Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 30, 2011 13:28 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

piccolo pisze:
horacy 7 pisze:Dziewczyny i panowie dziękuję za waszą pomoc ,niestety wszystko odwołane,zadzwoniła do mnie kierowniczka ,że kotka odebrana przez właścicielkę.Dziękuję wszystkim bardzo.Chyba ,że są osoby chętne dać dt innym kotom które jeszcze są.

Tak jak inni, jestem skłonna podejrzewać, że to nieprawda.
Czy wątek jest czytany przez............?

Kotka złapała wirusa, teraz złapie kot.
Super :evil:

No kto wie, może wolontariuszy na forum nie ma ,ale jakieś " uczynne osoby" kto wie...
Ja mam dziś dosyć emocji..
Mam tylko nadzieję choć może to okrutne co napiszę ,że jeśli kotka nie poszła jednak do tej kobiety..to przynajmniej odeszła, a nie się męczy dalej i powoli umiera...
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pt wrz 30, 2011 13:36 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Gwoli ścisłości ja tu byłam tylko pośrednikiem bo sama z różnych powodów nie mogę tymczasować kotków. Tutaj sytuacja była wyjątkowa, bo kicia miała zapewniony ds więc przetrzymanie jej jakiś czas i podleczenie nie byłby większym problemem. Zapytałam i ta osoba się zgodziła, może się zgodzi na inna biedę ale nie chce nic obiecywać.

Szkoda, że stało się tak jak się stało. Biorąc kota bierze się za niego pełną odpowiedzialność, w życiu nie oddałabym mojej kici do schroniska i nie rozumiem ludzi którzy tak postępują. Ale świat jest różny.

becia_73 pisze:Mam tylko nadzieję choć może to okrutne co napiszę ,że jeśli kotka nie poszła jednak do tej kobiety..to przynajmniej odeszła, a nie się męczy dalej i powoli umiera...

Mam taką samą nadzieję...
Tobiaszku tak strasznie za Tobą tęsknię... [']

Valadris

Od: Wto lip 12, 2011 16:38

Post » Pt wrz 30, 2011 18:42 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Z czarną małą Kropeczką jest źle :(
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt wrz 30, 2011 18:44 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Mój Boże, nie :(
Nie mogą przecież te szkrabiki jeszcze więcej cierpieć :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt wrz 30, 2011 19:56 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

:( :( :( :(
i Ty, Basiu, też nie możesz.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt wrz 30, 2011 21:43 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Kropeczka odeszła,niestety cierpiała bardzo.Żegnaj i wybacz moje słoneczko byłaś takim słodkim promykiem. :( Niech Cie już nic nie boli,dołącz do kotów które były tam przed Tobą.[*]

horacy 7

Post » Pt wrz 30, 2011 21:52 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

:cry:

[']
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt wrz 30, 2011 21:54 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

[*]
Maluszku Kochany... :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt wrz 30, 2011 21:58 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

(*)...
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob paź 01, 2011 2:59 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Kropeczka [*] [*] [*]

:( :( :(
Bardzo mi przykro i przepraszam, że nie pomogłem.

Jak to możliwe, że schronisko dla zwierząt jest w rzeczywistości wylęgarnią chorób zabijających powoli te zwierzęta?
Gdzie weterynarz, szczepienia? :?

Dobranoc wszystkim...
" Welcome to the worst nightmare of all... REALITY! "
- Hellraiser VI: Hell Seeker

Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek

TWQ

Od: Nie wrz 18, 2011 0:41

Post » Sob paź 01, 2011 4:31 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Biedny maluch :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob paź 01, 2011 8:33 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Nie mam już siły pisać o szczepieniach w schronisku było to już wyjaśniane.Zaczynam czuć ,że to co piszę i robię nie ma sensu,bo tak bardzo chciałam by usłyszał o nich świat by ktoś pomógł,a dokumentuję umieranie zwierząt ,sama jestem przerażona.Jestem zdrętwiała ze strachu o dwa pozostałe które teraz się bawią lecz Kropeczka przed wczoraj wieczorem też się bawiła.Rano nie zjadła i to mnie przestraszyło a wieczorem odeszła.Wykarmiłam je smoczkiem a teraz kiedy mogłyby żyć odchodzą to jest chyba ponad moje siły. :( Te małe kruszyny były takie cudowne.

horacy 7

Post » Sob paź 01, 2011 8:38 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

[*] :cry:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob paź 01, 2011 8:40 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

[*]

Przykro mi, że na odległość tak niewiele jestem w stanie pomóc :cry: :cry:
po_prostu_kaska

Post » Sob paź 01, 2011 8:46 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

[*] :cry: :cry: :cry: .........szlag

Czy naprawdę nie możemy nic zrobić :( Może trzeba ogłosić w szkołach, rozwiesić plakaty na mieście, że są potrzebni Wolontariusze. Może do gazet. Na internet. Nie wierzę że w Szczytnie nie ma ludzi kochających zwierzaki.

A może jakiś filmik nakręcić(choć pewnie schron nie wyda zgody :? )
My u nas na mieście nakręciliśmy film który pokazywał bezdomność zwierzaków oraz przepełnienia w schronie.

Ja to bym uderzyła do władz miasta :roll: tak jak u siebie to robię znów.

Może jakieś Stowarzyszenie założyć, miasto daje wtedy środki na to, oraz pomieszczenie gdzie owe Stowarzyszenie ma się znajdować.

Myślę głośno :roll:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

[poprzednia][następna]