Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 24, 2012 23:28 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

terenia1 pisze:Kocurek schroniskowy ma się całkiem fajnie :D spoko je, bawi się, biega :D

To może zostanie?Obrazek
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Sob lut 25, 2012 10:35 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Miałyśmy dziś łapać 3-go malucha z Będzina ale niestety gość ma awarię i jest cały dzień w pracy, może jutro się uda....

Dam jeden oridermyl babce od Rudego, zwłaszcza, że ma zamiar znów jakieś puszki przywieźć. Spróbuję też jakąś kasę od niej wyciągnąć ;p

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Sob lut 25, 2012 12:30 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Dzisiaj po południu przyjadą Państwo oglądać Skarpeteczka. Ta Pani już od tygodnia się nim interesuje, oby udało nam się dziś przekonać także jej męża :ok: Trzymajcie :ok: To taki słodki cudny kocio, wierzę że skradnie im serca :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek

Czy dom bez kota – najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego – zasługuje w ogóle na miano domu? :(
Mark Twain

Jesteśmy, by służyć zwierzętom. Obrazek

Kocia Mama Ewa

Od: Wto wrz 27, 2011 11:17

Post » Sob lut 25, 2012 14:48 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Po dyżurze:

Józio pojechał do domu :D :D :D Zgadnijcie do kogo :D Właśnie pomaga mi pisać raport :ryk: Moje koty przyjęły go chłodno, ale nie było też paniki ani żadnych ataków (tego najbardziej się obawiałam). Teraz wszystkie poszły pospacerować, więc Józio jest panem na włościach. Na razie nie będzie wychodził, wiadomo musi się oswoić i przyzwyczaić.

Leki podane. Z ewidencji wynika, że Marta wczoraj robiła kąpiel Madzi :ok: Marta, chyba nabrałaś wprawy przy Michałowej :D
Kropka ma nadal leki jak do tej pory + dieta. W poniedziałek kontrola.

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Sob lut 25, 2012 14:52 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Kocia Mama Ewa pisze:Dzisiaj po południu przyjadą Państwo oglądać Skarpeteczka. Ta Pani już od tygodnia się nim interesuje, oby udało nam się dziś przekonać także jej męża :ok: Trzymajcie :ok: To taki słodki cudny kocio, wierzę że skradnie im serca :kotek:

:ok: :ok: :ok: za Rudzika
:ok: :ok: :ok: za Skarpetka i :ok: :ok: :ok: :ok: za przekonanie Jej mężą :wink: bo wszystko zależy od jego dobrej woli....szkoda że nie wszyscy mężowie są tacy jak :?: ale może to i dobrze w pewnych przypadkach :twisted: ktoś panuje nad sytuacją :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Sob lut 25, 2012 14:57 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Iwona11 pisze:Po dyżurze:

Józio pojechał do domu :D :D :D Zgadnijcie do kogo :D Właśnie pomaga mi pisać raport :ryk: Moje koty przyjęły go chłodno, ale nie było też paniki ani żadnych ataków (tego najbardziej się obawiałam). Teraz wszystkie poszły pospacerować, więc Józio jest panem na włościach. Na razie nie będzie wychodził, wiadomo musi się oswoić i przyzwyczaić.

:ok: za Ciebie,Józia i "docieranie" się kociastych :D oby wszystko poszło jak z płatka :ok:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Sob lut 25, 2012 15:35 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Iwona11 pisze:
Józio pojechał do domu :D :D :D Zgadnijcie do kogo :D Właśnie pomaga mi pisać raport :ryk:

:1luvu:

Cookie1706

Post » Sob lut 25, 2012 15:54 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Cookie1706 pisze:
terenia1 pisze:Kocurek schroniskowy ma się całkiem fajnie :D spoko je, bawi się, biega :D

To może zostanie?Obrazek

Kotek za schroniska niedługo pojedzie do domu :D
Rozmawiałam dzisiaj z Kasią ze schroniska, która zabiera go do swojej koleżanki :dance: :dance2:

Cookie1706

Post » Sob lut 25, 2012 15:56 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Kocia Mama Ewa pisze:  Temat postu:  Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku  
Po dyżurze:

Józio pojechał do domu Zgadnijcie do kogo Właśnie pomaga mi pisać raport Moje koty przyjęły go chłodno, ale nie było też paniki ani żadnych ataków (tego najbardziej się obawiałam). Teraz wszystkie poszły pospacerować, więc Józio jest panem na włościach. Na razie nie będzie wychodził, wiadomo musi się oswoić i przyzwyczaić.

