Dark Angel pisze:Kierei pisze:Gdzie kupię PoN w ludzkiej cenie??
Bo 2kg za 90zł to lekka przesada... A jedyne miejsce gdzie Power of Nature znalazłam dostępne to:Animalcity
Ktoś nie chce odsprzedać?? Jakiegoś kilograma ^^ Najchętniej w krk... Bo chce kociaka nauczyć jeść PoN interesuje mnie ten Meadowland
Prosta metoda: wpisz w google "sklep z karmą" albo "sklep zoo" i przeszukuj zasoby. Nikt tego nie zrobi za Ciebie, a efekty mogą być zachwycająca (mi się w ten sposób trafił raz PON MM 7,5 kg za 125 zł okazyjnie).
Mam zapisane 8 sklepów w których znalazłam PoN (niedostępny) i które wyglądają w miarę wiarygodnie, i ten jeden w którym PoN jest, ale w zawrotnej cenie... Plus przejrzałam chyba ze 20 sklepów w których PoNa niema... Poświęciłam na to masę czasu, moje pytanie było raczej do osób które kupują i wiedzą skąd kupują więc wiedzą gdzie jest...
PS. przejżałam wszystkie sklepy stąd http://powerofnature.pl/?page_id=66 jest tylko w ekozwierzak i godog (obie wygldają identycznie, żadna niema nawet zdjęć tej karmy...)
A może ktoś z krakowa chce kupić worek Power of Nature Meadowland na spółkę?? Bo naprawdę nie mam gdzie trzymać 7 kg karmy... :/