Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pinokio_ pisze:Wrócę do strasznej babci. Dzieci nazywają ją moherowy beret
ina11 pisze:pinokio_ pisze:Wrócę do strasznej babci. Dzieci nazywają ją moherowy beret
spytaj czy słyszała kiedykolwiek o Św. Franciszku.....![]()
szkoda tej kitki co musi tam wrócić....
SecretFire pisze:Przycupne w katkeczku przy piecu Pipi. Tu jest tak przytulnie i spokojnie, ze warto zostac. Wezmiesz mnie na stancje? Kuwetkowa jestem i dosc mila. Tylko przed swiatem chce sie schowac.
a tu muszę się wtrącić i sprzeciwić. bo wiem, że karmicielki bezdomniaków ode mnie są stałymi słuchaczkami m.in. cyklu audycji ekologicznych. bardzo szanuję te starsze kobiety i sama podsłuchuję te audycje, gdy mam okazję, bo jak dla mnie są mądre i baardzo łatwe do przyswojenia.pinokio_ pisze:Oj tak, wisi na okrągło i słuchaweczki nawet ma
turkusowa pisze:podczytuję o karzełkach i cały czas mocno trzymam kciuki
a tu muszę się wtrącić i sprzeciwić. bo wiem, że karmicielki bezdomniaków ode mnie są stałymi słuchaczkami m.in. cyklu audycji ekologicznych. bardzo szanuję te starsze kobiety i sama podsłuchuję te audycje, gdy mam okazję, bo jak dla mnie są mądre i baardzo łatwe do przyswojenia.pinokio_ pisze:Oj tak, wisi na okrągło i słuchaweczki nawet ma
a pani wszechrządząca chyba słucha, ale zdecydowanie wybiórczojak ja kocham takich ludzi! wrrr! może jej trzeba pogłośnić radio w odpowiednim czasie?!
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, Sillka i 52 gości