Legnica pisze:Vice versa
Legnica, umiesz czytać i pisać przez sen?

Ja też tak chcę.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Legnica pisze:Vice versa
Agn pisze:I z powodu m.in. takich Twoich osobistych frustracji nie powinnaś oceniać tego, co robię jako 'zła wcielonego'. Bo o podstawach merytorycznych i braku doświadczenia już wspominałam.
zabers pisze:Legnica pisze:Vice versa
Legnica, umiesz czytać i pisać przez sen?![]()
Ja też tak chcę.
casica pisze:Jeśli uważam, że coś jest złe, usiłuję to zło zwalczać.
mirka_t pisze:Casica jesteś sfrustrowana i dlatego tak a nie inaczej odbierasz to co robię. Piszesz, że usiłujesz „zło” zwalczać a jak wygląda ta walka? Trollowanie w wątkach. Bawisz się w „bojownika” ze złem klepiąc w klawiaturę a ja w tym czasie wykonuję wiele czynności, aby zapewnić spokojny byt ponad 40 kotom i mi się to udaje. W dodatku dyskutuję równocześnie z Tobą dając Ci radość z „walki”. Chyba za dobra jestem dla Ciebie.
mirka_t pisze:a ja w tym czasie wykonuję wiele czynności, aby zapewnić spokojny byt ponad 40 kotom i mi się to udaje.
casica pisze:O proszę, poznałaś nowe, trudne słowo FRUSTRACJA, cieszę się![]()
Żadne Twoje złośliwostki, żadne Twoje chamskie teksty, no nic, absolutnie nic nie powstrzyma mnie przed mówieniem, że Twój dom jest smutnym azylem, a Ty jesteś fatalną opiekunką kotów, których nie leczysz, nie ogłaszasz. Którym tworzysz piekło. A gdy zaczynają chorować przewlekle po prostu je usypiasz bo nie masz możliwości skupienia się na trudniejszym przypadku.
joshua_ada pisze:mirka_t pisze:a ja w tym czasie wykonuję wiele czynności, aby zapewnić spokojny byt ponad 40 kotom i mi się to udaje.
Ile ogłoszeń dziś zrobiłaś?
Kiedy ostatnio robiłaś jakieś ogłoszenia kotom u Ciebie?
BTW: swojego trollowania na wątku m.in. Groszka nie przytaczasz. Może właśnie zamiast trollowaniem innych wątków zajmij się ogłoszeniami kotów u Ciebie. Czy na ogłoszenia nie masz czasu, a na trollowanie masz?
(piszę to tak luźno w eter, bo już się odpowiedzi nie spodziewam. A bynajmniej nie rozsądnej. Prędzej obrażenia, ale zacytuję Ciebie: mi to lotto)
casica pisze:Natomiast konsekwentnie zamierzam przestrzegać przed zbieraczkami oraz przed stwarzaniem przyjaznego dla takich działań środowiska.
mirka_t pisze:casica pisze:O proszę, poznałaś nowe, trudne słowo FRUSTRACJA, cieszę się![]()
Żadne Twoje złośliwostki, żadne Twoje chamskie teksty, no nic, absolutnie nic nie powstrzyma mnie przed mówieniem, że Twój dom jest smutnym azylem, a Ty jesteś fatalną opiekunką kotów, których nie leczysz, nie ogłaszasz. Którym tworzysz piekło. A gdy zaczynają chorować przewlekle po prostu je usypiasz bo nie masz możliwości skupienia się na trudniejszym przypadku.
Casica "moje złośliwostki"? Przecież usilnie pracowałaś nad imagem wrednej i złośliwej i taka opinia o Tobie na forum krąży. Zresztą byłaś i jesteś z tego dumna.
Możesz pisać co chcesz, ale to bezcelowe, bo napisałaś już zbyt wiele. Osiągnełaś coś?
mirka_t pisze:joshua_ada pisze:mirka_t pisze:a ja w tym czasie wykonuję wiele czynności, aby zapewnić spokojny byt ponad 40 kotom i mi się to udaje.
Ile ogłoszeń dziś zrobiłaś?
Kiedy ostatnio robiłaś jakieś ogłoszenia kotom u Ciebie?
BTW: swojego trollowania na wątku m.in. Groszka nie przytaczasz. Może właśnie zamiast trollowaniem innych wątków zajmij się ogłoszeniami kotów u Ciebie. Czy na ogłoszenia nie masz czasu, a na trollowanie masz?
(piszę to tak luźno w eter, bo już się odpowiedzi nie spodziewam. A bynajmniej nie rozsądnej. Prędzej obrażenia, ale zacytuję Ciebie: mi to lotto)
Ile kotów w tym roku wyadoptowałaś? Ile masz kolejnych potencjalnych domów?
Ja wydałam 2 koty i w tej chwili mam potencjalne 2 domy dla jednego kota, ale nie wiem czy go wydam. Zastanowię się jeszcze.![]()
BTW: do wątku Groszka skierowała mnie jego obecna opiekunka, którą znam wirtualnie chyba od conajmniej 2 lat. Tak sobie ten wątek obserwowałam to i się wpisałam. Nie wolno?
joshua_ada pisze:...
Może warto zajrzeć do wstępniaka Zoffi&Saszy. Objawy, cechy charakterystyczne zbieracza...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości