lutra pisze:MJS, strasznie stęskniłam się za Twoimi ciasteczkami po włosku, za Tobą, oczywiście też.
Zapamiętam tę kolejność

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:MJS, strasznie stęskniłam się za Twoimi ciasteczkami po włosku, za Tobą, oczywiście też.
Tosza pisze:Szukam kotki, nie białej, w rodzaju" bezstresowa przylepa" do domu w Dąbrowie Górniczej. Wydałam kotkę w Boże Narodzenie i sąsiedzi się zakochali i też chcą. Kot wg deklaracji będzie wychodził do ogrodu na smyczy ( "mój" tak wychodzi). Z domem jeszcze nie rozmawiałam, ale trudno rozmawiac, jak się żadnego kota do adopcji nie przedstawiło.
Tosza pisze:Szukam kotki, nie białej, w rodzaju" bezstresowa przylepa" do domu w Dąbrowie Górniczej. Wydałam kotkę w Boże Narodzenie i sąsiedzi się zakochali i też chcą. Kot wg deklaracji będzie wychodził do ogrodu na smyczy ( "mój" tak wychodzi). Z domem jeszcze nie rozmawiałam, ale trudno rozmawiac, jak się żadnego kota do adopcji nie przedstawiło.
Hipolita pisze:Jam ci jest ta gruba baba z dużą torbą!!A Koty Krakowa lubię i wspieram za każdym razem jak ich napotkam na swojej drodze ( tymbardziej, że mam od Pani Małgosi 2 kociambry) ale w tej sytuacji wam się bardziej pomoc należała.
Dowiedziałam się o was z kociego forum w Gazecie i weszłam na Miau, które czytuję i czasem pomagam ale się nie oddzywam.
Pozdrawiam
Hipolita pisze:Jam ci jest ta gruba baba z dużą torbą!!A Koty Krakowa lubię i wspieram za każdym razem jak ich napotkam na swojej drodze ( tymbardziej, że mam od Pani Małgosi 2 kociambry) ale w tej sytuacji wam się bardziej pomoc należała.
Dowiedziałam się o was z kociego forum w Gazecie i weszłam na Miau, które czytuję i czasem pomagam ale się nie oddzywam.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
lutra pisze:Hipolita pisze:Jam ci jest ta gruba baba z dużą torbą!!A Koty Krakowa lubię i wspieram za każdym razem jak ich napotkam na swojej drodze ( tymbardziej, że mam od Pani Małgosi 2 kociambry) ale w tej sytuacji wam się bardziej pomoc należała.
Pozdrawiam
Jeszcze raz bardzo dziękujemy, bardzo miło jest czuć, że ma się wsparcie z zewnątrz. Bardzo mi było miło, mam nadzieję, że zostaniesz, Szanowna Hipolito, z nami na dłużej.
kosma_shiva pisze:
PS. Domek Flocke/Stefana jeszcze nie dzwonił, więc może będzie dobrze
Chodzi o BIO-STALFRIS? Tosza, lutra, jak potrzebujecie na cito to mogę się podzielić, bo mam jeszcze ok. 1/3 kanistra. A potem się zamówi następny tu: http://germapol.istore.pl/pl,product,1311197,bio,stalfris,pakiet,dla,hodowcow,kanister,5,l,koncentratu.html. Chętni sie pewnie znajdą, sol coś wspominała, że sie chętnie dołączy.lutra pisze:Toszu,, nie było tego bio-s, ale karaluch to czasem zamawia, zapytam, kiedy przewiduje zam, bo i mnie by się przydało.
karaluch pisze:Chodzi o BIO-STALFRIS? Tosza, lutra, jak potrzebujecie na cito to mogę się podzielić, bo mam jeszcze ok. 1/3 kanistra. A potem się zamówi następny tu: http://germapol.istore.pl/pl,product,1311197,bio,stalfris,pakiet,dla,hodowcow,kanister,5,l,koncentratu.html. Chętni sie pewnie znajdą, sol coś wspominała, że sie chętnie dołączy.lutra pisze:Toszu,, nie było tego bio-s, ale karaluch to czasem zamawia, zapytam, kiedy przewiduje zam, bo i mnie by się przydało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123, smoki1960 i 112 gości