Fioletowe tymczasy i tymczasiątka

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro maja 14, 2014 10:05 Re: Fioletowe tymczasy... i inne koty. Foty str. 38

Pozdrawiam fioletowe stadko i trzymam mocno kciuki a Felka :ok: :ok: :ok:

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro maja 14, 2014 12:05 Re: Fioletowe tymczasy... i inne koty. Foty str. 38

Dziękujemy pięknie za kciuki, przydadzą się!
morelowa pisze:Jesteś w stanie odmówić TYM OCZOM?

Surowego kartofla odmówię zawsze :mrgreen:
ale czasami rzeczywiście trudno TYM OCZOM nie ulec... :wink:

Najbardziej zniewalające spojrzenie i minkę ma mój Gacuś:
Obrazek Obrazek

Młodzież fioletowa też potrafi 8)

Dominika i Klemens:
Obrazek Obrazek

Snow i Piętaszek:
Obrazek Obrazek

i Ringo:
Obrazek

komu, komu do domu?
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Śro maja 14, 2014 12:17 Re: Fioletowe tymczasy... i inne koty. Foty str. 38

Gacuś mięciutko wygląda , do przytulania.
Dominika.. jest jak z porcelany, kruchutka, trzeba ostrożnie, a Snow, cóż - prawie biały kotek, a białe to wiadomo :mrgreen: piękne som [nie żeby inne nie były..] - patrzy jakby się dziwiła, że to wszystko tak wygląda.
Zdjecia są świetne - masz jakieś pytanie o nie? Sensowne pytania?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro maja 14, 2014 15:08 Re: Fioletowe tymczasy... i inne koty. Foty str. 38

Morelowa – Ty to chyba kocią fizjonomistką jesteś?
Wszyćko jest tak, jak napisałaś 8O
Tylko o młodziankach ani słowa :mrgreen:

Jeśli chodzi o (świetne 8) ) zdjęcia, to zapytań nie miałam żadnych, niestety :wink:
O koty było trochę pytań, najwięcej właśnie o obie dziewczynki,
ale albo pani chciała, a pan się zastanawiał (lub na odwrót),
albo dziecko miało być sprawdzone pod kątem alergii, i widocznie ta alergia się objawiła :wink:
albo rozmowy kończyły się przy temacie zabezpieczeń okien i balkonów (najczęściej).
Zresztą wielkiej akcji ogłoszeniowej jeszcze nie robiłam,
na razie tylko mailing do krewnych i znajomych, oni do swoich krewnych i znajomych itd.
Wydawało mi się, że w ten sposób łatwiej będę mogła później dowiadywać się, jak moim koteckom się wiedzie.
Nie spieszy mi się z adopcjami. I wydam kota tylko temu, kto się w nim zakocha :mrgreen:
Obrazek

violet

Post » Śro maja 14, 2014 15:22 Re: Fioletowe tymczasy... i inne koty. Foty str. 38

violet pisze:. I wydam kota tylko temu, kto się w nim zakocha :mrgreen:

Najgorzej będzie jak się skończy tak jak u mnie :ryk: TŻ się zakochał w Sasce tymczasce i kazał zdjąć ogłoszenia :lol: Nawet dziś jeszcze do mnie dzwonił do pracy, że jak to by było źle bez Sasuli bo ona taka pocieszna :mrgreen:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro maja 14, 2014 15:35 Re: Fioletowe tymczasy... i inne koty. Foty str. 38

takie ryzyko oczywiście jest :lol:
Twój TŻ :ok:
Obrazek

violet

Post » Śro maja 14, 2014 15:47 Re: Fioletowe tymczasy... i inne koty. Foty str. 38

He, he, he.. słówko 'koty' mi umkło w zdaniu o zdjeciach. Ale prawdę powiedziawszy to nic dziwnego , raz - ile można o kotach; dwa - zdjecia też zasługują. Na zainteresowanie.

