Śródborów - tymczasy do wyboru, do koloru

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 20, 2011 11:01 Re: Śródborów - czy Syrenka będzie musiała wrócić do lasu? :-(((

Kot piwniczny faktycznie miał szczęście.Ciabattka też. Lepiej by pani sie teraz obraziła niż po.Imbirek ma teraz troszkę ogłoszeń wiec moze coś sie trafi.Scury też. Wiec kciuki mocne :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lip 20, 2011 13:05 Re: Śródborów - czy Syrenka będzie musiała wrócić do lasu? :-(((

Nektar ma też ogłoszenia, będę więc pamiętać, gdyby ktoś był chętny.
Maluszki nie są moje, ale p.Małgosia z TSPZ dzwoni do mnie, bo już jej kilka razy pomogłam.Ona nie bardzo sobie radzi.Zajrzyjcie na wątek, proszę, wkleiłam zdjęcia, kotki są przecudne.Nie mogę wziąć żadnego, mam białaczkowce.Zapewniam jednak,że koty z Tarnobrzega są cudowne, kilka tymczasowałam, domki bardzo zadowolone.
viewtopic.php?f=13&t=118316&start=300
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro lip 20, 2011 13:18 Re: Śródborów - czy Syrenka będzie musiała wrócić do lasu? :-(((

ASK@ pisze:Przypomnę o SYRENCE!!!
PILNIE DT potrzebny !!!
Inaczej Syrenka w lesie wyląduje :cry:

Do kiedy Syrenka może zostać w lecznicy? Zaraz zmienię tytuł tamtego wątku, biedna kotka, niech poskręca tego, kto ją porzucił :(

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Śro lip 20, 2011 13:58 Re: Śródborów - czy Syrenka będzie musiała wrócić do lasu? :-(((

Lemoniada jak zmienisz tytuł,to podrzuć wątek. Zginął gdzieś w przepaściach innych. Trzeba go pilnowac by był na górze.
Jeśli znasz jakieś historie o Syrence, to pisz.Jaka byłą w lesie, jaks ie zachowywała,jak dawała sobie radę...Moze dziewczyny z Torfów cos mogą skrobnąć.Byleby wątek sie kręcił.
Obrazek

ASK@

Post » Czw lip 21, 2011 9:15 Re: Śródborów - czy Syrenka będzie musiała wrócić do lasu? :-(((

Zarówno Mila, jak i Morelek nie nadają się do mieszkania w klatce. Płacz, wręcz rozpacz, wołanie o zabranie na kolanka i przytulanie... Wczoraj obydwoje przejechali się ze mną na testy (FIV/FELV ujemne w obydwu przypadkach :ok: :ok: ) i wyszli ze swoich więzień. Obydwoje usiłują wmeldować się na kanapę, chociaż konkurencja jest przeogromna.
Mila była bardzo pokojowo nastawiona, ale Dusia i Izula pokazały swoje charrakterki, więc musiała sobie przypomnieć jak syczeć na koty. We mnie się wtula, spędziła całą noc na oparciu kanapy (na którą przeniosłam się, żeby obserwować czy stado jeszcze się nie pozabijało :? ).
Morelek usiłuje sobie dzielnie radzić wśród dużych kotów, wskakuje tam gdzie one, czasem tylko nieśmiało chowa się za koszykiem. Chętnie wrócił do otwartej klatki, wyściełanej ASKową narzutą, na której uwielbiają się wylegiwać wszystkie koty. A ja mam nadzieję, że ta klatka zwolni się, żeby do azylu mogła wracać neurotyczna Lilka.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw lip 21, 2011 9:22 Re: Śródborów - czy Syrenka będzie musiała wrócić do lasu? :-(((

Co w tej narzucie jest,ze one tak ja uwielbiają? Nasze też lubiły.Szczególnie Kostusiek. I dlatego rozstałam sie z nią .
Morelek jest przecudny a Mila urokliwa.
Agneska, masz kocią karuzelę :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Czw lip 21, 2011 9:25 Re: Śródborów - czy Syrenka będzie musiała wrócić do lasu? :-(((

Asiu, tylko gwizdnij, a odwiozę Ci narzutę. 8) W końcu to wyposażenie klatki jest, a klatka tak naprawdę jest Kostusiowa. :mrgreen: Chociaż sam Kostuś albo leży pod kanapą albo pilnuje michy. :lol:
Obrazek

Agneska

Post » Czw lip 21, 2011 9:32 Re: Śródborów - czy Syrenka będzie musiała wrócić do lasu? :-(((

Agneska pisze:Asiu, tylko gwizdnij, a odwiozę Ci narzutę. 8) W końcu to wyposażenie klatki jest, a klatka tak naprawdę jest Kostusiowa. :mrgreen: Chociaż sam Kostuś albo leży pod kanapą albo pilnuje michy. :lol:

Ależ ona mi do niczego tak nie jest potrzebna.To wyposażenie klatki duzej.A ona u ciebie zarabia na rdzę.
Nie bedę pisała skad mam podobną,krowią :mrgreen: . Też fajna i koty ja lubią.A najważniejsze,ze pierze sie dobrze i schnie szybko.
Obrazek

ASK@

Post » Śro lip 27, 2011 13:42 Re: Śródborów - czy Syrenka będzie musiała wrócić do lasu? :-(((

Zofia&Sasza pisze:Syrenka :wink:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro lip 27, 2011 13:45 Re: Śródborów - czy Syrenka będzie musiała wrócić do lasu? :-(((

Zosia tajemniczo nie dopisała - a Syrenka ma DT!
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro lip 27, 2011 13:47 Re: Śródborów - czy Syrenka będzie musiała wrócić do lasu? :-(((

Aleba pisze:Zosia tajemniczo nie dopisała - a Syrenka ma DT!

No ma! Na głównym wątku było i dlatego nie pamiętałam, żeby dopisać ;)
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro lip 27, 2011 13:59 Re: Śródborów - czy Syrenka będzie musiała wrócić do lasu? :-(((

Ja też zaniedbałam wątek, ale najpóźniej jutro uaktualnię. :(
Syrenka bezpieczna! :ok:
Obrazek

Agneska

Post » Śro lip 27, 2011 13:59 Re: Śródborów - czy Syrenka będzie musiała wrócić do lasu? :-(((

Jak cudnie! Kto przejął Syrenkę? :D

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Śro lip 27, 2011 14:19 Re: Śródborów - czy Syrenka będzie musiała wrócić do lasu? :-(((

DT jest "małoforumowy" :wink: , więc nie będę zdradzać dopóki sam się nie ujawni. :lol:
Ale doświadczony i bardzo dobry. :ok: :ok:
Obrazek

Agneska

[poprzednia][następna]