Kicia_ pisze:No to czekam na wieści. Pójdę do schronu wcześniej załatwić formalności i zamknę go w klatce tak, żeby potem odbył się tylko szybki odbiór kotka.
a czy moge otrzymać namiary na PW na Legnicę?
Chciałabym ustalić co, gdzie i o której...
Moderator: Estraven
Kicia_ pisze:No to czekam na wieści. Pójdę do schronu wcześniej załatwić formalności i zamknę go w klatce tak, żeby potem odbył się tylko szybki odbiór kotka.
Agness78 pisze:No to wszystko juz ustalone. Zabiorę Pyzdraczka i odwiozę kotka na dworzec, zahaczając o Grochową i zabierając Legnicę![]()
Czekam tylko na telefon od Legnicy jak będzie już gotowa, da mi znać i wyruszę w drogę

isollde pisze:Agness78 pisze:No to wszystko juz ustalone. Zabiorę Pyzdraczka i odwiozę kotka na dworzec, zahaczając o Grochową i zabierając Legnicę![]()
Czekam tylko na telefon od Legnicy jak będzie już gotowa, da mi znać i wyruszę w drogę![]()
![]()
SKARBONKA ZAPRASZA!!!Kicia_ pisze:isollde pisze:Agness78 pisze:No to wszystko juz ustalone. Zabiorę Pyzdraczka i odwiozę kotka na dworzec, zahaczając o Grochową i zabierając Legnicę![]()
Czekam tylko na telefon od Legnicy jak będzie już gotowa, da mi znać i wyruszę w drogę![]()
![]()
Super! To jak będziesz się zbliżać do schronu, to zadzwoń do mnie, przyjdę ci pomóc zabrać Pyzdraka.
SKARBONKA ZAPRASZA!!!isollde pisze:to wieczorkiem umieszcze ja na innych portalach, widziałam że na allegro jest i często była odwiedzana, a ten domek, z którego Pani ze swoją mama zakochała się w Pyzdraczku nie przytuliłby tkiej ślicznej kiciuni??
SKARBONKA ZAPRASZA!!!
) i włączyłam mu Feliway do kontaktu. Jest mocno przestraszony i warczał na mnie ale jest ciutkę lepiej. Zjadł prawie całą saszetkę whiskasa, suchego pewnie nawet nie zna ze schronu
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, Blue, Meteorolog1 i 73 gości