KOT Z YT II. Sprawca będzie sądzony! s. 93 Linki post 1

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 04, 2011 23:39 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

szokoloko pisze:
ja_ana pisze:Niech ktoś potwierdzi, że link z petycją działa.

http://www.petycje.pl/petycja/6281/apel ... be%29.html

Biorę się za drugą...Potem wrzucę w osobny wątek.

2 godziny czekałem skomentowac w końcu.

Beneficjentów :lol: Oj janeczka te 2 noce i pomoc "prawników" przy tym naprawdę... Lepiej było wypić kawkę i usiąść w fotelu :wink: Nikt nie wie o co kaman kto to czyta.

Tu już całkiem sensownie w porównaniu do poprzedniego ale nadal beneficjenci są :lol: Zapewne minister środowiska przypatrzy się sprawie kota z krakowa mając taką moc prawną w tym zakresie :wink:

To jeszcze dopisz że jako płatnik notabene sponsorujący budżet domagasz się sprawiedliwości bo z Twoich podatków kasa leci :lol:

Proponuje wrócic do sudoku :ok:

Nie podoba się? Nie podpisuj, jeden podpis niewiele zmieni...
Nie podoba się? Napisz coś mądrzejszego....

Trwało to tyle, bo nie będę uprawiała samowolki, a i informacji trzeba zasięgnąć.

A tak w ogóle co to się stało? Bana dostałeś :ryk:
ojjoj....

P.s. Proponuję zwrócić uwagę na to kiedy tamta petycja z Szydłowca powstała, a kiedy nasza........
Szoko możesz pisać co chcesz, mnie nie sprowokujesz do kłótni ;)
Ostatnio edytowano Śro sty 05, 2011 0:06 przez ja_ana, łącznie edytowano 1 raz

ja_ana

Od: Śro maja 26, 2010 22:40

Post » Wto sty 04, 2011 23:49 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

Kumiko pisze:ktos z Krakowa podpisal jedna petycje przeciw???

Jestem wstrząśnięta :( Albo ktoś jest okrutnie złośliwy albo uczuć wyższych mu brak

Oczywiście petycje podpisane, rozesłane.

Mam pytanie, czy mogłabym umieścić na nk zdjęcie Mariki z linkiem do petycji?

futrzasta77

Od: Czw gru 30, 2010 11:44

Post » Wto sty 04, 2011 23:56 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

futrzasta77 pisze:
Kumiko pisze:ktos z Krakowa podpisal jedna petycje przeciw???

Jestem wstrząśnięta :( Albo ktoś jest okrutnie złośliwy albo uczuć wyższych mu brak

Są ludzie, którzy uważają, że głupotą jest karanie za zabicie psa lub kota. Myślę, że to któryś z takich... hmmm... no takich.... Nie napiszę jakich, bo sama postulowałam banowanie za używanie niecenzuralnych wyrazów.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro sty 05, 2011 0:17 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

Poznajcie moc internetu i ilości osób które mimo twierdzących inaczej gwiazdeczek forumowych mogą zmienić nawet wielkie koncerny i ich decyzje

http://www.biztok.pl/Poznaj-moc-nowych- ... ka-moc-a75

Tak jak pisałem wielokrotnie o ilości osób i szumie medialnym znowu okazuje się, że miałem rację :lol:

Zostanę JKM forum miau 8)

edycja urywek artykułu

". Facebook.
Pamiętna próba zmiany warunków korzystania z serwisu, która miała pozwolić Facebookowi na niczym nieograniczone czerpanie z materiałów i informacji dostarczonych przez użytkowników spotkała się z tak spontanicznym sprzeciwem, że Mark Zuckerberg został zmuszony do powrotu do starych zasad
Pamiętaj będąc na forum miau.pl gdy nie masz 8000 postów, nie przygarnąłeś więcej niż 5 zwierząt a przede wszystkim gdy nie pracowałeś w TOZ jesteś nikim dla gwiazdorskiej forumowej Elyty wzajemnej adoracji

szokoloko

Od: Czw gru 30, 2010 22:55

Post » Śro sty 05, 2011 0:35 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

Niestety zgodzę się z szokoloko. "Apel o ..." to niestety bełkot, biorąc pod uwagę istniejący stan prawny w Polsce. Intencje autorki szczytne, ale to co z tego wyszło :oops: . Dlaczego projekt nie był przedstawiony na forum, a tylko dla wybranych użytkowników na priva ( w tym mnie, SORKI, że się nie odezwałem, ale dopiero po10 włączyłem kompa)?

