PAKT CZAROWNIC XVIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 05, 2010 16:32 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Vil to kiedy dokladnie bedzie loteria i gdzie??
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pt lis 05, 2010 16:39 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Dokładnie 28 listopada.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt lis 05, 2010 17:03 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Mulesia pisze: Codziennie wlewam przegotowaną wodę do dużej szklanicy, by mieć ją dla kociastych a one codziennie wchodzą do kuchni ( zakazane ) i piją tę wodę ze szklanki.
Jak słyszą, że nadchodzę, to uciekają ( wiedzą, że kuchnia nie dla nich :twisted: ).

:twisted: )

To jeszcze nic :D Rudemu stawiam wodę w szklance, żeby mi nie podpijał w nocy zwłaszcza :roll: No to wody nie podpija ale herbatkę owocową lub miętową zawsze :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt lis 05, 2010 17:22 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Ja wodę i wszystkie napitki nocne trzymam w małej, zakręcanej butelce :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt lis 05, 2010 17:38 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

villemo5 pisze:Dokładnie 28 listopada.

To ja na listopadowa niestety nie dam rady nic wyslac (bede w Łodzi dopiero w grudniu) ale jesli cos wygrzebie to bedzie na ta w lutym ;).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pt lis 05, 2010 17:48 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Melduję, ze nie ja wylądowałam na drzewie. Chociaż moje samopoczucie jet takie jakbym kolizję mietlano - drzewnianą miała.
Miałam dzisiaj wolny dzień i wybrałam się do szkoły młodego :strach: Jest skłócony z matematykiem, sprawa zaplątana jak węzeł gordyjski ale nie mam jak tego rozciąć (chyba, że przeniosłabym go do innej szkoły), obie strony niewinne :roll: wg własnego rozeznania oczywiście , a to VI klasa i wybór gimnazjum niezadługo. Przy tej szkole jest gimnazjum i część nauczycieli pracuje i tu i tu, ale jak wynika z moich obserwacji, zrobią wiele by do pozostania młodego nie dopuścić. A mnie logistycznie najbardziej pasuje to miejsce, samo gimnazjum jest dobre i daje mozliwości dostania się do porządnego liceum.
Jak nie urok to sra...............czka z Frędzlowym nabojem zapachowym.
Minister Hal za wargi bym powiesiła sromotnie by reformy w szkolnictwie odcierpiała :evil:
Zmieniając temat.
Piję z kubka z pokrywką termosowego - koty sie nie napiją, mam dłużej ciepłą herbatę i trudniej ją rozlać. W kuchni stoi ceramiczna micza z namalowanymi psami - piją z niej chętnie. Ale najchętniej z toalety :roll:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pt lis 05, 2010 17:52 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Bolkowa pisze:Piję z kubka z pokrywką termosowego - koty sie nie napiją, mam dłużej ciepłą herbatę i trudniej ją rozlać. W kuchni stoi ceramiczna micza z namalowanymi psami - piją z niej chętnie. Ale najchętniej z toalety :roll:

Też mam taki kubek, ale na noc w zasadzie wolę wodę

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pt lis 05, 2010 18:10 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

O wodzie:w czerwcu ,lipcu i kawałku sierpnia upały były dla nas(ludzi i koci) nie do przeżycia.Bo budowali garaże akurat po oknami,których to(okien,nie garaży)nie sposób było otworzyć,celem schłodzenia.I koci miały od łazienki co 1 metr ustawione michy z wodą-aż do stanowiska żarciowego w kuchni(tak ze 4 michy ,duże,szklane(żadne tam plastiki czy kamionki).I tak się cholery przyzwyczaiły ,że teraz piją tylko w przedpokoju :twisted: Z dużej michy ikejowej,bo inna za mała.Akurat pod wieszakiem i apaszki mi się (bywa,spadną) moczą!
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Pt lis 05, 2010 18:15 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

A w ogóle ,to czy my mamy gdzieś spis Czarownych?
Bo przeglądałam Bazarek i nie ukrywam,ze "chętniej"kupiłabym u paktowej koleżanki...

mamaja4

Post » Pt lis 05, 2010 18:26 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Kiedyś był spis, ale już dawno nieaktualny jest :roll: Taka lista mniej-więcej jest co miesiąc w podsumowaniu wpłat, ale nie uwzględnia ona tych, które zapłaciły za dłuższy okres. W sumie przydałoby sie takie zestawienie, ale pewnie Siostra Prezes z czasem nie bardzo... :roll:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pt lis 05, 2010 18:42 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Ja płacę 2x w roku i na liście jestem, Jest aktualna w 99% (ostatnio joshua ada nas pożegnała, może na liście jeszcze być, są też Siostry, których zycie uścisnęło i wpłatę przeleją później jak życie stanie się lepsze)

Bolkowa

Post » Pt lis 05, 2010 18:46 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

To przepraszam. Myślałam, że lista pokazuje tylko wpłaty dokonane w danym miesiącu :oops: Nie analizowałam jej nigdy szczegółowo :roll:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Pt lis 05, 2010 18:47 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

mmk pisze:To przepraszam. Myślałam, że lista pokazuje tylko wpłaty dokonane w danym miesiącu :oops: Nie analizowałam jej nigdy szczegółowo :roll:

Nie masz za co przepraszać. Gdybym nie płaciła zrywami też bym nie wiedziała.

Bolkowa

Post » Pt lis 05, 2010 18:48 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Dziecko straszne coś nawywijało w szkole. :evil: Nie wiem jeszcze co, ale porządnie nawywijała, bo mnie pani wzywa w poniedziałek na konsultacje :? W konsultacjach wezmę udział ja, pani wychowawczyni i zdaje się pani dyrektor 8O Uduszę zarazę...Znaczy dziecko, nie panią dyrektor...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt lis 05, 2010 18:49 Re: PAKT CZAROWNIC XVIII

Nie chodziło mi o mącenie,tylko o info :oops:
Przepraszam.

mamaja4

[poprzednia][następna]