S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 26, 2010 13:08 Re: S-ec K.Chatka-transport do Zabrza na 28.03. szukamy!!!

"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Pt mar 26, 2010 13:13 Re: S-ec K.Chatka-transport do Zabrza na 28.03. szukamy!!!

mamaja4 pisze:http://www.ssm.smsnet.pl/html/admin3.html

Dzięki wielkie :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt mar 26, 2010 17:42 Re: S-ec K.Chatka-transport do Zabrza na 28.03. szukamy!!!

Normalnie załamałam się.
Sheba znowu sika i to w nowe miejsca.
Wczoraj po pracy byłam zadowolona bo nigdzie siku nie było.
Nie było też co prawda w kuwecie, no ale to trochę niepokoiło dlaczeko tak mało sika.
W nocy słyszę że Sheba zakopuje podkłady na materacu.
Zaglądam sucho?
Za pół godziny znowu kopie - zaglądam sucho, ale przechodząc poczułąm mooooocz .
Szukam a ta małpa nie na materac gdzie rozlożone podkłady tylko centralnie po poduchach- podpieraczach narożnikowych.
Zlała dokładnie 3 wielkie poduchy
Normalnie załamałam się bo tego już nie da się wyprać za wielkie. Zapachy zostaną dla innych nowych tymczasów mogą być zachętą.
Ustaliłam z Martą że narazie dam ja do klatki i postaram się złapać si.
Ale mnie się wydaje że to przemyślane działanie a nie takie gdzie popadnie.
Bo ona zaznacza nowe miejsce :(
A i przypomnialo mi się że wczoraj rano Sheba miała wypadek.
Rozpędziła się na kibelek skąd wskakuje na pralkę, a na kibelku stała miska, ktora pod jej ciężarem się obruciła i Sheba wpadła tylnymy nogami i dupką do sedesu.
Zmoczyło ją nieżle i uciekła przestraszona na szafę i do koszyka.
Z początku myślałam że to Ramzes, bo Sheba raczej nie wskakuje do łazienki jak ja tam jestem.
Ale Ramzes był suchy.
Więc może ten strach spowodował znowu stres i sikanie.
Tyle tylko że ja nie mogę sobie pozwolić na takie zachowania bo moje mieszkanko małe i za bardzo niedostosowane go takich zachowań.
Brak szaf wiele rzeczy miękkich na półkach ogólno dostępnych.
To co mam kupine z wielooma wyrzeczeniami bio z jednej pensji, nie stać mnie na wymianę mebli- bo i na szafy nie mam :(
Oj martwię się bo tak mi zależało żeby Sheba w końcu po roku wyszła z kociarni, dostosuję dla niej działkę ale to dopiero pod koniec maja jak ruszy remont.
Co do tego czasu - caly czas klata :?:
A ona franca :evil: nie chce współpracować :cry:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt mar 26, 2010 18:02 Re: S-ec K.Chatka-transport do Zabrza na 28.03. szukamy!!!

Dorotka nic jej nie będzie. W kenelówce ma dużo miejsca.Ja miałam w klacie mamuśke i trzy maluszki.Musiałam ją zamykać jak nas nie bylo w domu(czasami cały dzień), bo mam swoje trzy kociaki ,a mamuśka atakowała wszystko co pojawiło się na horyzoncie.
Nochal do góry bedzie dobrze

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt mar 26, 2010 18:09 Re: S-ec K.Chatka-transport do Zabrza na 28.03. szukamy!!!

Dziś wyadoptowałam dwie pannice z kociarni.Felicję i Fabię.
Obrazek
Obrazek
Koteczki pojechały do wspólnego domu:)Notabene dom przyjaźni się z domkiem który w tamtym roku adoptował od nas Gazza i Biankę :mrgreen:

Pani Felicji i Fabi zapłaciła za sterylizacje dziewczyn i podarowała na kociarnię 15 puszeczek,5 tacek i 5 saszetek indestinala i 1 saszetkę conwalescenac.Bardzo dziekujemy i trzymamy kciuki za kocie dziewczynki i ich nowy domek :ok:

mar_tika

Post » Pt mar 26, 2010 18:11 Re: S-ec K.Chatka-transport do Zabrza na 28.03. szukamy!!!

oj :ok: za dziewczyny i aklimatyzację, a dużym bardzo dziękujemy :1luvu:
Oby więcej takich Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt mar 26, 2010 20:28 Re: S-ec K.Chatka-transport do Zabrza na 28.03. szukamy!!!