To najwspaniasza wiadomosć z ostatnich miesięcy.Józio wreszcie szczęśliwy ! :ok: :1luvu:

Iwonko rozumiem że on jest u Ciebie w domu tymczasowym?
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Sob lut 25, 2012 20:11 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Zobaczymy Wiesiu, liczę się z tym, że zostanie na zawsze.

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Sob lut 25, 2012 22:18 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Cookie1706 pisze:
Iwona11 pisze:
Józio pojechał do domu :D :D :D Zgadnijcie do kogo :D Właśnie pomaga mi pisać raport :ryk:

:1luvu:

IWONKO :1luvu: Jesteś WIELKA!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Za kochanego Józia we wspaniałym domku :ok: :ok: :ok: :piwa:
Obrazek Obrazek Obrazek

Czy dom bez kota – najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego – zasługuje w ogóle na miano domu? :(
Mark Twain

Kocia Mama Ewa

Post » Sob lut 25, 2012 22:21 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Wszystko wskazuje na to, że SKARPETEK we wtorek jedzie do domku :ok: :ok: :ok:
Państwo spędzili ze mną ...3 godziny na "zdrowej", poznawali się z kociakiem, to młode małżeństwo, mają 2-letniego prawie identycznego kocurka i szukali takiego kompana dla niego. Pan zachwycił się Skarpeciem, wybawił go, wypieścił :1luvu:
Właśnie takiego kocurka szukali :ok: :ok: :ok:
Zatem we wtorek po 17-tej mają przyjechać z transporterkiem i zabrać słodziaka. Trzymajcie :ok: by adopcja doszła do skutku :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek

Mark Twain

Kocia Mama Ewa

Post » Sob lut 25, 2012 22:24 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

wiesiak pisze:
Kocia Mama Ewa pisze:  Temat postu:  Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku  
Po dyżurze:

Józio pojechał do domu Zgadnijcie do kogo Właśnie pomaga mi pisać raport Moje koty przyjęły go chłodno, ale nie było też paniki ani żadnych ataków (tego najbardziej się obawiałam). Teraz wszystkie poszły pospacerować, więc Józio jest panem na włościach. Na razie nie będzie wychodził, wiadomo musi się oswoić i przyzwyczaić.

To najwspaniasza wiadomosć z ostatnich miesięcy.Józio wreszcie szczęśliwy ! :ok: :1luvu:

Iwonko rozumiem że on jest u Ciebie w domu tymczasowym?

:1luvu: ja takze jestem pod wrazeniem tej informacji , reszte wyraze na pw , dla Jozia nawet DT to w tej chwili wspaniale rozwiazanie , niedlugo bylby rok jak znalazl sie w kociej chatce , a pelny rok minal niedawno od dnia kiedy zostal znaleziony w piwnicy na syberce przez karmicielke z przebitym okiem .Moge jedynie powiedziec - dziekuje :D

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Sob lut 25, 2012 22:30 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

Madzia spokojna w wolierze, ale nadal nieprzewidywalna :? Tabletkę jakoś podałam.

Czikita bardzo miauczy w boksie, chciała się przytulać, wygłaskałam ją i jakoś się uspokoiła.
Michaśka jest jednak nadal strachulcem, czy ktokolwiek ją adoptuje... :(
Pysiol zarobił się taką przylepą, że cały czas chce się tulić :1luvu: Nie odstępował mnie na krok.
Super, że kociak schroniskowy idzie do domku :ok:
Dawidek...moje słoneczko :1luvu:

Skończyło się suche dla alergiczek - część jest dla Madzi na "zdrowej", ale już nie ma nic poza tym :(
Obrazek Obrazek Obrazek

Mark Twain

Kocia Mama Ewa

Post » Sob lut 25, 2012 23:10 Re: Sosnowiec Kocia Chatka wita w nowym wątku

No to dziś same dobre wieści :D Józek u Iwonki, Skarpetek może też niebawem w nowym domku :D
Dla Józka już też ruszyły wszystkie ogłoszenia - tak że zobaczymy jeśli znajdzie się jakiś sensowny domek to można Józka spróbować wyadoptować, choć chłopak już bardzo długo szuka domku, no chyba że Iwonka nie będziesz go chciała już oddać :wink:
Prawdopodobnie niebawem także Luizka znajdzie swoje miejsce na tym świecie, a jutro pojedzie prawdopodobnie do domku tymczasowego albo Michałowa, albo Dawidek :) Jutro pewnie Dorotka coś więcej skrobnie na ten temat :)
A co z Rudzikiem? pojechał dziś do domku?

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

[poprzednia][następna]