Część XI Kocia Przystań Sosnowiec.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 26, 2012 19:08 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

A tutaj Józia już po zabiegu z wygolonym uszkiem. Jako efekt operacji, operowane ucho będzie miała trochę większe :lol:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

I nasze wspólne wieczory :D
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Josie

Od: Śro lis 14, 2012 19:58

Post » Pon lis 26, 2012 19:25 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Tak się cieszę,że Józia ma taki wspaniały domek. Dobrze, że koleżanka ją wypatrzyła, a potem za mną i córką chodziła, ona walczyła o lepsze życie. Strach pomyśleć, co by było jakby tam została z tym chorym uszkiem.
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Pon lis 26, 2012 19:29 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Józia - śliczności :P :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon lis 26, 2012 19:32 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

alez ona cudna tylko ten wyraz pyszczka taki grozny jej zostal a jaki ma charakterek :?:
mam pytanie zmienilam rudemu mokre teraz mu kupuje te winstony i kot mniej je kiedys kilo suchego mialam na miesiac a teraz na dwa czy to wina mokrego w sensie ze jest pozywniejsze czy cos sie dzieje mu :?: :?: :?:
a ta dzika kotka u rodzicow to prawie wogule nie je wyglonda na zdrowa duzo spi ale mokrego lyzeczke polize z wieszchu i odchodzi czasem chrupnie suche i plasterek szynki zje co jest z tymi kotami :?: :?:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Pon lis 26, 2012 19:39 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

To nie jest groźny wyraz pyszczka tylko ona się strasznie zamyśliła nad nowymi psotami :ryk: I jest strasznym psotnikiem i jeszcze większa przylepą :) I niczego się nie boi, ostatnio pogoniła psa znajomych :lol:

Josie

Post » Pon lis 26, 2012 19:48 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Jozeffa trochę urosła ale jak na 8 -9 mies kotkę to drobnica.I z tym ucholem wygląda prześmiesznie :ryk:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lis 26, 2012 20:00 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Josie pisze:To nie jest groźny wyraz pyszczka tylko ona się strasznie zamyśliła nad nowymi psotami :ryk: I jest strasznym psotnikiem i jeszcze większa przylepą :) I niczego się nie boi, ostatnio pogoniła psa znajomych :lol:

:ryk: brawo kita :!: a cos spsocila na maksa :?: czy tak zwyczajowo jak to mlody kot

herzpl

Post » Pon lis 26, 2012 20:08 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

herzpl pisze:
Josie pisze:To nie jest groźny wyraz pyszczka tylko ona się strasznie zamyśliła nad nowymi psotami :ryk: I jest strasznym psotnikiem i jeszcze większa przylepą :) I niczego się nie boi, ostatnio pogoniła psa znajomych :lol:

:ryk: brawo kita :!: a cos spsocila na maksa :?: czy tak zwyczajowo jak to mlody kot

Udało jej się rozbić wazon rodziców, który dostali w prezencie ślubnym, taki duży ciężki kryształowy, który ważył ze dwa razy więcej jak ona więc nie udało mi się dojść do tego jak ona to zrobiła :ryk: Ale nic jej się nie stało :) A tak poza tym to uwielbia wysypywać ziemię z kwiatków i skakać na śpiącego Bercika, czyli chyba tak standardowo jak młody kot :D

Josie

Post » Pon lis 26, 2012 20:28 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Josie pisze:
herzpl pisze:

Udało jej się rozbić wazon rodziców, który dostali w prezencie ślubnym, taki duży ciężki kryształowy, który ważył ze dwa razy więcej jak ona więc nie udało mi się dojść do tego jak ona to zrobiła :ryk: Ale nic jej się nie stało :) A tak poza tym to uwielbia wysypywać ziemię z kwiatków i skakać na śpiącego Bercika, czyli chyba tak standardowo jak młody kot :D

:ryk: slodko rodzice jak im kot ziemie wykopywal powkladali do doniczek kamyczki i troche pomoglo i tak masz lepiej bo moj obgryza wszystkie kwiatki w zasiegu wiec mam tylko wiszace :roll:

herzpl

Post » Pon lis 26, 2012 21:17 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Jeżeli tos moze to wrzućcie to gdzie się da.
Szukamy ILka!!!!!!!
https://picasaweb.google.com/1064954879 ... GINIONY02#

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lis 26, 2012 21:45 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Wieści z Rexowego domku:)

Ma się świetnie wpiernicza wszystko, ser, jajka, mięsko oczywiście też :) Dużo brysia, jest bardzo towarzyski i przytulański :) Sierść na szyi już nie odrośnie ale wąsy ma prawie długie :D .
Jeżeli chodzi o łapkę narośl pod pazurem jest mniejsza więc obejdzie się bez operacji(mam nadzieje) ale ciągle kicha więc muszę znowu się z nim wybrać do lekarza po jakieś leki.

Poniżej zdjęcia jakie udało mi się zrobić.. a uprzedzam nie jest to łatwe:)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
"Na zaufanie kota trzeba sobie zasłużyć"

Marcisz

Od: Wto lip 24, 2012 19:47

Post » Pon lis 26, 2012 22:01 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

mar_tika pisze:Jeżeli tos moze to wrzućcie to gdzie się da.
Szukamy ILka!!!!!!!

na fb wisi i juz pytaja gdzie zaginal kot?

herzpl

Post » Wto lis 27, 2012 8:53 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

herzpl pisze:
Szukamy ILka!!!!!!!

Kot zaginął na Dmowskiego na Zagórzu

Brunhilda

Od: Pon paź 08, 2012 7:34

Post » Wto lis 27, 2012 9:01 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

herzpl pisze:
Szukamy ILka!!!!!!!

Już odpisałam z detalami.
Józinka :1luvu:
Jak tam Aniu wczorajszy dyżur? :D
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Wto lis 27, 2012 10:34 Re: Część IX Kocia Przystań Sosnowiec.

Edyta okazała się być dobrze wykarmiona kotką z blizną po sterylce (blizna na tyle mała że sterylka musiała być już jakiś czas temu)
wykorzystując zdjęcia robocze kilka postów wyżej prosze o zrobienie ogłoszeń i trzeba je rozwiesić w pobliżu złapania kotki, bo na 99% jest to czyjaś kotka
Dzikiemu w boksie nr 1 kupiłam wędzoną markrelę i licze na to że w końcu się skusi na jedzenie
dałam też kawałek Rudiemu - niech nabiera ciałka
resztę ryby prosze rozdzielić między Rudiego i dzikusy

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

[poprzednia][następna]