Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 25, 2012 7:38 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Potwierdzam, Józia dotrwa do poniedziałku, bo po czyszczeniu zjadla mokre a potem bawiła sie i brykała.

a z boksami to pomyliłam ;/ ale sa podpisane na kociarni więc luz- byłeby tylko nikt nie wymieszał kotów
układ jest taki jak napisała Kasia
1- pusty
2- gołąbek Nielot
3- Mira- whiskasowa
4- dzicz z transporterem w boksie
5- Bella- czarno- biała
6- Pola- czarna

aaa wczoraj zapomniałam napisać: nie wiem czy Baśce coś nie wyszło przy podawaniu leku (nie wiem czy dostają w dupę czy w szyję) ale Bella miała mokrą szyję na wierzchu i nie miałam pojęcia co jej się stało

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Sob sie 25, 2012 7:46 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Bella i Mirra były mokre obie Panny bo zostały odpchlone :wink:
MIKUŚ

Post » Sob sie 25, 2012 7:56 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Na pokojach dziś zostawcie proszę Walerie i Yoko z Leszkiem. Zabierzcie Klarunię. Będzie miała łomot od tych 2 panien. Ona jest taka spokojniutka Misia.

Boksy tak jak Kasia pisała
1-pusty
2- Kazik nielot
3- Mircia
4- dzicz p. Rak
5-Bella
6-Pola

pokoje Wala, Yoko i Lech!

Reszta w wolierze bezpiecznie powinni siedzieć.

P.S.
Pozdrowienia dla wszystkich z Rzeszowa :kotek:
MIKUŚ

Post » Sob sie 25, 2012 9:10 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

wpadlam dzis rano na kociarnie- poza woliera byla yoko, klara i walercia. walarecia mnie wkurza :twisted: bije i teroryzuje.

Florek siedzial w zamknietej kuwecie jak zawsze :( Bono dostawal razy przy probie picia wody :cry:

aaaa... w trakcie mojej 15 min bytnosci na kociarni Klara zlala sie na blat :| widac na kociarni nie jedna szczoje mamy. potem poszla zrobic kupe (biegunkowa) do kuwety..

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Sob sie 25, 2012 9:13 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:Bella i Mirra były mokre obie Panny bo zostały odpchlone :wink:

Tak właśnie myślałam :)
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Sob sie 25, 2012 9:44 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

hidi pisze:wpadlam dzis rano na kociarnie- poza woliera byla yoko, klara i walercia. walarecia mnie wkurza :twisted: bije i teroryzuje.

Florek siedzial w zamknietej kuwecie jak zawsze :( Bono dostawal razy przy probie picia wody :cry:

aaaa... w trakcie mojej 15 min bytnosci na kociarni Klara zlala sie na blat :| widac na kociarni nie jedna szczoje mamy. potem poszla zrobic kupe (biegunkowa) do kuwety..

O kurcze. Może ją biły w nocy i ze stresu się zlała? A jak je zostawilaś? Tak jak były czy wg zaleceń Basi?
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Sob sie 25, 2012 9:54 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kasia89 pisze:
hidi pisze:wpadlam dzis rano na kociarnie- poza woliera byla yoko, klara i walercia. walarecia mnie wkurza :twisted: bije i teroryzuje.

O kurcze. Może ją biły w nocy i ze stresu się zlała? A jak je zostawilaś? Tak jak były czy wg zaleceń Basi?

nie widziałam zaleceń, bo mnie nie było rano na forum. na dyzur poranny przychodzi pani Ewa.

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Sob sie 25, 2012 10:15 Dyżury

Pozdrowienia przy kawie :) Proszę o zgłaszanie się dyżurantów :kotek:

27.08 /pon/ .....................
28.08 /wt/ Marcisz VICTOR
29.08 /śr/ Marcisz SYLWIA
30.08 /czw/ ........... HIDI
31.08 /pt/ .....................
01.09 /sb/ wróbelek VICTOR
02.09 /ndz/ Evik75 MARZENA
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Sob sie 25, 2012 11:06 Re: Dyżury

wiiwii pisze:Pozdrowienia przy kawie :) Proszę o zgłaszanie się dyżurantów :kotek:

