Witam po urlopie - tydzień bez netu....
choć nie da się ukryć, że pogoda była piekna, i ogólnie wyjazd baaaardzo udany 
Przeczytałam praktycznie wszystko... i postaram się na część odpowiedzieć, choć na razie niewielką część
* Mail z poparciem dla akcji sterylizacji i kastracji zaraz pójdzie
* Ilość nowych kociaków - masakra

Jak tylko będę miała chwilę to wydrukuję parę ogłoszeń i zaniosę np do sklepu zoologicznego....
* Pomponmama - rewelacyjne fotki byłych tymczasowiczów
* Mylek - gratulację!
* Barf -
http://www.primex-barf.eu/produkty.php - gotowych mieszanek nie polecam (tych z warzywami - ciężko byłoby nakłonić kota do jedzenia tego...), chłopaki uwielbiają np wołowe serca, jak nie ma nic innego to wołowina (mieszanka różnych), albo mieszanka indycza (mieszanka podrobów, itp, ale kawałki fileta też się trafiają)... oczywiście to, co pisała Estre, o dodatkach jeśli się chce samo mięso dawać... aczkolwiek jeśli mięso jest dodatkiem, zamiast innego mokrego, a do tego dobre suche to odrobinę upraszcza...
jest też mieszanka indycza (lotki) z bardzo drobno zmielonymi kościami, ale chłopaki nie bardzo chciały to jeść... jakieś inne z kościami pewnie też by były, ale ja jakoś nie mam ostatnio czasu - dostają wołowinę/serca a na stałe mają suche...
(aha, co do ceny - biorąc większą ilość czasem warto się targować
- dużych zniżek nie ma, ale kilka zł da się urwać....)* Kiedy jest akcja w scc? 19-20 IX?