SchronWro zdj.94, DT dla Maćka i DS dla Grey i Silver pilne!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 07, 2010 14:14 Re: SchronWro zdjęcia strona 57

Mruczeńka1981 pisze:
Kicia_ pisze:Wieści z frontu są pomyślne, kotki już zadomowione, a Kruszyna wraca do nas pisać obszerną relację :)

:ok: :ok: :ok:
Super!!Zaczniemy współpracę z dziewczynami i mam nadzieję do wiosny opróżnić tyły :mrgreen:
Strzałka będzie pierwszym Lodziowcem 2010. Zacznę jutro nową akcję.[/ quote]
uff :ok: , to się cieszę, bo cały czas myślę o tym smutnym Lulku - ten kotek bardzo cierpi i tęskni za swoim człowiekiem, ehh, tak jak wszystkie inne zersztą :(
trzymam kciuki aby szybciutko kotki znalazły domy !

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw sty 07, 2010 15:02 Re: SchronWro zdjęcia strona 57

Ja z malutką informacją o Pedro :) Książeczkę przekazałam dla pani Celinki. Pedruś już duuuuzo lepiej, jeszcze nie jest typowym nakolankowcem, ale już jakby bardziej się otworzył. Cytując słowa jego nowej pani: to już mój kot :)

Mam nadzieję, że wycedzę od niej jakieś fotki, bo jestem strasznie ciekawa jak kocio się prezentuje :) Rzecz jasna jak coś zdobędę to wkleję :)

munabrava

Od: Śro kwi 15, 2009 10:09

Post » Czw sty 07, 2010 15:06 Re: SchronWro zdjęcia strona 57

munabrava pisze:Ja z malutką informacją o Pedro :) Książeczkę przekazałam dla pani Celinki. Pedruś już duuuuzo lepiej, jeszcze nie jest typowym nakolankowcem, ale już jakby bardziej się otworzył. Cytując słowa jego nowej pani: to już mój kot :)

Mam nadzieję, że wycedzę od niej jakieś fotki, bo jestem strasznie ciekawa jak kocio się prezentuje :) Rzecz jasna jak coś zdobędę to wkleję :)
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: przenoszę tą informację na jego wątek viewtopic.php?f=13&t=96815
Ostatnio edytowano Czw sty 07, 2010 15:11 przez jessi74, łącznie edytowano 1 raz

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Czw sty 07, 2010 15:11 Re: SchronWro zdjęcia strona 57

Mruczeńka1981 pisze:
Kicia_ pisze:Wieści z frontu są pomyślne, kotki już zadomowione, a Kruszyna wraca do nas pisać obszerną relację :)

:ok: :ok: :ok:
Super!!Zaczniemy współpracę z dziewczynami i mam nadzieję do wiosny opróżnić tyły :mrgreen:
Strzałka będzie pierwszym Lodziowcem 2010. Zacznę jutro nową akcję.

Strzałka, moja ulubienica :1luvu:
Teraz trzeba będzie "Lodziowcom" zrobić po kilka naprawdę ładnych fotek :ok: do ogłoszeń :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Czw sty 07, 2010 15:21 Re: SchronWro zdjęcia strona 57

trzeba koniecznie jakoś skarbonke rozciagnąć :roll: jak tyle bid wyciagacie :oops: na chorutki w domach tymczasowych..........przepraszam ze tu pisze na wątku :oops: ale tez wrocłwski :oops:
krynia08

Post » Czw sty 07, 2010 15:24 Re: SchronWro zdjęcia strona 57

Na to liczę Drogie Koleżanki :mrgreen:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Czw sty 07, 2010 15:31 Re: SchronWro zdjęcia strona 57

Mruczeńka1981 pisze:Na to liczę Drogie Koleżanki :mrgreen:
no to ja za Mruczeńke :wink: ZAPRASZAM WSZYSTKICH TU ZAGLĄDAJACYCH DO TEGO BRAZOWEGO GARA CZYLI SKARBONKI :mrgreen: JAK KTOŚ PRZEOCZYŁ :ryk: :ryk: :!: :!: :!: viewtopic.php?f=1&t=105008
krynia08

Post » Czw sty 07, 2010 16:29 Re: SchronWro zdjęcia strona 57

dagmara-olga pisze:o rany! ja do corsy nie mogłam 2 kotów wepchnąć i siebie a tu 6 weszło! 8O

Dokładnie 6 kotów i 2 dorosłe osoby :lol:
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Czw sty 07, 2010 16:39 Re: SchronWro zdjęcia strona 57

Podróż przeżyli wszyscy ;) Tradycyjnie mój kontenerek dostał płynną niespodziankę (od Uciekinierki), kontenerek Jessi też ucierpiał (Lulek) :)

Pojechały:

Czarno-biała kotka z krótszym ogonkiem:

