyj na nasz wątek - zobaczysz jak nam minął dzionek.
jolabuk5 pisze:Ewa L. pisze:Zajrzyj na nasz wątek - zobaczysz jak nam minął dzionek.
Zaglądam, zaglądam
Dobre wiadomości o Pusi - po antybiotyku leukocytoza spadła z 25 000 do 10 000, być moze (ale to jeszcze nic pewnego, tylko cicha nadzieja) te podejrzane zmiany w płucach okażą się jednak zapalne i listwę mozna będzie operować. Na razie mam jeszcze podawać antybiotyk i w czwartek ponowna kontrola.
Ewa L. pisze:Jolu miałabym taką małą prośbę. Jeśli będziesz zamawia coś dla siebie w zooplusie to mogłabyś zamówić dla nas tą zabawkę z piłeczką na sprężynce i biegającą piłeczką? Próbowałam zamówić ale nie mogę. Ponoć mam założone konto ale nie pamiętam jakie![]()
a adresy mail jak podaję żeby odzyskać hasło lub zarejstrować się ponownie nie podobają im się i odrzucają je.
Co do zapłaty lub odebrania to się dogadamy. Powiesz kiedy i ile to przeleję pieniądze gdzie chcesz.
jolabuk5 pisze:Ewa L. pisze:Jolu miałabym taką małą prośbę. Jeśli będziesz zamawia coś dla siebie w zooplusie to mogłabyś zamówić dla nas tą zabawkę z piłeczką na sprężynce i biegającą piłeczką? Próbowałam zamówić ale nie mogę. Ponoć mam założone konto ale nie pamiętam jakie![]()
a adresy mail jak podaję żeby odzyskać hasło lub zarejstrować się ponownie nie podobają im się i odrzucają je.
Co do zapłaty lub odebrania to się dogadamy. Powiesz kiedy i ile to przeleję pieniądze gdzie chcesz.
Ewuniu, oczywiscie, zamówię ci! Tylko to chwilę potrwa, bo na razie mam karmę. Ale będę pamiętała!
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, puszatek i 64 gości