Bąbel & Spółka... Smutna majówka, ukochane Ukochania...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 04, 2012 10:10 Re: Bąbel & Spółka czyli Ukochania jerzykówki:)

Witajcie Kochane!!!
Dzisiaj witam się wraz z zaspanym Sarusiem :wink:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Dodam, że fotka pochodzi z "terenów zalanych" 8) Wreszcie odzyskaliśmy dom i normalność (wzbogacając się o system melioracyjny, na który bardzo liczę :roll: ), chociaż ja nadal troszkę rozhisteryzowana jestem :oops: :wink: Na dodatek wichry wieją, więc człowiek się cokolwiek trzęsie wraz z nimi :twisted:
Z rozkoszą czekam na zbliżający się długi weekend, który zamierzam spędzić leżąc do góry pępkiem, tonąc w cieplutkich, footerkowych okładach!!!!! Nawet do stadka, które karmię nie będę musiała się ruszyć, bo w ośrodku zawitała ochrona. Pan pełniący weekendową wartę zaproponował mi, że mogę zostawić jedzonko, a On koteczkom "wyda". Naprawdę bardzo to miły, kocio i ludziolubny Pan :1luvu: Czyli pełna rozpusta leniwca przede mną, czego i Wam życzę :piwa:
Ściskam przegorąco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MałgochaPe :1luvu: , zaraz pędzę na bazarek :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro sty 04, 2012 10:12 Re: Bąbel & Spółka czyli Ukochania jerzykówki:)

Ciekawe czy znajdziesz chwilkę żeby do nas zajrzeć :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro sty 04, 2012 10:27 Re: Bąbel & Spółka czyli Ukochania jerzykówki:)

gosiaa pisze:Ciekawe czy znajdziesz chwilkę żeby do nas zajrzeć :)

Właśnie byłam :ryk:
Fyś w etoli wymiata 8)
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Śro sty 04, 2012 11:00 Re: Bąbel & Spółka czyli Ukochania jerzykówki:)

Do nas, w sensie na forum, w czasie tego leniuchowania :evil: :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro sty 04, 2012 11:19 Re: Bąbel & Spółka czyli Ukochania jerzykówki:)

gosiaa pisze:Do nas, w sensie na forum, w czasie tego leniuchowania :evil: :wink:

Aaaaaale ze mnie gamoń :lol:
Jasne, że tak! Teraz mogę już swobodnie laptop na biurku rozłożyć :wink: - koniec remontu!!! Koniec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro sty 04, 2012 11:21 Re: Bąbel & Spółka czyli Ukochania jerzykówki:)

jerzykowka pisze:Teraz mogę już swobodnie laptop na biurku rozłożyć :wink: - koniec remontu!!! Koniec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratulacje :piwa: :ok: :piwa:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro sty 04, 2012 11:46 Re: Bąbel & Spółka czyli Ukochania jerzykówki:)

Jakieś oficjalne otwarcie, albo cuś .... hmmmm :mrgreen:

Tylko nie pytaj kiedy :twisted: :ryk:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro sty 04, 2012 18:24 Re: Bąbel & Spółka czyli Ukochania jerzykówki:)

no to jak się znalazło miejsca dla lapa to mam nadzieję, że będziesz częściej na forum :mrgreen:

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro sty 04, 2012 19:01 Re: Bąbel & Spółka czyli Ukochania jerzykówki:)

Asiulku jakże sie ciesze ,że jesteś z nami!!!!!-nareszcie! :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro sty 04, 2012 22:37 Re: Bąbel & Spółka czyli Ukochania jerzykówki:)

jerzykowka pisze:
Sylwuś, szalenie się cieszę, że wraz z Myszką pojawiłaś się u nas :D Już swojej Myszce o tym naszeptałam i Ona dodaje pysiaczki do noworocznych życzeń!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nadrabiając forumowe zaległości dowiedziałam się dzisiaj, że Ruru['] Tatianki pobiegł za TM............................
Strasznie smutno, strasznie :cry:
Oby ten Nowy Rok pozwolił wszystkim uniknąć pożegnań!

Asiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: bardzo dużo myślałam o Tobie ,co się dzieje u Ciebie i jak się ogólnie miewasz,a jak ujrzałam Twój post bodaj u Kasiaczka Kropkowego :1luvu: :1luvu: :1luvu: albo Satyrków :1luvu: :1luvu: :1luvu: to wióra tutaj w te pędy,żeby chociaż Witam CI zapodać
Bardzo się cieszę ,że wróciłaś,to forum teraz nabrało błysku jak zaczęłaś się częściej logować :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Marzy mi się z cichacza,żeby Cię kiedys zobaczyć :oops: :oops: :oops:

Ojej :( szkoda :(
Ja dopiero chodzę po wątkach i doczytam
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sty 05, 2012 21:19 Re: Bąbel & Spółka czyli Ukochania jerzykówki:)

jerzykowka pisze:! Nawet do stadka, które karmię nie będę musiała się ruszyć, bo w ośrodku zawitała ochrona. Pan pełniący weekendową wartę zaproponował mi, że mogę zostawić jedzonko, a On koteczkom "wyda". Naprawdę bardzo to miły, kocio i ludziolubny Pan :1luvu:

O jak miło, że wśród kotecków pojawił się :wink: kociolubny pan ochroniarz...a swoją drogą to stadko ma szczęście, że ktoś dba o ich brzuszki.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Pt sty 06, 2012 0:38 Re: Bąbel & Spółka czyli Ukochania jerzykówki:)

Asiu, ja się jednak zrewanżuję podobną do Twojej prośbą :twisted: i o fotki ekipy poproszę. :mrgreen:
Nie, nie! Nie remontowej! Futrzaki proszę pokazać. :1luvu:
Moc głasków, mizianek po całości przekaż, wyślimtaj towarzystwo, a całuski i buziaczki dla Ciebie :1luvu: ode mnie i od Kiki.
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Śro sty 11, 2012 12:12 Re: Bąbel & Spółka czyli Ukochania jerzykówki:)

A jerzykówka gdzie :roll:
Była i znikła :wink: :mrgreen:

Petka

Post » Śro sty 11, 2012 22:02 Re: Bąbel & Spółka czyli Ukochania jerzykówki:)

No właśnie! :wink: Asiu, nie mów że za kolejny remont się wzięłaś tak siłą rozpędu. :twisted:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Czw sty 19, 2012 10:21 Re: Bąbel & Spółka czyli Ukochania jerzykówki:)

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]