Prosimy o wsparcie i karmę dla bezdomniaczków i tymczasów.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 02, 2010 19:50 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

na początku - maluchy już pojechały do domu, dwa małe glutki nawet nie zwróciły za bardzo uwagi kto i gdzie je zabiera :mrgree hoduje cygańskie kociśka :mrgreen:

Boluś bez zmian, czyli gorzej nie jest, rana powoli goi się, jednak trzeba jeszcze czasu

Samsonik zjadł sam trochę karmy dla kocią rc babay cat, tej do 4 miesiąca 8O, to sukces
jednak trzeba nadal karmić na siłę
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Sob lip 03, 2010 0:33 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

:ok: :ok: :ok:

Agnes128

Od: Pt paź 26, 2007 19:23

Post » Nie lip 04, 2010 13:32 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

wieści z nowego domu maluchów- zadowolone, maja apetyt, trochę trzeba popracować nad kuwetką, bo jeszcze zdarza im się nie trafić

może ktos nam pomóc w zakupie jedzonka dla Oziego ( convalescent, animonda integra, pasta witaminowa) i Bolusia (sensitiviti, hyppoalergik), ostatnie pieniądze wydałam na specjalistyczna maść dla Bolusia i leki, a za chwilę muszę zmienić leki Jurandowi i za 4 dni operacja Oziego, bardzo przepraszam, tż ma wypłate dopiero po 10

Anna Rylska

Post » Nie lip 04, 2010 22:26 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

Anna Rylska pisze:wieści z nowego domu maluchów- zadowolone, maja apetyt, trochę trzeba popracować nad kuwetką, bo jeszcze zdarza im się nie trafić

może ktos nam pomóc w zakupie jedzonka dla Oziego ( convalescent, animonda integra, pasta witaminowa) i Bolusia (sensitiviti, hyppoalergik), ostatnie pieniądze wydałam na specjalistyczna maść dla Bolusia i leki, a za chwilę muszę zmienić leki Jurandowi i za 4 dni operacja Oziego, bardzo przepraszam, tż ma wypłate dopiero po 10

No to kciuki za drogowskazy do kuwety :ok: :ok: :ok: :wink:

Aniu chętnie byśmy pomogli finansowo,ale w chwili obecnej sami mamy drobny kryzys ;(

Agnes128

Post » Pon lip 05, 2010 11:53 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

Aniu, jak tam kondycja Oziego trzy dni przed operacją :?:
Mam nadzieję, że chłopak trzyma się dziarsko i szybko nabierze formy po zabiegu :kitty:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pon lip 05, 2010 12:09 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

byliśmy dzis w mialanówku badaliśmy się - serduszko, brzuszek, płuca, dla potwierdzenia przed zabiegiem
serce na szczęście zdrowe, nie ma w nim zmian, dziur,przerostów, nic niepokojącego co może źle wróżyc podczas zabiegu; przepulkina niestety powiększyła się, nieznacznie ale zawsze
ogólnie mały wygląda zdrowo ale to tylko pozory :(

Anna Rylska

Post » Pon lip 05, 2010 15:10 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

:ok:

anna_b3

Od: Śro cze 16, 2010 16:05

Post » Pon lip 05, 2010 16:17 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

dzięki za kciuki :1luvu:

ja dziś mam totalny dół, zbliża się zabieg, już się denerwuje,
do tego ukralłi rower mężowi - z klatki, poprzecinali zabezpieczenia i zabrali, co za ludzie :cry:

Anna Rylska

Post » Wto lip 06, 2010 8:17 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

Aniu ,bo na świecie są ludzie i PARAPETY :roll: Niech ten rower ością stanie temu cholernemu złodziejowi.
I za operację :ok:
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Wto lip 06, 2010 8:27 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

Aniu, trzymam kciuki za zabieg :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

żeby ich pokręciło za ten rower :evil:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto lip 06, 2010 14:56 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

u nas właśnie leje deszcz ale nadal parno

z Bolusiem znowu gorzej, znowu są wymioty, kot stał się smutny, nie chce jeść, siedzi w pozycji bolącego brzucha :(
postanowiłam rozpocząć leczenie homeopatyczne, już jesteśmy po konsultacji, mamy wybrane leki, już zostały zamówione w 2 punktach, niebawem zaczniemy kuracje
także wesoło nie jest :(

Anna Rylska

Post » Wto lip 06, 2010 22:48 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

Anna Rylska pisze:u nas właśnie leje deszcz ale nadal parno

z Bolusiem znowu gorzej, znowu są wymioty, kot stał się smutny, nie chce jeść, siedzi w pozycji bolącego brzucha :(
postanowiłam rozpocząć leczenie homeopatyczne, już jesteśmy po konsultacji, mamy wybrane leki, już zostały zamówione w 2 punktach, niebawem zaczniemy kuracje
także wesoło nie jest :(

Biedactwo... :cry: :cry: Boluś trzymaj się chłopaku :ok:

Aniu trzymamy mocno kciuki za zabieg u Oziego :ok: :ok: Wszystko będzie :ok:
My z Rafim strasznie zabiegani i brakuje nam doby na wszystko,ale jak tylko mam chwilkę,to od razu zaglądam na wątek :1luvu:

Agnes128

Post » Śro lip 07, 2010 10:47 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

Biedny Bolunio :( trzymaj się kotuniu, i Wy się trzymajcie Aniu. Będę myślami przy Was jutro.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Śro lip 07, 2010 12:33 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

Witam
mnie już straszna nerwówka ogarnia przed jutrem :( jeszcze muszę dziś dokupić podkładów

dziś mam trochę latania po aptekach, odebrałam pierwsza cześć leków dla Bolusia, czekam jeszcze na dostawę leków ze sklepu internetowego, podałam pierwsza dawkę leku, zaczynamy odtruwanie i leczenie małego karzełka :1luvu:

ciężko strasznie :(

pozdrawiamy

Anna Rylska

Post » Śro lip 07, 2010 17:43 Re: Koty*Ozi6tyg.PrzepuklinaPrzep*Operacja*BoloRany-HELP s.59-60

Aniu, trzymam kciuki za Oziego - mam nadzieję, że zniesie jutrzejszą operację dzielnie i szybko wróci do formy :kitty:
No i za Bolusia oczywiście też ... niech się odtruwa, porasta futrem i odżywa, bo szkoda czasu i pogody na siedzienie pod szafą :kotek:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

[poprzednia][następna]