Łooooooooooo mamooooooooooooooo Ale jestem niedospana... Bazarki wysyłam z poślizgiem... Odpocząć by się chciało z dala od wszystkiego i wszystkich. Głosowanie do końca miesiąca.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ja tak przelotem - po potencjalnym ataku pp dochodzę do w miarę normalnego stanu Niezaszczepione domowe po podaniu surowicy nie zaraziły się Ale po akcji piotrkowskiej mam na DT dziczkę - Wigę, śliczna jest A ja mam zero doświadczenia w doprowadzaniu kota do stanu miziactwa Na razie Wiga śpi ze mną
Siostro Aleksandro, coś się Siostra w zeznaniach plącze Jaka to dziczka, jak z Tobą śpi?
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Rany podzieliłabym głos na pół, bo Martyne znam, wielkie serce ma (nie zapomne jak psią mame ze szczeniaczkami wyratowała, a potem wyadoptowała), i kociaki nie jeden to raz. A i o tragedii szczeciniaków poczytałam, poryczałam, bardzo smutnie tam ...
Optuje za wyjatkowym rozdzielem wsparcia między 2 kandydatów.
Tymczasem, nie mogąc podzielic głosu oddaję głos na Martynę :ok: . Przepraszam szczeciniaczki ... ale tam u Was juz duzo pomocy. U Martyny bardziej krucho, choć i inna skala problemu ...