Moje MP6 i ... -cz. szósta-kończymy imprezowo i wspominkowo

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 21, 2010 13:49 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

W innych :twisted: . O mnie mawiają domowy project manager :mrgreen:

O, w ciastach to ja też leże i kwiczę. Ale mamcia i teściowa nadrabiają celująco :mrgreen: W ogóle bez ich kateringu nie wiem czasem jak wyglądałoby nasze stołowanie 8O.
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro kwi 21, 2010 13:51 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

A ja fajne torciki piekę, ale gotowanie strawy blllleeee !
TŻta swojego nie moge w tej dziedzinie wykorzystać, bo on idzie na łatwiznę i na gotowiznę :mrgreen: A inne talenta tez nie są mi obce

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro kwi 21, 2010 13:55 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

jasdor pisze:A inne talenta tez nie są mi obce

Znawszy, bo bazar widziawszy :ok:
Obrazek

psiama

Post » Śro kwi 21, 2010 13:58 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Siostra, nie wstydź się. Dumną bądź, piers do przodu, bo jest za co :ok:

Coś się na miau z godzinami pokicholiło. Posty spóźnione o godzinę. Juz tak kiedys było ... :roll: Wszak trzecia już się zbliża ... 8O
Obrazek

psiama

Post » Śro kwi 21, 2010 16:40 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

psiama pisze:Siostra, nie wstydź się. Dumną bądź, piers do przodu, bo jest za co :ok:

Coś się na miau z godzinami pokicholiło. Posty spóźnione o godzinę. Juz tak kiedys było ... :roll: Wszak trzecia już się zbliża ... 8O

Nie zmieniłaś czasu na letni w profilu :D
Trzeba samemu zmienić preferencje forum>>edytuj globalne ustawienia-moja strefa czasowa-> ustawić czas +2 UTC (Europa Wschodnia,Afryka Środkowa)

Pozdrowienia z pracy !

Pogoda straszna-zimny wiatr,deszcz,brr...

Podobno w Białymstoku w nocy było minus 8 8O
U nas rano tylko +2,ale i tak zmarzłam.
Ziewam cały dzień i jestem wściekle głodna(jem cały czas)-zima wraca :?
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Śro kwi 21, 2010 18:17 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Dziękuję za wiadomość jak czas zmienić :ok:
Ja gotować nie lubię, ale mój Tz uwielbia, jak wróci ( dziś w trasie) , to go podpytam o szybki i smaczny przepis :ok:
Szanti dziś po raz pierwszy została sama jak poszłam do pracy, wróciłam i.... futra się lubią :mrgreen: , i to niby agresywna kotka miała być :ryk:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Śro kwi 21, 2010 21:14 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Niteczko - cenna uwaga, zaraz zmienie :ok:

Ellza - tak trzymac. Za kocie porozumienie :ok:
Obrazek

psiama

Post » Czw kwi 22, 2010 6:15 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Bry! 8)
Widzę, że talentów nam nie brakuje :ok:
Ale coś Cioteczki nie chcą się chwalić :roll: :wink:

Dobrze, że kociaki się dogadują, tak trzymać :ok:
Moje maupiszony latały wczoraj jak nakręcone.
Pumek do tego darł się jak opętany :roll:

Zimno się zrobiło bardzo i dziś pada śnieg z deszczem, fuuuj :?
Ja chcę na rower! :x :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw kwi 22, 2010 7:37 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Ja też nie przepadam za gotowaniem. Czasem mnie najdzie i wówczas mogłabym cały dzień spędzić w kuchni, ale to jest raz na kilka miesięcy. Za to uwielbiam robić desery - i te pieczone i na zimno. Tż lubi gotować i ma do tego rękę, więc zwykle on gotuje i wszyscy są zadowoleni 8)
Wczoraj padał u nas grad, a dziś ciężkie prawie granatowe chmury są :roll: Wiosna...

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Czw kwi 22, 2010 7:46 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Z tego, co podczytuję - wniosek - muszę zmienić TŻ-ta :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw kwi 22, 2010 8:16 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Musisz, musisz :wink:

Erin

Post » Czw kwi 22, 2010 9:36 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Jasdor, moze zmień profil wychowawczy :mrgreen:
Ale faktem jest, że czasy się zmieniły. Mężczyźni w swoim klasycznym podejściu sprzed kilkudziesięciu lat (fotel, gazeta, TV i matka dawaj obiad) są passe :mrgreen: Kobiety się uniezalezniły, umocniły, weszły na wiele poprzeczek zajmowanych przez męskie grono. Kobiety się zmężniły, faceci zniewiescieli. Taka skrajność mnie naszła, że może dążymy do unifikacji, obojniactwa 8O ? Choć szybko myśl tę zarzucam :wink: .

Fajny filmik z koteczkiem dziś oglądałam podczas prasówki ... o tutaj kliknij :D
Obrazek

psiama

Post » Czw kwi 22, 2010 9:49 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

psiama pisze:Kobiety się zmężniły, faceci zniewiescieli.

Z nieopisanym smutkiem muszę przyznać Ci rację :( :wink:

Erin

Post » Czw kwi 22, 2010 9:59 Re: Moje MP6 i Komputerki-część szósta Spoczywajcie w pokoju [']

Iza, nie trać nadzieji, są jeszcze fajne rodzynki męskie :ok: . Ja TŻ poznałam 10 lat temu na portalu randkowym, namówiona dla draki przez psiapsiółę. Oddzew ciekawych facetów mnie wtedy zszokował, bo znali tylko mój profil, bez zdjęcia. Wtedy myślałam, że w ten sposób dziewczyn szukają faceci z popapraną psychiką, maszkary, poranieni psychicznie, szukający przygód i te klimaty :twisted: Myliłam się bardzo. Ale oczy trzeba miec otwarte jak się w to bawi. Nie wiem jak teraz, pewnie trochę się pozmieniało w tej branzy.
Obrazek

psiama

[poprzednia][następna]