Maluszki urodzone na węglu. Lila[']Mateńka['] Lesiu[']-FIP:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 26, 2010 21:11 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie :((

żegnaj koci aniołeczku...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon lip 26, 2010 21:22 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie :((

Aniu przytulam mocno... :cry:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lip 26, 2010 21:25 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie :((

serce peka spokojnej dobrej nocy kocinko
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon lip 26, 2010 21:26 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie :((

Nie wiem, co napisać, tak po prostu, nie wiem.
Jest mi żal :(

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon lip 26, 2010 21:29 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie :((

Serce mi peklo... Moja kocinka... Ile czasu zostalo? I naprawde nic nie mozna zrobic?

kasiatatry

Od: Nie cze 15, 2008 14:57

Post » Pon lip 26, 2010 21:52 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie :((

kasiatatry pisze:Serce mi peklo... Moja kocinka... Ile czasu zostalo? I naprawde nic nie mozna zrobic?

Wiem co czujesz... Mikołajek o którym pisała magdaradek miał do nas przyjechać, odliczaliśmy już dni... odszedł tak nagle i zostawił ogromna pustkę. Wiem że można pokochać kotka którego widziało się tylko na zdjęciach...

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon lip 26, 2010 21:56 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie :((

Tak dawno tu nie zaglądałam, przeraził mnie tytuł...

Siedzę i ryczę....

dlaczego???? dlaczego tak się stało....

a gdyby Maleńka była już u Kasitatry, dałoby się tej choroby uniknąć?
tak mi smutno, choć nie jestem chyba w stanie wyobrazić sobie, co Wy czujecie, Wy i Kasiatatry...
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Pon lip 26, 2010 22:00 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie :((

Nieokresle jak mi smutno, bo juz dzis jedna inna malutka biala mialam za TM. Kazda duszyczka, ktora od nas odchodzi, zostawia pustke. Trudno jest powiedziec: cieszcie sie tymi pozostalymi, jak bol serce zaciska.
Lilunia od malutkiego byla przy nas i z daleka i z bliska, tak ze bedzie nie zapomniana. Ostatnie usciski dla malutkiej iskierki i dla Ciebie Aniu, ktora sie tak z wielkim sercem o nia troszczylas i oplakiwac bedziesz najwiecej.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pon lip 26, 2010 22:03 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie :((

qlenka pisze:Tak dawno tu nie zaglądałam, przeraził mnie tytuł...

Siedzę i ryczę....

dlaczego???? dlaczego tak się stało....

a gdyby Maleńka była już u Kasitatry, dałoby się tej choroby uniknąć?
tak mi smutno, choć nie jestem chyba w stanie wyobrazić sobie, co Wy czujecie, Wy i Kasiatatry...

Nie, qulenko, nie dałoby się uniknąć. To jak totolotek - 90% kotów ma koronawirusa - większość przezywa z nim i nie choruje na FIP... a te kilka procent po prostu ma straszliwego pecha... niestety ta choroba jest nieuleczalna i bardzo ciężka dla kotów, szybko odchodzą i nigdy sie nie polepsza, jest coraz gorzej i tylko gorzej :( :cry:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon lip 26, 2010 22:22 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie :((

Bardzo, bardzo mi przykro :cry:
FIPa nie da się pokonać... :cry:
Przegrała z nim "moja" Milenka z Konina :cry:
Przytulam Aniu :cry:

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Pon lip 26, 2010 22:26 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie :((

kasia86 pisze:Wspomnienie minionych dni...

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Tutaj już po biopsji i widać jak jej się sączy :cry:

Lila żegna cioteczki i prosi o domki dla jej siostrzyczki, braciszka i mateńki :cry:

Obrazek

Tyle cię kocinko wybawiłam....dlaczego! :cry:

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Pon lip 26, 2010 22:39 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie :((

Nie mogę, nie mogę na nią patrzeć, zalewam się od razu łzami.... :cry: :cry: :cry:
Kochanie maleńkie...
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Pon lip 26, 2010 22:49 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie :((

:cry: :cry: Przykro mi, ale niestety tak bywa :cry: I niech mi ktoś powie, że ludzie i zwierzęta nie sa przyjaciołmi skoro ich odejście tez boli :cry:
Dwa KOTY i PIES :-)

MIGOTYNKA

Od: Pon mar 01, 2010 0:09

Post » Pon lip 26, 2010 22:52 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie :((

A co z Lesiem? Moze z nim chociaz lepiej? Mnie juz brzuch rozbolal zupelnie :-( rycze i mnie wkurza ze nic nie mozna zrobic...

kasiatatry

Od: Nie cze 15, 2008 14:57

Post » Wto lip 27, 2010 8:32 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila przegrała walkę o życie :((

Lilko...
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia][następna]