K-ów, maluchy z Kryspinowa - kto przygarnie przed zimą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 20, 2010 10:06 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Malychy od Edytal raczej się nie nadają bo boją się obcych. Poza tym, Lenka jeszcze nie zaszczepiona, chociaż może niedługo da radę.
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Sob lis 20, 2010 10:13 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Ja się już umówiłam z vanją na foty.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Sob lis 20, 2010 13:42 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

proszę o kontakt Leone i Kasumi, sprawa pilna!

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob lis 20, 2010 16:26 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Tweety pisze:proszę o kontakt Leone i Kasumi, sprawa pilna!

dziękuję.

W Dobrym Wecie wszystko ok, Fuks darł się do słuchawki, bo chciał na ręce. Krysia i Filip ciachnięci, Krysia ma dom na 100%, Filip prawdopodobnie też, dom będzie miał też najpewniej Stefan Bezoczko, Fuks wybierał się do Pyrlandii przynosić szczęście Cammi więc tylko najpewniej Henio byłby niezagospodarowany.

Koleżanka Katgral wymyśliła sobie, że pozbawi małego, czarnego kociego gościa możliwości spacerów po Zakopiance, a że był też zasmarkany po kokardki to pojechał do Dobrego Weta.

Reszta chyba w normie.

Przypominam o zgłaszaniu się do transportowania kotów w grudniowe weekendy. Podejrzewam, że i tak rozłożenia stoiska i złożenie go w niedzielę co wiąże się z przywiezieniem klamotów będzie naszym problemem ale niech ktoś zgłosi się do rozwożenia kotów. Ustawimy je logistycznie tak aby było jak najmniej kursów i robienia pustych przebiegów oraz aby czas był jak najlepiej wykorzystany.

Cammi, myślisz, że Renata mogłaby nam w tym pomóc?

Tweety

Post » Sob lis 20, 2010 17:12 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Kocuria pisze:w niedzielę jadę focić do tymczasów aaaasiaaaaa'i (jak to się kurka odmienia?) - jak już będę tachać ze sobą sprzęt po mieście, to mogę do kogoś wpaść. na razie trasa planowana to nowy kleparz - prokocim - może kocimska - nowy kleparz. ktoś się chce wbić? bo wolę jednym rzutem, niż codziennie ciągać ze sobą te światła...

dzięki Ci Panie za Karmela :) i jego panią
bo kolejny aparat na pokładzie się przydaje :) jak widac bardzo bardzo
wieki temu asiiji obiecałam i nie wyrabiałam
teraz nie będę miec kaca moralnego

świeżutkie foty małego kotka i Ryfona są u lutry na poczcie
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Sob lis 20, 2010 17:43 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Tweety pisze:dom będzie miał też najpewniej Stefan Bezoczko,

Super to czytać:) :1luvu: mam nadzieję, że pieniądze na Stefka już dotarły na konto AFN?
Obrazek Hexe
Obrazek Obrazek

wildhoney

Od: Wto paź 03, 2006 11:25

Post » Sob lis 20, 2010 17:47 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Aurora jest dziwnie markotna i trzeba w nią wmuszać jedzenie. straszny niejadek. jak jutro będzie podobnie to biorę ją do weta.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Sob lis 20, 2010 22:00 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Czy można prosić o aktualny grafik GK??
Albo po prostu nie obsadzone dni-godziny
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Sob lis 20, 2010 23:05 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Cammi - ja bym wzięła tę kotkę po umarłej - ale może ktoś inny się zgłosi? Mogę być ostatnią deską ratunku, jakby co.

Moja Milenka wspaniale się nadaje na maskotkę kwesty.
Ale nie jest szczepiona!
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Sob lis 20, 2010 23:23 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Majeranek albo Tymianek (biało-czarny) jest w klatce, bo ma biegunkę. Dzielna Barbann podała mu Smectę.
Smecta w wodzie w Catroomie się nie sprawdza, koty nie chciały jej pić i były spragnione, a osad opadł na dno miski.
Szara budka została zanieczyszczona, podobnie legowisko które wietrzy się na zewnątrz za paletami.

_namida_

Od: Pon mar 22, 2010 16:36

Post » Sob lis 20, 2010 23:29 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

_namida_ pisze:Majeranek albo Tymianek (biało-czarny) jest w klatce, bo ma biegunkę. Dzielna Barbann podała mu Smectę.
Smecta w wodzie w Catroomie się nie sprawdza, koty nie chciały jej pić i były spragnione, a osad opadł na dno miski.
Szara budka została zanieczyszczona, podobnie legowisko które wietrzy się na zewnątrz za paletami.

smecta nie nadaje się do zostawiania ona się rozwarstwia po pewnym czasie no i w smaku dla zwierząt jest niezbyt. Właśnie przerabiam to na psicy - w środę operacja a ona sobie wymyśliła biegaczke.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie lis 21, 2010 1:09 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

_namida_ pisze:Majeranek albo Tymianek (biało-czarny) jest w klatce, bo ma biegunkę. Dzielna Barbann podała mu Smectę.

no to znowu muszę ugotować gar kurzęco-ryżowo-marchewkowy, ostatnio im przeszło po tym.
A na śmietniku żarło się wszystko i nie było sensacji ...

Czy ktoś zgłosi się do pomocy transportowej w GK czy trzeba będzie wynająć taksówki?

Tweety

Post » Nie lis 21, 2010 1:11 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Kinga Warmijska pisze:
kosma_shiva pisze:
kosma_shiva pisze:GK GRUDZIEN 2010
LUDZIE
zmiany
1: 11.00-14.00
2: 14.00-17.00
3: 17.00-20.00

04.12. sobota
1. Miszelina, kosma_shiva
2. Noemik, Queen_ink
3. Vanja

05.12. niedziela
1. Vanja, Queen_ink
2. Miszelina,
3. Kocuria,

11.12. sobota
1. miszelina
2. Noemik
3. Kasumi, kosma_shiva

12.12. niedziela
1. Miszelina
2. Kasumi
3. Kocuria

18.12. sobota
1. Miszelina
2. Noemik
3. Kasumi

19.12. niedziela
1. Miszelina
2. Kasumi
3. Kasumi

Vanja nie miala szczegolnych wymagan. Mozna sie z nia wymieniac, jesli bedzie potrzebna to mozna ja dodac jeszcze gdzies.
Ona moze tez z Borowki i Wisienka tylko ktos musialby przywiezc.
Miszelina i Kasumi moglyby sie podzielic swoimi etatami z tymi calymi tabunami chetnych 8O
KOTY - procz kotow od Vanji zgloszen brak:(

To ja poproszę soboty, 11 i 18 grudnia, zmiana II z Noemik. Mogę zabrać ze sobą czarną Negrę, mamusię Murzynków bo jest bardzo spokojna, Tepsa zbyt płochliwa, dostałaby ataku serca ze strachu.

Katgral, to jest chyba najaktualniejszy

Tweety

Post » Nie lis 21, 2010 8:01 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Biało-czarny to Majeranek :) On czasem miewa sensacje biegunkowe. Ugotuję kotom na wieczór kurczaka z ryżem i dam wszystkim. Nie wiem, czy jest na Kocimskiej intensinal suchy, jeśli tak, to Majeranek też dostanie. A smectę dam strzykawką.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

[poprzednia][następna]