Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Z reszta tych z fosy nie radzę, bo będzie się trzeba palować z rejestracją - a wiem co piszęu mnie już kilka miesięcy się ciągnie i końca nie widać
Edzina pisze:Gibutkowa pisze:Z reszta tych z fosy nie radzę, bo będzie się trzeba palować z rejestracją - a wiem co piszęu mnie już kilka miesięcy się ciągnie i końca nie widać
A o co chodzi z tymi miesiacami? Ja poszlam do urzedu, zaplacilam 26zl, opisalam zolwia i skad mam i to bylo wszystko. Papier juz mam.
BOZENAZWISNIEWA pisze:Jutro mija rok od kiedy Saszka (trójłapek bezogonek)mieszka z nami.Z dzikiego dzika stał się kotkiem domowym,który od czasu do czasu przełamuje swój lęk i wskakuje na łóżko i kolanka.Preferuje jednak kocie towarzystwo i zwinnie bez przedniej łapy biega po schodach i zalicza parapety okienne
Gibutkowa pisze:No jak masz żółwia kupionego niedawno, a moja gadzina jest z 2002 roku,
Edzina pisze:Gibutkowa pisze:No jak masz żółwia kupionego niedawno, a moja gadzina jest z 2002 roku,
No właśnie nie. Żółw był znaleziony i adoptowany.
natalia1001 pisze:Drodzy forumowicze z Wrocławia
w piątek 19.listopada zaginęła mi kotka Pestka ma ok 6-7 miesięcy. Kotka jest wychodząca. Na jutro miała umówioną sterylkę- boję się że się spóźniłam i kotka poszła bo ją natura wezwała.
Kotka ma wszczepionego czipa
Mieszkam na Gaju pomiędzy ulicą Borowską, Rutkiewicz a Długopolską blisko Akademii Medycznej.
Błagam o pomoc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], magic99 i 76 gości