Marskość wątroby czyli pokaż kotku co masz w środku .

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 01, 2017 17:17 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

Witam Kochani .
Zyjecie? mam nadzieję że nikt się nie usmażył ? :?
Wróciłam do domu siłą woli ,wróciłam ale cienko było.
W domu wszystko leży niczym nieżywe :?
Nic nie chcą ,tylko chłodu .
Wiatrak nic nie daje ,spryskałam podłogę ,spryskałam futra ,sama trzymam nogi w zimnej wodzie i jem loda.
Pomaga? tak se.
Na ogródka stoi woda ,wystawiłam też wodę na trawnik.

Kiedyś lato to było lato ,a teraz albo leje tygodniami ,jest zimno ,albo chcą nas usmażyć :strach:
Mój mąż ['] kochał taką pogodę ,był wtedy w swoim żywiole ,ja lubiłam ,ale tylko jak byliśmy nad morzem. :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto sie 01, 2017 21:00 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

Dwa kociaki takie 3 3i pół .m. jeden chory zawiozłam do lecznicy . :cry:
Nie ma tam kotów.
J\Ale po kolei ,zadzwoniła Aga że na ulicy Ryzowej wychodzą na jezdnie dwa niemiłosiernie brudne i chude kociaki.
Ona bez auta.
To ja na rower ,w tym czasie znów dzwoni że złapała oba i idzie w ul.Solipską.
To ja przez zakazany teren (niestrzeżony przejazd kolejowy)bz rowerem i na drugą stronę.
sto lat tego przejścia nie używałam i nie wiedziałam ze przejścia nie ma :!:
W co ja się wpakowałam :strach: :strach: :strach:
Nic to ,stare i głupie babsko ze mnie :oops: ,ale dojechałam do Agi ,koty okropne,chude i brudne jak by w węglu siedziały .
Piły i jadły ,jadły i piły aż się poryczałyśmy .
Kociaki czyste uszy ,bez pcheł ,ewidentnie jakaś ku.wa pozbyła się problemu . :evil:
W lecznicy jeden musiał dostać kroplówkę.
Oczywiście szukam dt.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sie 01, 2017 21:46 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

Miały szczęście malce, że w ten ukrop na Was trafiły.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Wto sie 01, 2017 21:58 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

dorcia44 pisze:(...)
To ja przez zakazany teren (niestrzeżony przejazd kolejowy)bz rowerem i na drugą stronę.
sto lat tego przejścia nie używałam i nie wiedziałam ze przejścia nie ma :!:
(...)

Wirtualny łomot Ci spuszczam.
Za przejście przez tory w miejscu niedozwolonym.
Z zepsutym kolanem szczególnie.
Wiesz, co by było, jakby Ci się na torach zblokowało?
Wiesz, jak wygląda człowiek rozdryźdany na torach?
Wiesz, ile masz stworów, które by trzeba było zadomowić?
Wiesz?
No!

A kociaki to mają szczęście.

Ja też, bo Twojej Kumiko u mnie 4 lata minęły. :)
I dzisiaj domowe urodziny mamy.
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Od: Nie lis 18, 2012 9:46

Post » Wto sie 01, 2017 22:06 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

Dorciu :strach: Ty to umiesz podnieść ciśnienie czytającym :strach:
Za kociaki :ok: :ok: :ok: :ok: miały maluchy szczęście :201494
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Śro sie 02, 2017 21:24 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

Witam wieczorowo.
Uprzejmie donoszę że byłam w kinie :D
Nie to że chciałam ,ale Iwonka namawiała ,że film specjalnie dla mnie ,jaki? a jaki może być film dla mnie ? o miłości? o przygodach? nie ,film o kotach :mrgreen:
Byłam nastawiona dość sceptycznie ,a teraz po obejrzeniu uważam że ten film powinien zobaczyć każdy :!: :!: :!:

http://www.filmweb.pl/film/Kedi+-+sekre ... 16-782505#
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 02, 2017 21:52 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

Wow film może być super :D
Obrazek

LimLim

Post » Czw sie 03, 2017 6:29 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

Widziałam film potwierdzam że każdy powinien obejrzeć nie tylko kociarze :)
Miłego dnia :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw sie 03, 2017 7:00 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

Pierwsza myśl ,o matko ile miały byśmy tam roboty :!: mnóstwo nie sterylizowanych kotów ,kociąt do adopcji ,potem zaczęło wciągać.
To nie tak że tam jest miód ,niestety wszędzie na świecie żyją Ludzie i mendy . :?
Ale widok kotów żyjących wśród ludzi ,czy to sklepy czy stragany ,a nawet kawiarnie to dla mnie widok nie znany .
U nas nie do pomyślenia.
Wiele kotów zabrała bym :oops: np. smutek oczu kotów z dworca ,pewnie wywalonych,.
Teraz jednak czas zająć się tymi u nas ,w okolicy bliższej lub dalszej.

Dziś Krówencjusz ganiał z rozwartą paszczą ,pytanie czy tak duszno czy coś się dzieje ? :roll:
To koci pierdoła ,taki wielki safanduła który dał by wiele radości ludziom ,a niestety ma rok i każdy ma go w du.... :cry:

Troszkę chłodku :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sie 03, 2017 13:31 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

dorcia44 pisze:Witam wieczorowo.
Uprzejmie donoszę że byłam w kinie :D
Nie to że chciałam ,ale Iwonka namawiała ,że film specjalnie dla mnie ,jaki? a jaki może być film dla mnie ? o miłości? o przygodach? nie ,film o kotach :mrgreen:
Byłam nastawiona dość sceptycznie ,a teraz po obejrzeniu uważam że ten film powinien zobaczyć każdy :!: :!: :!:

http://www.filmweb.pl/film/Kedi+-+sekre ... 16-782505#

widziałam, potwierdzam :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw sie 03, 2017 20:58 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

Nie mogę się pozbierać do kupy ,te upały jak dla mnie są straszne :oops:
Czekam do późnego wieczora żeby złapać oddech ,..koty też plackiem leżą ,tylko Kleszcz jak zawsze zwarty i gotowy. :wink:

Kociaki w lecznicy przeżarły się i oczywiście ofajdały .
Zrobiłyśmy przegląd tego miejsca w którym były ,czy aby na pewno żadne kocie tam nie dogorywa z głodu i pragnienia .
Na szczęście nie ma innych.

Bardzo bym nie chciała ich zabierać do domu :cry: może jednak ktoś się ulituje i da dt?
niestety nie są ani żółte ,ani czerwone czy zielone ,zwykle są ,po prostu zwykłe ale bardzo potrzebują naszej pomocy . :idea:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 04, 2017 6:22 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

Do nas się przyplatal kolejny nowy kot wygląda na młodego mam wrażenie że ktoś go wywalił bo wygląda na zadbanego boi się ale podchodzi chyłkiem do jedzenia
Miłego dnia :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Pt sie 04, 2017 11:54 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

11 kociąt potrzebuje pomocy ,część ma już chore oczy :(
Więcej będę wiedziała w sobotę lub niedzielę .
Kocięta są małe ,może ktoś pomoże?
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sie 04, 2017 11:59 Re: Tytek już po trepanacji a Izi do mnie napisał !:)

O rany, rany, mogę tylko wspomóc finansowo :(
Obrazek

LimLim

[poprzednia][następna]