27.08 /pon/ .....................
28.08 /wt/ Marcisz VICTOR
29.08 /śr/ Marcisz SYLWIA
30.08 /czw/ ........... HIDI
31.08 /pt/ .....................
01.09 /sb/ wróbelek VICTOR
02.09 /ndz/ Evik75 MARZENA

poniedziałek rano dla mnie

aange

Post » Sob sie 25, 2012 12:36 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

no to mamy problem dzisiaj rano mialam zalana kuchnie zastanawiam sie czy to nie rudy bo podlane bylo zarcie gluta i miska ale byla tez kaluza na srodku :roll:
mam pytanie czy to normalne ze gl;utowi siersc garsciami wychodzi jak go kompalysmy ? a i mam obroze do oddania chcecie ? noi miske jedna ta podwujna mam tez kuwete chyba mi nie potrzebna wiec dam ja siostrze dla tych szatanow

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Sob sie 25, 2012 15:50 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

herzpl pisze:no to mamy problem dzisiaj rano mialam zalana kuchnie zastanawiam sie czy to nie rudy bo podlane bylo zarcie gluta i miska ale byla tez kaluza na srodku :roll:
mam pytanie czy to normalne ze gl;utowi siersc garsciami wychodzi jak go kompalysmy ? a i mam obroze do oddania chcecie ? noi miske jedna ta podwujna mam tez kuwete chyba mi nie potrzebna wiec dam ja siostrze dla tych szatanow

Marta,a Glutek ma ściągnięte szwy że go wykąpałyście?

Nie wiem,czy kotom trzeba wytatuować imiona na tyłkach czy co,Dagmara dzwoniła że na pokojach zastała Lecha Yoko i Izi :roll:
Może warto jakoś zaznaczyć koty które mają być w wolierze i te które poza wolierą?Może kotom poza wolierą przyczepić dzwoneczki? Pozostawienie tak delikatnych kotów jak Klara czy Izi z takimi dominantami jak Lech, czy Yoko spokojnie doprowadzi je do lania ze stresu po kociarni.Tak więc wcale nie dziwię się że Klara nalała na blat

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob sie 25, 2012 17:03 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

ja pytalam basie czy moge i pozwolila :roll: a szwy chyba ma tak to wyglada mialam pytac wlasnie czy same sie rozejda czy trzeba wyciagac.
rudy nie je od rana wogole i mlody ma dywan zlany zaczynam sie martwic....

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Sob sie 25, 2012 17:05 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Ja jestem jak najbardziej za dzwoneczkami, umówmy sie, ze kotek ktory zostawiany jest poza woliera nosi dzwonek i problem z glowy :)
Leszek wymiotuje - 4 razy (2 razy przy mnie), nie wiem czemu :/ I lozbuz sie z niego zrobil straszny ;)

PS. Poprosze piatek wieczorem dyzur.
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Sob sie 25, 2012 17:12 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Wprawdzie mam szczotkę do czesania kotów, ale ostatnio wpadł mi w oko furminator, mam na niego chrapkę. Tylko nie wiem, czy to jest praktyczne, czy skuteczniejsze od szczotki? Czy macie jakieś doświadczenia w tej sprawie? A jeśli już kupować, to za cienką kasę, czy szarpnąć się na droższy, ale może bardziej skuteczny? Podpowiedzcie, proszę.

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Sob sie 25, 2012 17:30 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

elape pisze:Wprawdzie mam szczotkę do czesania kotów, ale ostatnio wpadł mi w oko furminator, mam na niego chrapkę. Tylko nie wiem, czy to jest praktyczne, czy skuteczniejsze od szczotki? Czy macie jakieś doświadczenia w tej sprawie? A jeśli już kupować, to za cienką kasę, czy szarpnąć się na droższy, ale może bardziej skuteczny? Podpowiedzcie, proszę.

furminator pozbawia kota o wiele więcej sierści niż szczotka
z zasady ma ułatwiać pozbywania się podszycia sierści ale jak się czesze nim długo to można kota pozbawić połowy sierści :P
znajomy tak wyczeszal nim persa że wyglądał na 3 kilo chudszego :lol:
ja się zaopatrzylam w furminator wtedy gdy Selena miała jeszcze łupież bo zwykła szczotka się nie sprawdzała teraz rzadziej go używam

aange

[poprzednia][następna]