Z Furią nie dałam rady, bo najpierw niby fajnie a jak otwierałam klatkę to wściekły syk, niestety nie dało się zamknąć jej w transporterku a ona sama nie chciała tam siedzieć. Zadzwoniłam, Robert wie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
miszelina pisze:NADAL NIE MA NIKOGO NA NIEDZIELNY WIECZÓR!!!
queen_ink pisze:miszelina pisze:NADAL NIE MA NIKOGO NA NIEDZIELNY WIECZÓR!!!
Na Kocimską? Mogę w tym tygodniu.
Kinga Warmijska pisze:Furia opuściła kociarnię. Bardzo dziękuję za pomoc i opiekę nad nią. Tym bardziej, że była wyjątkowo trudnym kotem.
Tweety pisze:pamiętacie, że mamy się określić co do najbliższych imprez?
Galeria Krakowska:
sobota 2.06
12 - 15
1 Asia N.
2. mikela
15 - 18
1 Basia Cz.
2 annakreft
koty
12 - 14
14 - 16
16 - 18
niedziela 3.06
12 - 15
1 katgral
2. Ania Z.
15 - 18
1 annakreft
2 yenika
koty
12 - 14
14 - 16
16 - 18
Wystawa
sobota 2.06
10 - 17:30
1 tweety cały dzień
2. ...
3 ...
4 ...
niedziela 3.06
10 - 17:30
1 tweety cały dzień
2. ...
3 ...
4 ...
Tweety pisze:karma do Kłaja zawieziona, złapane dwie kotki na działkach (rozleniwiły się, zamiast polować latają głodne i patrzą kto przyjedzie i co przywiezie), złapane kotka na Salwatorze i na Pachońskiego, całość do ciachnięcia, Masza i Dasza już po ciachnięciu, kotka w Hucie nie złapana, bo w ogóle się nie pojawiła. Bilans jednak mocno dodatni
annakreft pisze:Tweety pisze:karma do Kłaja zawieziona, złapane dwie kotki na działkach (rozleniwiły się, zamiast polować latają głodne i patrzą kto przyjedzie i co przywiezie), złapane kotka na Salwatorze i na Pachońskiego, całość do ciachnięcia, Masza i Dasza już po ciachnięciu, kotka w Hucie nie złapana, bo w ogóle się nie pojawiła. Bilans jednak mocno dodatni
czy któraś z uroczych pań trafi na Drukarską?
Tweety pisze:annakreft pisze:Tweety pisze:karma do Kłaja zawieziona, złapane dwie kotki na działkach (rozleniwiły się, zamiast polować latają głodne i patrzą kto przyjedzie i co przywiezie), złapane kotka na Salwatorze i na Pachońskiego, całość do ciachnięcia, Masza i Dasza już po ciachnięciu, kotka w Hucie nie złapana, bo w ogóle się nie pojawiła. Bilans jednak mocno dodatni
czy któraś z uroczych pań trafi na Drukarską?
wszystkie oprócz tej z Salwatora, bo tam pani ją przetrzyma. Panienki z działek posiedzą 3 dni u dr Komendy, kotka z Pachońskiego możliwe, że już jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], Magda_lena i 92 gości