I druga kicia z Bronowic, której się poszczęściło dzięki PS.

Jej sterylizacja to koszt 100 zł, a koszt całej akcji w gospodarstwie w Krakowie Bronowicach to 500 zł. https://www.facebook.com/media/set/?set ... 063&type=1
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Podałam na fb link do Powszechnej na fb - Pani, która pisze tak (skopiuję tu zdjęcie), ale chyba tam nie zaglądała, bo pod moim wpisem nie ma nowego. Stwierdziłam, Chiaro, że nie będziesz miała nic przeciwko temu, że podam namiar, prawda?
"Agnieszka Szewczyk
Witam pisze w imieniu kolezanki ktora jest kociara i przestała sobie z tym radzic.Ma pod swoja opieką 15 wolnazyjacych kotow z czego 3 kotki, 2 mioty po 3 kociaki (jedne 4-5 cio -czne drugi 3- m-czne) i reszta to kocury.Jedzenia maja ale gorzej z opieka (szczególnie maluchów) i sterylizacją i kastracją.A kotki co chwile są w ciazy i stado sie powieksza i problemy tez.Ja mam swoje trzy i nie jestem w stanie jej pomoc finansowo z tym wszystkim.Kociaki co chwile na cos choruja a ona nie ma jak im pomoc.Dlatego zwracam sie do was z prosba o jakakolwiek pomoc.Chociazby z porada co dalej ma zrobic i gdzie sie udac po pomoc zeby ja rzeczywiscie dostac.Olezanka jest z Janikowa koło Swarzędza woj. Wielkopolskie.Za jej zgoda podaje jej nr tel. w razie ewen. pytan 693-997-120 Bardzo dziekuje z góry za pomoc A to najmłodsze kociaki."
Chiara pisze:Dostałam info, że piąta kotka babci Stanisławy wciąż się wymyka. Mam nadzieję, że uda się ją złapać, bo pewnie jest w ciąży...![]()
Kotki z Krakowa Bronowic już umówione.![]()
Pani karmicielka z Gdyni już ustawiła się w kolejcie do klatki łapki, która pracuje.![]()
A kotka pana Marka wciąż jeszcze karmi.
Agłaja^..^ pisze:Chiara pisze:Dostałam info, że piąta kotka babci Stanisławy wciąż się wymyka. Mam nadzieję, że uda się ją złapać, bo pewnie jest w ciąży...![]()
Kotki z Krakowa Bronowic już umówione.![]()
Pani karmicielka z Gdyni już ustawiła się w kolejcie do klatki łapki, która pracuje.![]()
A kotka pana Marka wciąż jeszcze karmi.
czyli pełne ręce roboty![]()
jak mi się strasznie podobają te wszystkie białe koty, na szczęście są uratowane przed ciągłym umęczeniem porodami. Są prześliczne, ale juz tyle ich wystarczyTakie piękne koty mają najgorzej, bo ludzie nie chcą ich ciąć, ale na szczęście opiekunami tych ślicznych białasków są mądre osoby
![]()
A co z tą ostatnią kotką z Budzenia Wielkiego, z tego co pamiętam to okazało się ze jest jedna więcej, ona juz tez po sterylce?
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot] i 391 gości