O chłopakach nie ma co pisać - ich wygląd wskazuje,że mogliby wszyscy zagrać w filmie gangsterskim jakąś paczkę zgraną. Nie żeby byli skłonni to gangsterki zaraz, nie, ale zdolni do zagrania są :mrgreen:

Justyna, a gdzie masz zdjecia tej Saski-tymczaski? bo ona też jakaś wyjątkowa musi być.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Śro maja 14, 2014 16:04 Re: Fioletowe tymczasy... i inne koty. Foty str. 38

No nie wiem, Morelowa, z tymi chłopakami... nie przyłożyłaś się :mrgreen:
Każden inny jest, a Ty ich tak do jednego wora...
tzn. do filmu gangsterskiego :roll:
morelowa pisze:...
Justyna, a gdzie masz zdjecia tej Saski-tymczaski? bo ona też jakaś wyjątkowa musi być.

Właśnie, właśnie, Justyna – nawet obiecywałaś :D
Obrazek

violet

Post » Czw maja 15, 2014 6:20 Re: Fioletowe tymczasy... i inne koty. Foty str. 38

:oops: No wiem, ale to muszę z domowego kompa a w domu najczęściej już mi się nie chce go odpalać. Postaram się poprawić. :wink:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Czw maja 15, 2014 6:53 Re: Fioletowe tymczasy... i inne koty. Foty str. 38

ale miny mają :mrgreen:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Czw maja 15, 2014 7:59 Re: Fioletowe tymczasy... i inne koty. Foty str. 38

A, tam , do jednego wora.. Filmów nie widziałaś? Bandy gdzie każdy członek jest inny? Ty się popatrz jak ten Ringo patrzy! Szefa będzie grał :mrgreen:

Tak, Justyna, popraw sie koniecznie :D

Obrazek

morelowa

Post » Czw maja 15, 2014 14:39 Re: Fioletowe tymczasy... i inne koty. Foty str. 38

morelowa pisze:Ty się popatrz jak ten Ringo patrzy! Szefa będzie grał :mrgreen:

Szefa Wszystkich Szefów... :lol:
Ringolek tylko tak szefowsko patrzy, w rzeczywistości jest spokojnym, przytulnym mruczadłem :P

Obrazek Obrazek
morelowa pisze:Tak, Justyna, popraw sie koniecznie :D

ano :D :ok:
Obrazek

violet

Post » Czw maja 15, 2014 15:34 Re: Fioletowe tymczasy... i inne koty. Foty str. 38

Prawdę mówiąc, to Gacuś mi przypomina spojrzeniem Parysa- takie kocie dziecko z sierocińca, normalnie wszytsko by wyłudził ode mnie - pamietacie kota ze Shreka -takie samo spojrzenie :mrgreen:

Zauważyłam,ze krówki i pingwinki sa łagodne i przytulasne , pasiaczki bardzo łatwe do ułozenia , o ile kota sie da ułożyć :ryk:
Piętaszek cudo - najpiekniejsze umaszczenie dla mnie i zielone oczyska :1luvu: , ogólnie wszystkie piękne :1luvu: , ale za młode -na szczęście :lol:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw maja 15, 2014 16:44 Re: Fioletowe tymczasy... i inne koty. Foty str. 38

Rzeczywiście, Gaculek czasami bardzo przypomina Kota ze Shreka i potrafi shrekować, oj potrafi :mrgreen:

Wszystkie moje tymczaski są łagodne i przyjacielskie.
Tylko najdrobniejsza Dominika jest jeszcze troszkę zdystansowana, nie lubi brania na ręce, nie podbiega jak pozostałe,
za to gdy tylko przysiądę, to wskakuje mi na kolana jako jedna z pierwszych! I wtedy mogę wygłaskać ją do woli :D

alessandra pisze:Piętaszek cudo - najpiekniejsze umaszczenie dla mnie i zielone oczyska :1luvu:

Piętaszek to taki nieduży tygrysek w skarpetkach, z okrągłym brzuszkiem. Towarzyski, ciekawski, wiercipięta, zabawny:
Obrazek

alessandra pisze:...
ogólnie wszystkie piękne :1luvu: , ale za młode -na szczęście :lol:

Dziękujemy, Ciociu :D
Dla jednych za stare, dla innych za młode – ech... :mrgreen: :roll:
Obrazek

violet

Post » Czw maja 15, 2014 17:05 Re: Fioletowe tymczasy... i inne koty. Foty str. 38

Widzę,że bardzo mi ćwiczysz silna wolę tym piętaszkowym zdjeciem :evil: :lol:

Bardzo ładnie sie komponuje na tym mebelku- co to takiego ? na podstawę od maszyny za kwadratowe ...

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

[poprzednia][następna]