Bawi się wszystkim, co jej wpadnie pod łapki.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaaana pisze:Super jest mieć taką Dominikę![]()
Bawi się wszystkim, co jej wpadnie pod łapki.
jaaana pisze:Przytulę, przytulę![]()
Nie pisałamale to dlatego, że wszystko dobrze i nic nowego się nie dzieje. Kochamy Dosieńkę z każdym dniem bardziej. Ona jest niewiarygodnie cudna. Nie sposób się nie uśmiechać, kiedy się na nią patrzy. Kiedy biorę ją na ręce, wspina się na ramię i dwie skarpeteczki mam na plecach. W swojej dziupli kręci się w kółko za ogonkiem. Wieczorami bawimy się w berka
anulka111 pisze:jaaana pisze:Przytulę, przytulę![]()
Nie pisałamale to dlatego, że wszystko dobrze i nic nowego się nie dzieje. Kochamy Dosieńkę z każdym dniem bardziej. Ona jest niewiarygodnie cudna. Nie sposób się nie uśmiechać, kiedy się na nią patrzy. Kiedy biorę ją na ręce, wspina się na ramię i dwie skarpeteczki mam na plecach. W swojej dziupli kręci się w kółko za ogonkiem. Wieczorami bawimy się w berka
Ktos powiedział skarpetki?Fotkę proszę
jaaana pisze:anulka111 pisze:jaaana pisze:Przytulę, przytulę![]()
Ktos powiedział skarpetki?Fotkę proszę
W pewnym wiadomym wątku za skarpetki chciałaś płacić, a tu skarpety Dosi mają być za darmo?
anulka111 pisze:8) A ja nie wiem o co chodzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Szymkowa i 427 gości