Co do "postulatów zmian" choć jedna rzecz mi się nie podoba, popieram, zaraz podpiszę.
Krzysiekbolo

Post » Śro sty 05, 2011 0:47 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

Krzysiekbolo pisze:Niestety zgodzę się z szokoloko. "Apel o ..." to niestety bełkot, biorąc pod uwagę istniejący stan prawny w Polsce. Intencje autorki szczytne, ale to co z tego wyszło :oops: . Dlaczego projekt nie był przedstawiony na forum, a tylko dla wybranych użytkowników na priva ( w tym mnie, SORKI, że się nie odezwałem, ale dopiero po10 włączyłem kompa)?

Co do "postulatów zmian" choć jedna rzecz mi się nie podoba, popieram, zaraz podpiszę.

Tekst petycji powstał kilka dni temu, pierwotnie pisała Gibutkowa, każdy miał wgląd, każdy mógł się wypowiedzieć, mało kto to zrobił więc teraz SZA!
Jak już wielokrotnie było podkreślane, intencją petycji nie jest wpłynięcie na decyzję sądu, a jedynie wyrażenie zdania opinii publicznej. Jeśli chodzi o petycję w sprawie zmian w ustawie - jej intencją jest skłonienie posłów do powrotu do projektu nowelizacji, a nie zbawianie świata....

Tak jak już pisałam, pytałam wielokrotnie, kto i co ma do powiedzenia i dodania. Kilka osób się wypowiedziało, reszta milczała więc powtórzę - SZA! I ani słowa więcej. Nie podoba się stwórz swoją petycję:)

A projekty były dostępne na forum w różnych stadiach, zwłaszcza postulaty:) Mogłeś się nie przebić do nich m.in. przez wypowiedzi forumowicza, którego poparłeś, a który skutecznie utrudniał pracę;)

ja_ana

Od: Śro maja 26, 2010 22:40

Post » Śro sty 05, 2011 1:11 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

A projekty były dostępne na forum w różnych stadiach, zwłaszcza postulaty:) Mogłeś się nie przebić do nich m.in. przez wypowiedzi forumowicza, którego poparłeś, a który skutecznie utrudniał pracę;)

Staram się śledzić wątek. Ale wiesz, że trudno to wszystko ogarnąć. Jeśli chodzi o szoko, to sądzę, że jest to postać pożyteczna. Taki adwokat diabła, który przedstawia sposób widzenia sprawy z innych stron.
Co do sprawy apelu o sprawiedliwy... , zgodnie z Twoją prośbą. Sza, cicho, sza; czas na ciszę. :? :? :?
Krzysiekbolo

Post » Śro sty 05, 2011 1:44 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

futrzasta77 pisze:Mam pytanie, czy mogłabym umieścić na nk zdjęcie Mariki z linkiem do petycji?

Nie sądzę, żeby można było to zdjęcie upowszechniać.
Radzę tego nie robić.

ja_ana, dobra robota :ok:
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Śro sty 05, 2011 1:54 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

podpisane, zweryfikowane, rozesłane :ok:
dla wszystkich starających się, działających wielkie OGROMNE wyrazy uznania :1luvu:
Obrazek

Mico (*)

wilber

Od: Pt lis 05, 2010 22:47

Post » Śro sty 05, 2011 1:58 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

Radzę tego nie robić.

Sądzisz, że to Marika wytoczyłaby proces , czy też fotograf robiący to zdjęcie?

Nie popadajmy w paranoję!!!
Krzysiekbolo

Post » Śro sty 05, 2011 2:35 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

Krzysiekbolo pisze:
Radzę tego nie robić.

Sądzisz, że to Marika wytoczyłaby proces , czy też fotograf robiący to zdjęcie?

Nie popadajmy w paranoję!!!

Nie popadam w paranoję.
Zdjęcia publikowane w internecie wymagają zgody autora zdjęć na powielanie.
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Śro sty 05, 2011 7:53 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro sty 05, 2011 9:01 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

Pojawił się wątek, w którym autor prosi o podawanie sugestii do nowelizacji ustawy.
Link do wątku:
viewtopic.php?f=1&t=121913

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Śro sty 05, 2011 9:14 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

Obrazek

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Śro sty 05, 2011 9:20 Re: KOT Z YT II. Czy ocalony kot to ten z filmu???? Linki post 1

daggie pisze:Ej, mówiliście coś o tym, żeby zdobyć poparcie celebrytów, którzy kochają koty - zobaczcie, oto ich lista, chyba ma kilka stron! :) Tylko trzeba znaleźć adresy mailowe.

http://www.koty.pl/kwestionariusz/

:)

Jeszcze Matylda i Mateusz Damięccy, są twarzami AFNu http://afn.pl
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

[poprzednia][następna]