Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jej siostra pisze:sorry za chaos; czekam na gości, mam obiad w piekarniku i doglądam zaglądając na forum w międzyczasie
Etiopia pisze:Miszelina ratuj
Nora od Kosmy to która kota
Nie mogę jej znaleźć a potrzebuję jakiś informacji na jej temat
miszelina pisze:Etiopia pisze:Miszelina ratuj
Norah to ta norweżkopodobna bez ogona. Wzięta ze schronu.
Jest w kalendarzu na ten rok na czerwiec.
miszelina pisze:Wieści z Kocimskiej w zasadzie pozytywne:
cat-room ok, tylko Kminek ma (tradycyjnie) lekkie rozwolnienie. Apetyty dopisują wszystkim.
Zuzia zjadła poranną porcję, mam nadzieje, że zje też wieczorną.
Majeranek rozrabia, Katia mruczy i udeptuje na widok człowieka. Oral mokry bardzo smakuje, dental hills nie, dałam jej na smaczek kilka dentali whiskasa, zobaczę rano, czy zjadła. Oral mokry się juz skończył, jutro dostanie coś innego.
Klara wrzeszczy, ale coś apetyt mniejszy. Może to wina karmy (animonda carny), jutro dam jej coś innego.
Prążek dostanie jutro ostatnią porcję leku. Zjadł 60 ml conva, resztę zostawiłam mu w klatce. Skończył się nadmanganian potasu!!!! Zostawiłam jeszcze porcję rozpuszczoną, będzie na dwa dni. Niestety nie mam pomysłu, jak zachęcić małego, żeby zjadł z miseczki.
Namoczyłam na nowo maty odkażające.
I jeszcze jedna kwestia: kto mógłby wziąć w styczniu i lutym niedzielne poranki? Na razie zdeklarowała się Milu, ale ona ma już piątek i sobotę. Trochę dużo. Może jednak ktoś się zdecyduje?
Etiopia pisze:miszelina pisze:Etiopia pisze:Miszelina ratuj
Norah to ta norweżkopodobna bez ogona. Wzięta ze schronu.
Jest w kalendarzu na ten rok na czerwiec.
Mało więcej danych poproszę .......
No nic idę się przewietrzyć bo mi się już mózg ściął...
milu pisze:Co do dyżurów - niedziele styczeń-luty (poza jutrzejszą) mogę mieć, ale może jakby ktoś się zgłosił np. na co drugą, to byłoby super.
Z leków z Kocimskiej nic nie brałam, bo w domu znalazłam Atecortin i w końcu poszłam do całodobowej przychodni na Galla - nie polecam...
miszelina pisze:Nie bardzo rozumiem, dlaczego pytanie było skierowane do mnie. Ja NAPRAWDĘ nie znam tego kota.
Cytat z kalendarza: "młody, skrajnie wyczerpany kociak z odgryzionym ogonem naleziony przy drodze. Trudno było zauważyć tlące sie w niej życie. Jednak dobra opieka sprawiła, że kocica wyzdrowiała i rozkwitła. Obecnie Norah u wszytkich wzbudza zachwyt, przede wszystkich u tych, którzy pamietają ją z okresu kocięcego. A brak ogonka tylko dodaje jej uroku. "
Norah jest bura pręgowana. Więcej nie wiem.
Etiopia pisze:miszelina pisze:Nie bardzo rozumiem, dlaczego pytanie było skierowane do mnie. Ja NAPRAWDĘ nie znam tego kota.
Cytat z kalendarza: "młody, skrajnie wyczerpany kociak z odgryzionym ogonem naleziony przy drodze. Trudno było zauważyć tlące sie w niej życie. Jednak dobra opieka sprawiła, że kocica wyzdrowiała i rozkwitła. Obecnie Norah u wszytkich wzbudza zachwyt, przede wszystkich u tych, którzy pamietają ją z okresu kocięcego. A brak ogonka tylko dodaje jej uroku. "
Miszelina nie denerwuj się po prostu byłaś on line i dlatego.
A to mało więcej danych było tak ogólnie...
miszelina pisze:Etiopia pisze:miszelina pisze:Nie bardzo rozumiem, dlaczego pytanie było skierowane do mnie. Ja NAPRAWDĘ nie znam tego kota.
Miszelina nie denerwuj się po prostu byłaś on line i dlatego.
A to mało więcej danych było tak ogólnie...
Ja się nie denerwuję, tylko byłam zdziwiona.
Napisz pw do kosmy, to jej kotka, ona wie najwięcej.
Tweety pisze:Jeszcze ten weekend korzystajcie z możliwości wypoczynku, bo od poniedziałku ostro do pracy![]()
Potrzebne osoby do:
1. stworzenie krótkiej prezentacji (3-4 min) o zwierzakach AFN (koty-psy), które szukają domów, pomocy, bo chore itp
Tweety pisze:5. za miesiąc jest Dzień Kota w GK, oczywiście bierzemy w nim czynny, a nawet "czynniejszy" z pewnych względów niż w ubiegłym roku, udział. Pełna mobilizacja! Będziemy mieć większe stoisko, będą niespodzianki, specjalni goście. Jeżeli ktoś ma jakieś pomysły to proszę o wrzucanie na mail'a czy pw. Na pewno będzie zrobiona galeria naszych kotów do adopcji na stronie internetowej GK, tu już mam potwierdzenie ze strony organizatora. Także proszę autorów zdjęć o wyselekcjonowanie tych fotek, które wg nich są najlepsze i dorobienie zdjęć tym kociuchom, które jeszcze tych zdjęć nie mają. Jest na to tydzień, do przyszłej niedzieli abym mogła wysłać i aby było jeszcze kilka dni na ewentualne poprawki, doróbki.
Tweety pisze:6. Również w lutym jesteśmy zaproszeni na Dzień Kota do Jaworzna, mamy być współorganizatorami imprezy, o ile pamiętam to ma być już "po Bożemu" czyli 17.02 tyle, że to jest czwartek. Jedziemy bez kotów ale dobrze by było aby pojechało w sumie 4-5 osób.
Tweety pisze:7. W tym tygodniu rozpoczynamy dystrybucję plakatów 1%, będą na kociarni. Większość rozwiezie wislackikot ale macie tez swoje miejsca, w których warto zawiesić, znajome sklepy, w pracy itp. Plakat zrobiony jest przez katgralowego Marcina w ramach tworzenia wizualnej identyfikacji, dokańczamy nowe wzory ulotek 1%, po nowemu będzie już oklejony kotowóz i in.
Kocuria pisze:
imprezka - jestem bardzo za, ino pytanie - macie na myśli stroje dosłownie wieczorowe? bo nie wiem, czy wziąć z trójmiasta, a jutro wyjeżdżam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 97 gości