Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:proszę o kontakt Leone i Kasumi, sprawa pilna!
Kocuria pisze:w niedzielę jadę focić do tymczasów aaaasiaaaaa'i (jak to się kurka odmienia?) - jak już będę tachać ze sobą sprzęt po mieście, to mogę do kogoś wpaść. na razie trasa planowana to nowy kleparz - prokocim - może kocimska - nowy kleparz. ktoś się chce wbić? bo wolę jednym rzutem, niż codziennie ciągać ze sobą te światła...
Tweety pisze:dom będzie miał też najpewniej Stefan Bezoczko,
_namida_ pisze:Majeranek albo Tymianek (biało-czarny) jest w klatce, bo ma biegunkę. Dzielna Barbann podała mu Smectę.
Smecta w wodzie w Catroomie się nie sprawdza, koty nie chciały jej pić i były spragnione, a osad opadł na dno miski.
Szara budka została zanieczyszczona, podobnie legowisko które wietrzy się na zewnątrz za paletami.
_namida_ pisze:Majeranek albo Tymianek (biało-czarny) jest w klatce, bo ma biegunkę. Dzielna Barbann podała mu Smectę.
Smecta w wodzie w Catroomie się nie sprawdza, koty nie chciały jej pić i były spragnione, a osad opadł na dno miski.
Szara budka została zanieczyszczona, podobnie legowisko które wietrzy się na zewnątrz za paletami.
Kinga Warmijska pisze:kosma_shiva pisze:kosma_shiva pisze:GK GRUDZIEN 2010
LUDZIE
zmiany
1: 11.00-14.00
2: 14.00-17.00
3: 17.00-20.00
04.12. sobota
1. Miszelina, kosma_shiva
2. Noemik, Queen_ink
3. Vanja
05.12. niedziela
1. Vanja, Queen_ink
2. Miszelina,
3. Kocuria,
11.12. sobota
1. miszelina
2. Noemik
3. Kasumi, kosma_shiva
12.12. niedziela
1. Miszelina
2. Kasumi
3. Kocuria
18.12. sobota
1. Miszelina
2. Noemik
3. Kasumi
19.12. niedziela
1. Miszelina
2. Kasumi
3. Kasumi
Vanja nie miala szczegolnych wymagan. Mozna sie z nia wymieniac, jesli bedzie potrzebna to mozna ja dodac jeszcze gdzies.
Ona moze tez z Borowki i Wisienka tylko ktos musialby przywiezc.
Miszelina i Kasumi moglyby sie podzielic swoimi etatami z tymi calymi tabunami chetnych![]()
KOTY - procz kotow od Vanji zgloszen brak:(
To ja poproszę soboty, 11 i 18 grudnia, zmiana II z Noemik. Mogę zabrać ze sobą czarną Negrę, mamusię Murzynków bo jest bardzo spokojna, Tepsa zbyt płochliwa, dostałaby ataku serca ze strachu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sillka i 142 gości