terenia1 pisze:Kocurek schroniskowy ma się całkiem fajniespoko je, bawi się, biega
![]()
To może zostanie?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kocia Mama Ewa pisze:Dzisiaj po południu przyjadą Państwo oglądać Skarpeteczka. Ta Pani już od tygodnia się nim interesuje, oby udało nam się dziś przekonać także jej mężaTrzymajcie
To taki słodki cudny kocio, wierzę że skradnie im serca
Iwona11 pisze:Po dyżurze:
Józio pojechał do domu![]()
![]()
Zgadnijcie do kogo
Właśnie pomaga mi pisać raport
Moje koty przyjęły go chłodno, ale nie było też paniki ani żadnych ataków (tego najbardziej się obawiałam). Teraz wszystkie poszły pospacerować, więc Józio jest panem na włościach. Na razie nie będzie wychodził, wiadomo musi się oswoić i przyzwyczaić.
Iwona11 pisze:
![]()
Zgadnijcie do kogo
![]()
Kocia Mama Ewa pisze: Temat postu: Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku
Po dyżurze:
Józio pojechał do domu Zgadnijcie do kogo Właśnie pomaga mi pisać raport Moje koty przyjęły go chłodno, ale nie było też paniki ani żadnych ataków (tego najbardziej się obawiałam). Teraz wszystkie poszły pospacerować, więc Józio jest panem na włościach. Na razie nie będzie wychodził, wiadomo musi się oswoić i przyzwyczaić.
Cookie1706 pisze:Iwona11 pisze:
![]()
Zgadnijcie do kogo
![]()
wiesiak pisze:Kocia Mama Ewa pisze: Temat postu: Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku
Po dyżurze:
Józio pojechał do domu Zgadnijcie do kogo Właśnie pomaga mi pisać raport Moje koty przyjęły go chłodno, ale nie było też paniki ani żadnych ataków (tego najbardziej się obawiałam). Teraz wszystkie poszły pospacerować, więc Józio jest panem na włościach. Na razie nie będzie wychodził, wiadomo musi się oswoić i przyzwyczaić.
To najwspaniasza wiadomosć z ostatnich miesięcy.Józio wreszcie szczęśliwy !![]()
![]()
Iwonko rozumiem że on jest u Ciebie w domu tymczasowym?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot] i 881 gości