moś pisze:Witajcie preguski, i tu widze znana mi tforczośc poetycka, ech co za jesienne poetyckie przedpoludnie.. albo poludnie
Moze zalozymy kolko poetyckie?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Witajcie preguski, i tu widze znana mi tforczośc poetycka, ech co za jesienne poetyckie przedpoludnie.. albo poludnie
ewung pisze:czy te oczy mogą kłamać?
kocicania pisze:ewung pisze:czy te oczy mogą kłamać?
Chyyba nie
magdar155 pisze::) 99 pln + przesyłka- 120 w sumie. Na allegro zakupiony.
Ale postanowiłam, że Kotuszce moich rodziców sama taki zrobię. Parę desek, plusz i trzy rolki ze sznurem.. Tylko nie wiem, skąd te rolki wziąć, ale jakoś może sobie poradzę:)
cassidy pisze:magdar155 pisze::) 99 pln + przesyłka- 120 w sumie. Na allegro zakupiony.
Ale postanowiłam, że Kotuszce moich rodziców sama taki zrobię. Parę desek, plusz i trzy rolki ze sznurem.. Tylko nie wiem, skąd te rolki wziąć, ale jakoś może sobie poradzę:)
kupowałaś z Turku ?
magdar155 pisze:cassidy pisze:magdar155 pisze::) 99 pln + przesyłka- 120 w sumie. Na allegro zakupiony.
kupowałaś z Turku ?
CRD Drapaki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 168 gości