Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mokkunia pisze:Widzę, że wszyscy sprzątają w apteczkachI dobrze
Postawa godna polecenia
A kociaste zyskują
CoolCaty pisze:Anuś lorinden od Ciebie bardzo nam się przydał w niedzielę, wysmarowałyśmy cały przeżarty brzuszek i pupkę srebrnego kocurka z niedowładem. Widać było jaką mu to ulgę przynosiło.
CoolCaty pisze: Byłam dziś w schronisku i zastałam srebrnego kocurka w dużej kałuży krwi. Niestety popękała mu skóra na mosznie i uszkodziło się spore naczynie. Jola będzie dziś kocurka operować, jednak przy takich odparzeniach, to ja nie wiem, jak mu się będzie to goiło.
CoolCaty pisze:Do schroniska wróciły dwa koty - dostały te same numerki. Chodzi o adoptowane razem: młoda czarna koteczka (około 5 miesięczna) i burasek (przerażony kocurek nr 71). Mała bardzo płakała w boksie - wzięłam ją do siebie. Wysterylizuję ją jutro i w niedzielę zabiorę ze sobą do schroniska, może komuś się spodoba.
CoolCaty pisze: Dziś do domku poszła przy mnie koteczka z pierwszego boksu - nr 93, ta biało czarna, która miziała się z Tomkiem w niedzielę.
Sis pisze:które koty wróciły? po numerach nie kojarze, miały imiona?
CoolCaty pisze:Koty zostały oddane bo drapały fotele.
Magija pisze:Mia umówiona z operacją na 20 marca, mamy masę czasu by ją jeszcze wzmocnić i zaczynamy podawać beta glukan. Trzymajcie kciuki za Miję
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 68 gości