Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Julka_ pisze:same sliczne te "wasze" kociambry
mar_tika pisze:Super wieści Wiesiu![]()
No to ja zdam relację z kociarni.Obecnie na kociarni mamy:
1.Majke bez ogonka.Dziś po konsultacji wetów nadal na antybiotyku.Wczoraj zwymiotowała ,jest troszke osowiałaMam nadzieję że nic groźnego ogonek ladnie sie goi i 26 jedziemy na ściągniecie szwów
2.Krówka wczoraj była u wet ,ściągnięto jej szwy i koteczka jest zdrowa i czeka na domek.
3.Filipek juz duzo lepiej nie kaszle ,biega po kociarni i bawi sie myszkamiJeszcze do niedzieli na antybiotyku .Kochany Filipek czeka na domek
4.Sali vel Furia już troche oswojona.Czeka na sterylkę
5.To Kika
Pod opieką fundacji .przyjechała do nas z Katowic .Znaleziono ja pod kościołem .Jest zadbana i bardzo przytulaśna
6.To Fiona,przyjechała 21.01 ze schroniska
Włóż rekę do boksu ,a na pewno ją stracisz.Kotka około 4 letnia wysterylizowana.Na moje oko przerazona stąd ta agresja.Narazie zdrowa!
7.To jest Szrek.przyjechał 21.01 ze schroniska
Niestety chory.Wczoraj wieczorem cały boks był w wymiocinach .Dzis jak byłam do południa w kociarni duzo lepiej .Jadł przy mnie.Od wczoraj na antybiotyku.Kocur niekastrowany ,na moje oko wiekowy.Przytulaśny ,jak go glszczesz mruczy:)
8.To Gazz.Przyjechał 21.01 ze schroniska
Kocur z bigunką .Prawie cały biały .Zobaczcie jaka ma śmieszną koncówkę ogonka.Oczywiście niekastrowany.Bardzo proludzki:)
To jak narazie to wszyscy podopieczni na kociarni.
Lidka pisze:Czy bylby ktos kto przyuczylby mlode dziewuszki, ktore teraz maja ferie.
Ta kolezanka, ktora przedtem pytala o akcje pyta o to.
Tylko zupelnie nie wiem jak to zorganizowac.
Nesca38 pisze:mar_tika pisze:Super wieści Wiesiu![]()
1.Majke bez ogonka.Dziś po konsultacji wetów nadal na antybiotyku.Wczoraj zwymiotowała ,jest troszke osowiałaMam nadzieję że nic groźnego ogonek ladnie sie goi i 26 jedziemy na ściągniecie szwów
2.Krówka wczoraj była u wet ,ściągnięto jej szwy i koteczka jest zdrowa i czeka na domek.
3.Filipek juz duzo lepiej nie kaszle ,biega po kociarni i bawi sie myszkamiJeszcze do niedzieli na antybiotyku .Kochany Filipek czeka na domek
5.To Kika
Pod opieką fundacji .przyjechała do nas z Katowic .Znaleziono ja pod kościołem .Jest zadbana i bardzo przytulaśna
Włóż rekę do boksu ,a na pewno ją stracisz.Kotka około 4 letnia wysterylizowana.Na moje oko przerazona stąd ta agresja.Narazie zdrowa!
Niestety chory.Wczoraj wieczorem cały boks był w wymiocinach .Dzis jak byłam do południa w kociarni duzo lepiej .Jadł przy mnie.Od wczoraj na antybiotyku.Kocur niekastrowany ,na moje oko wiekowy.Przytulaśny ,jak go glszczesz mruczy:)
Kocur z bigunką .Prawie cały biały .Zobaczcie jaka ma śmieszną koncówkę ogonka.Oczywiście niekastrowany.Bardzo proludzki:)
Tożta Kika zupełnie jak moja Nesca
mar_tika pisze:Nesca38 pisze:mar_tika pisze:Super wieści Wiesiu![]()
5.To Kika
Tożta Kika zupełnie jak moja Nesca
Bardzo podobna do NesciTo też spokojna i przytulaśna koteczka .Chyba czarne mamby tak mają pomijając oczywiście Lolę od Teresy
mar_tika pisze:Lidka pisze:Czy bylby ktos kto przyuczylby mlode dziewuszki, ktore teraz maja ferie.
Ta kolezanka, ktora przedtem pytala o akcje pyta o to.
Tylko zupelnie nie wiem jak to zorganizowac.
Matka Teresa1 ma dobre podejscie do dzieci
hidi pisze:Zabcia juz po sterylceZ oka jej spuscic nie mozna, bo parapetow, wskoczyla juz dwa razy na stol i sie przymierzala do dlugiego skoku na szafe
Niezla z niej zawodniczka. Co tam kubraczek czy pijackie zataczanie sie. Ona lubi wspinaczke wysokogorska i tyle
A teraz bezpieczna na moich kolanach przysypia
iwonac pisze:Tereniu gratuluję wszystkim. Cudowne miejsce stworzyliście do ratowania kociaków. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i mizianki dla wszystkich kotków.i oczywiście Filipka też.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 97 gości