Obrazek

Buro-biała kotka (ta od rozmnażaczki, która chodziła z żółtą obróżką):

Obrazek

Czarna mega-miziasta:

Obrazek

Czarny wielkolud z pierwszego pokoju (nie jestem pewna, czy to jego zdjęcie :oops: )

Obrazek

Uciekinierka:

Obrazek

I Lulek od Jessi:

Obrazek

W sobotę mają jechać do Niemiec po nowe, lepsze życie. Powodzenia kocurki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Kruszyna

Post » Czw sty 07, 2010 16:44 Re: SchronWro zdjęcia strona 57

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kułko

Od: Nie sie 09, 2009 23:38

Post » Czw sty 07, 2010 16:46 Re: SchronWro zdjęcia strona 57

Obrazek
Taka piękność i nie poszła u nas w schronie :?: :?: :?: 8O
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sty 07, 2010 16:49 Re: SchronWro zdjęcia strona 57

Kotki do soboty będą pod opieką Agaty, mają do dyspozycji pomieszczenie wielkości trzeciego pokoju na tyłach (tego na przeciwko dużego wybiegu), w środku jest ciepło, mają do dyspozycji kuwety ze ŻWIRKIEM, drapaki, dużo poduszek, kołder, kocy, budek do schowania no i pełne miski :)

Razem z naszymi przebywają jeszcze 4 inne kotki, które też czekają na wyjazd (raczej pojadą w późniejszym terminie, nasze mają pierwszeństwo) :)

Uciekinierka od razu wszystkich porozstawiała po kątach i zajęła największą poduszkę :) Lulek wskoczył na szafę, Buro-biała od rozmnażaczki wlazła do budki, czarno-biała z ogonkiem schowała się w kącie (jak odjeżdżaliśmy już powoli wychodziła), czarny wielki bezstresowo poszedł do misek, a potem na legowisko ;)

Czarna miziasta nie chciała nas wypuścić, wlazła TŻetowi na plecy, jak kucał i nie chciała zejść :)

Jak odjeżdżaliśmy, to mi się tak płakać chciało, że sobie nawet nie wyobrażacie :oops: Ze szczęścia, ale i z tęsknoty - będzie mi ich brakowało :oops:

Niebawem mam dostać relację z tego, jak się mają w nowym miejscu oraz zdjęcia tych kotków, które pojechały poprzednio. Jak tylko dostanę, to wstawię :)

Tyle na dzisiaj :) Odniosłam naprawdę dobre wrażenie :)
Obrazek

Kruszyna

Post » Czw sty 07, 2010 17:00 Re: SchronWro zdjęcia strona 57

Kruszyna pisze:Kotki do soboty będą pod opieką Agaty, mają do dyspozycji pomieszczenie wielkości trzeciego pokoju na tyłach (tego na przeciwko dużego wybiegu), w środku jest ciepło, mają do dyspozycji kuwety ze ŻWIRKIEM, drapaki, dużo poduszek, kołder, kocy, budek do schowania no i pełne miski :)

Razem z naszymi przebywają jeszcze 4 inne kotki, które też czekają na wyjazd (raczej pojadą w późniejszym terminie, nasze mają pierwszeństwo) :)

Uciekinierka od razu wszystkich porozstawiała po kątach i zajęła największą poduszkę :) Lulek wskoczył na szafę, Buro-biała od rozmnażaczki wlazła do budki, czarno-biała z ogonkiem schowała się w kącie (jak odjeżdżaliśmy już powoli wychodziła), czarny wielki bezstresowo poszedł do misek, a potem na legowisko ;)

Czarna miziasta nie chciała nas wypuścić, wlazła TŻetowi na plecy, jak kucał i nie chciała zejść :)

Jak odjeżdżaliśmy, to mi się tak płakać chciało, że sobie nawet nie wyobrażacie :oops: Ze szczęścia, ale i z tęsknoty - będzie mi ich brakowało :oops:
:mrgreen:
Niebawem mam dostać relację z tego, jak się mają w nowym miejscu oraz zdjęcia tych kotków, które pojechały poprzednio. Jak tylko dostanę, to wstawię :)

Tyle na dzisiaj :) Odniosłam naprawdę dobre wrażenie :)

ufff hura :piwa:
Obrazek

Mruczeńka1981

Od: Sob gru 29, 2007 17:12

Post » Czw sty 07, 2010 17:26 Re: SchronWro zdjęcia strona 57

No to super, że akcja się powiodła :lol: :lol: To ile kotków zostało na tyłach?

molly88

Od: Śro gru 16, 2009 19:00

Post » Czw sty 07, 2010 17:29 Re: SchronWro zdjęcia strona 57

Nie ma co płakać! Ja tam wolę oglądać koty na zdjęciach jak leżą na swoich łóżeczkach niż spotykać się z nimi w schronisku na żywo :)
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

[poprzednia][następna]