Dzisiaj pojechała do Domku Stałego Skierka-Trusia :ok:
Obrazek Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pt mar 26, 2010 20:40 Re: S-ec K.Chatka-transport do Zabrza na 28.03. szukamy!!!

Kropeczka13 pisze:Dzisiaj pojechała do Domku Stałego Skierka-Trusia :ok:
Obrazek Obrazek

oo ale super :ok:czyli dziś jest dobry dzień dla naszych kociaków :ok:

mar_tika

Post » Pt mar 26, 2010 20:41 Re: S-ec K.Chatka-transport do Zabrza na 28.03. szukamy!!!

Marta super wieści :D mam nadzieję, że dziewczynki się fajnie zaaklimatyzują w nowym domku. Dzięki za jedzonko dla naszych kociastych - takie specjalistyczne zawsze się przyda :D
Dziś od majencji odebrałam całą masę różności dla naszych kociastych :D Maja miło było się poznać choć tylko tak w przelocie :D mamy dwa pudłą ciszków dla kociatych jutro zawiozę do kociarni, i dziewczyny proszę stosować ciuszki nie trzeba prać można wyrzucić.
Poza tym Maja przywiozła: 20 puszek jedzonka, 2 opakowania Virkonu, 2 termoforki, 4 rolki ręczników papierowych, 6 opakowań chusteczek jednorazowych takic dla niemowlaków, patyczki do uszów, płatki higieniczne, zaopatrzenie medyczne - strzykawki,igły, kroplówy, osprzęt do kroplówek rękawiczki jednorazowe kurde nie wiem czy czegoś nie pominęłam :oops: Jutro większą część zaopatrzenia majencji zawiozę do kociarni, część zalegnie u mnie w garażu - będę systematycznie dowoziła. Niestety nasza Kocia Chatka nie jest z gumy :oops:
majencja dziękujemy serdecznie :1luvu: no cóż można powiedzieć możemy działać tylko dzięki Wam inaczej nei dałybyśmy rady :(

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob mar 27, 2010 9:37 Re: S-ec K.Chatka-transport do Zabrza na 28.03. szukamy!!!

majencja dobry duszku dziękujemy :1luvu: a co tu taka cisza? przesilenie wiosenne czy cóś :roll: :wink:

mar_tika

Post » Sob mar 27, 2010 12:35 Re: S-ec K.Chatka-transport do Zabrza na 28.03. szukamy!!!

witam się sobotnio :)
dobre wieści czytam :) cieszę się że wasze dziewczyny znalazły domki :) :ok:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Sob mar 27, 2010 13:43 Re: S-ec K.Chatka-transport do Zabrza na 28.03. szukamy!!!

Ależ nie ma za szczo :mrgreen: Drobiaszczek, nie zbankrutuję - wpuszczę w firmę to co kupione a reszta to zmiana właściciela :mrgreen: Też mi było miło Tereniu Cię poznać :1luvu:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob mar 27, 2010 19:25 Re: S-ec K.Chatka-transport do Zabrza na 28.03. szukamy!!!

Do góry Kocio Chatkowi podopieczni :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie mar 28, 2010 4:00 Re: S-ec K.Chatka-transport do Zabrza na 28.03. szukamy!!!

Wczesnoporanne lub jak kto woli późnowieczorne Dobry dzień :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Nie mar 28, 2010 8:47 Re: S-ec K.Chatka-transport do Zabrza na 28.03. szukamy!!!

Ktoś tu widać spać nie może jak widać na załączonym obrazku :lol: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

[poprzednia][następna]