Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:Kamakolo- jesli chodzi o akcje to tez nasza decyzja, to akcja na dworze, ja się nie zgadzam na zabranie tam kotów, zamarzną. Z naszej strony tylko kwesta wchodzi w grę, nie akcja adopcyjna niestety
Plakat tez mógł ktoś z nas zrobić, ale nikt się za to nie wziął
W ogóle dziś zły dzień, bardzo
Z I. gdzie mieliśmy mieć akcje tez dostałam w końcu odpowiedź, ze dopiero jak się ociepli![]()
A Quari umiera![]()
ma silne objawy neurologiczne , mózgowe
Nie szukamy juz dla niej domu
halbina pisze:
Kocurek znaleziony na wycieraczce sąsiadki, sąsiedzi pewnie myślą, że zwiał na klatkę ode mnie...
przecież nie wyrzucę na mróz... nie wypchnę za próg...
julita_a115 pisze:Przed chwilą przeglądałam wydarzenie Quari na FB. Niektóre komentarze....... no ja musiałam odejść od kompa,żeby ochłonąć. Przykro mi, że osoby, które tu na miejscu otoczyły koteńkę opieką są zmuszone tłumaczyć się z decyzji, które są podejmowane z myślą o dobru maleńkiej. Ale jak to mówią najstarsi Indianie : nie dyskutuj z ...... ( delikatnie mówiąc inteligentnym inaczej) - najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
J
julita_a115 pisze:Przed chwilą przeglądałam wydarzenie Quari na FB. Niektóre komentarze....... no ja musiałam odejść od kompa,żeby ochłonąć. Przykro mi, że osoby, które tu na miejscu otoczyły koteńkę opieką są zmuszone tłumaczyć się z decyzji, które są podejmowane z myślą o dobru maleńkiej. Ale jak to mówią najstarsi Indianie : nie dyskutuj z ...... ( delikatnie mówiąc inteligentnym inaczej) - najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja w kwestii FB , a konkretnie tego, co piszecie wcześniej o jego prowadzeniu, sprecyzujcie proszę, czego byście oczekiwały w prowadzeniu czy aktualizowaniu czy jak to się tam nazywa. Wprawdzie mieszkam na prowincji, ale to nie głucha leśna dzicz, być może ktoś mógłby się tego podjąć, ale muszę wiedzieć dokładnie, o co chodzi i jak to widzicie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 668 gości