Nie będe pisać dlaczego....
EOT
Ponieważ moja Espi jest kotem z Opolskiego schroniska, będe zaglądać.
Trzymam kciuki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:A ja poproszę o "ściągnięcie" banerów ASa z podpisów. Niech Korciaczki same robią banery, a potrafią.
violavi pisze:Cameo pisze:A ja poproszę o "ściągnięcie" banerów ASa z podpisów. Niech Korciaczki same robią banery, a potrafią.
![]()
![]()
![]()
Jak się powiedziało A, to chyba wypada powiedzieć B ...
violavi pisze:Cameo pisze:A ja poproszę o "ściągnięcie" banerów ASa z podpisów. Niech Korciaczki same robią banery, a potrafią.
![]()
![]()
![]()
Jak się powiedziało A, to chyba wypada powiedzieć B ...
violavi pisze:Cameo to są Wasze sprawy, ale co ma do tego banerek Asa?
Twój banerek ma pomóc Asowi ,tylko i wyłącznie.
Po co te nerwy?
Bazyliszkowa pisze:Chyba przestałam nadążaćWydawało mi się, że As ma swój wątek, a to miał być wątek Aleczka...
Korciaczki pisze:Bazyliszkowa pisze:Chyba przestałam nadążaćWydawało mi się, że As ma swój wątek, a to miał być wątek Aleczka...
Niestety nasz wątek, dzięki życzliwości pewnej forumowiczki, zostanie prawdopodobnie zablokowany...Wiec jesli można, tu będziemy pisać o Asie.
violavi pisze:Korciaczki pisze:Bazyliszkowa pisze:Chyba przestałam nadążaćWydawało mi się, że As ma swój wątek, a to miał być wątek Aleczka...
Niestety nasz wątek, dzięki życzliwości pewnej forumowiczki, zostanie prawdopodobnie zablokowany...Wiec jesli można, tu będziemy pisać o Asie.
Jak to, przecież to Wy założyłyście nowy wątek Asowi.
Ja nic nie kumam![]()
Dlaczego robić na złość kotu?
To jest niedorzeczne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 305 gości