Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hidi pisze:wpadlam dzis rano na kociarnie- poza woliera byla yoko, klara i walercia. walarecia mnie wkurzabije i teroryzuje.
Florek siedzial w zamknietej kuwecie jak zawszeBono dostawal razy przy probie picia wody
![]()
aaaa... w trakcie mojej 15 min bytnosci na kociarni Klara zlala sie na blatwidac na kociarni nie jedna szczoje mamy. potem poszla zrobic kupe (biegunkowa) do kuwety..
Kasia89 pisze:hidi pisze:wpadlam dzis rano na kociarnie- poza woliera byla yoko, klara i walercia. walarecia mnie wkurzabije i teroryzuje.
Florek siedzial w zamknietej kuwecie jak zawszeBono dostawal razy przy probie picia wody
![]()
aaaa... w trakcie mojej 15 min bytnosci na kociarni Klara zlala sie na blatwidac na kociarni nie jedna szczoje mamy. potem poszla zrobic kupe (biegunkowa) do kuwety..
O kurcze. Może ją biły w nocy i ze stresu się zlała? A jak je zostawilaś? Tak jak były czy wg zaleceń Basi?
wiiwii pisze:Pozdrowienia przy kawieProszę o zgłaszanie się dyżurantów
![]()
27.08 /pon/ .....................
28.08 /wt/ Marcisz VICTOR
29.08 /śr/ Marcisz SYLWIA
30.08 /czw/ ........... HIDI
31.08 /pt/ .....................
01.09 /sb/ wróbelek VICTOR
02.09 /ndz/ Evik75 MARZENA
herzpl pisze:no to mamy problem dzisiaj rano mialam zalana kuchnie zastanawiam sie czy to nie rudy bo podlane bylo zarcie gluta i miska ale byla tez kaluza na srodku![]()
mam pytanie czy to normalne ze gl;utowi siersc garsciami wychodzi jak go kompalysmy ? a i mam obroze do oddania chcecie ? noi miske jedna ta podwujna mam tez kuwete chyba mi nie potrzebna wiec dam ja siostrze dla tych szatanow
elape pisze:Wprawdzie mam szczotkę do czesania kotów, ale ostatnio wpadł mi w oko furminator, mam na niego chrapkę. Tylko nie wiem, czy to jest praktyczne, czy skuteczniejsze od szczotki? Czy macie jakieś doświadczenia w tej sprawie? A jeśli już kupować, to za cienką kasę, czy szarpnąć się na droższy, ale może bardziej skuteczny? Podpowiedzcie, proszę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: niafallaniaf, puszatek, quantumix i 162 gości