Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
itaka pisze:Zgłosiłam nas do wewnętrznej ankiety miau na kandydata do Krakvetuviewtopic.php?f=1&t=126100&p=7311922#p7311922
kasia_5000 pisze:
[...]
Byłam wczoraj na Składowej nakarmić koty.
Koło "kamiennego kręgu" stawiła się ósemka głodomorów.
Koło budek - tylko jeden/a.
Koło budek były dwie miseczki pełne jedzenia.
To chyba jednak nie jest dobre miejsce do karmienia.
Zostawiajmy tutaj tylko trochę dla tego czarnego kotka, a resztę na tym kamieniu, tam gdzie Ori zostawiła miseczki - to jest tylko kawałeczek dalej, ale koty wyraźniej wolą tamto miejsce.
Tam jedzenie znika błyskawicznie, a koło budek marnuje się.
[...]
koconek pisze:kasia_5000 pisze:
[...]
Byłam wczoraj na Składowej nakarmić koty.
Koło "kamiennego kręgu" stawiła się ósemka głodomorów.
Koło budek - tylko jeden/a.
Koło budek były dwie miseczki pełne jedzenia.
To chyba jednak nie jest dobre miejsce do karmienia.
Zostawiajmy tutaj tylko trochę dla tego czarnego kotka, a resztę na tym kamieniu, tam gdzie Ori zostawiła miseczki - to jest tylko kawałeczek dalej, ale koty wyraźniej wolą tamto miejsce.
Tam jedzenie znika błyskawicznie, a koło budek marnuje się.
[...]
Przepraszam od razu za skrócenie posta.
Bardzo rzadko teraz bywam na forum i rzadko bywam w biurze, więc nawet nie wpisuję się do grafiku, ale nawet jeśłi nie ma mnie na Składowej to proszę, żeby ktoś z biura podszedł i dołożył coś kotom. Dlatego czasami jedzenie się nawet dubluje.
W tym tygodniu też mam podobną sytuację. Zawsze stawiamy koło budek - wieczorem, najwcześniej koło 20stej i później i zawsze pojawia się więcej kotów: dwa czarnuszki z białymi skarpetkami, dwa całe czarnuszki, biały z czarnym ogonem i krówcia biało-szara.
Proszę na PW o info o jakie kamienie chodzi? Bo nic nie zauważyłam.
Ori pisze:Jedzonko było dziś na mokroTrochę padało, więc wszystkie koty siedziały w budkach
do czasu jak zobaczyły, że to "jedzonko idzie"
Na łączce - 10, Graciarnia - 2, na Składowej nie mam szczęścia - 2 dzikuski tylko, kotka przy domkach żadnego, te dwa przy "kamiennym kręgu" i tam też zostawiłam większość karmy.
I jeszcze - biała kotka wydawała mi się dziś szczuplejsza (może złudzenie) i bardzo trzymała się domku (po lewej przy karmiku), obserwujcie proszę czy tylko coś mi się wydawało...
A kogo teraz mamy jeszcze w piwniczce i jak poszło na łapance ?
Jarka pisze:Hej, Pan Kropeczka właśnie pojawił się na UnitedCats i można go wirtualnie głaskać![]()
http://www.unitedcats.com/pl/cat/mrdotpankropeczka449
skwareek pisze:Jarka pisze:Hej, Pan Kropeczka właśnie pojawił się na UnitedCats i można go wirtualnie głaskać![]()
http://www.unitedcats.com/pl/cat/mrdotpankropeczka449
Slodki jak zawsze. Swoja droga fajna ta strona chyba sie zarejestruje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MB&Ofelia, puszatek, zuza i 1538 gości