Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 05, 2011 12:44 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Dziękujemy Serdecznie.Nie musimy odwiedzać tego wątku. Ten watek odwiedza nas.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto lip 05, 2011 12:47 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

iza71koty pisze:Tak? Doprawdy?To może sobie poczytaj o Tęczy.O tym jak mi oferowano Pomoc, a potem szybko się wycofano, kiedy koty były już u mnie.Masz tyle czasu. Znajdż sobie tamten watek i poczytaj, jak się robi kogoś w balona.Słuchaj ja nie mam czasu. Rozumiesz to? Wczoraj zmarnowałam tutaj swój czas i kotów czas. Dzisiaj tak nie będzie.

Z mojej strony koniec dyskusji.

Masz rację nikt mi ich nie wcisnął. Powinnam pozwolić im wszystkim zginać na Tęczy.Wtedy byłabyś usatysfakcjonowana.Ty i pozostali.

Co mnie obchodzi teraz Tecza, wielgowo i zeszloroczny snieg. Ja tylko uwazam ,ze koty z altany sa w idealnym wieku adopcyjnym i nie masz prawa mnozyc bezdomnosci zabraniajac szukac im domow.
Mezem mnie nie strasz bo sie osmieszasz tylko.

kya

Od: Śro mar 14, 2007 17:09

Post » Wto lip 05, 2011 12:52 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

iza71koty pisze:Posłuchaj Zofia&Sasza. Zachowam ten post w którym sugerujesz jakobym wykorzystywała Pomoc z forum częściowo dla siebie. I wierz mi że zrobię z tego użytek.

A proszę uprzejmie. Na wątkach można odnaleźć wpisy, gdzie dziękujesz za ofiarowane Ci przedmioty. Np. ubrania.
Afatima, taka sytuacja zdarzyła się incydentalnie. Ten stan nie trwa od kilku lat. Ja pracuję i zarabiam na siebie i koty.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto lip 05, 2011 12:59 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

kya pisze:
iza71koty pisze:Tak? Doprawdy?To może sobie poczytaj o Tęczy.O tym jak mi oferowano Pomoc, a potem szybko się wycofano, kiedy koty były już u mnie.Masz tyle czasu. Znajdż sobie tamten watek i poczytaj, jak się robi kogoś w balona.Słuchaj ja nie mam czasu. Rozumiesz to? Wczoraj zmarnowałam tutaj swój czas i kotów czas. Dzisiaj tak nie będzie.

Masz rację nikt mi ich nie wcisnął. Powinnam pozwolić im wszystkim zginać na Tęczy.Wtedy byłabyś usatysfakcjonowana.Ty i pozostali.

Co mnie obchodzi teraz Tecza, wielgowo i zeszloroczny snieg. Ja tylko uwazam ,ze koty z altany sa w idealnym wieku adopcyjnym i nie masz prawa mnozyc bezdomnosci zabraniajac szukac im domow.

Mnożyć bezdomności ? Ile kotek wysterylizowałaś w tym roku? Bo ja 15.

jasne...co cię obchodzą jakieś koty......Nigdy cię nie obchodziły.Masz klapki na oczach. Mogą sobie ginąć. To nie twoja sprawa....

W Wielgowie teraz jest potrzebna Pomoc!!!

iza71koty

Post » Wto lip 05, 2011 12:59 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Kto rzuca oskarżenia, musi być kryształowy. Pieniactwo mnie nie interesuje.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Wto lip 05, 2011 13:01 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Zofia&Sasza pisze:
iza71koty pisze:Posłuchaj Zofia&Sasza. Zachowam ten post w którym sugerujesz jakobym wykorzystywała Pomoc z forum częściowo dla siebie. I wierz mi że zrobię z tego użytek.

A proszę uprzejmie. Na wątkach można odnaleźć wpisy, gdzie dziękujesz za ofiarowane Ci przedmioty. Np. ubrania.
Afatima, taka sytuacja zdarzyła się incydentalnie. Ten stan nie trwa od kilku lat. Ja pracuję i zarabiam na siebie i koty.

A to przepraszam. Nie wolno mi dostawać prezentów? Mogłam wcale o tym nie pisać.Napisałam bo chciałam.U mnie na dom pracuje Mąż. To zabronione?

iza71koty

Post » Wto lip 05, 2011 13:25 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Iza. Dajesz się prowokować.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Wto lip 05, 2011 13:29 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Tak Ola. :| Wiem. :| Niech piszą jak było. Od początku do końca. Zgodnie z prawdą.O nic więcej mi nie chodzi.

Piszą o skutkach udając, że nie zauważają przyczyn.A one są tutaj najważniejsze.

iza71koty

Post » Wto lip 05, 2011 13:42 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

iza71koty pisze:
kya pisze:

Mnożyć bezdomności ? Ile kotek wysterylizowałaś w tym roku? Bo ja 15.

jasne...co cię obchodzą jakieś koty......Nigdy cię nie obchodziły.Masz klapki na oczach. Mogą sobie ginąć. To nie twoja sprawa....

W Wielgowie teraz jest potrzebna Pomoc!!!

Oczywiscie, odmawiajac im prawa do adopcji mnozysz bezdomnosc

kya

Post » Wto lip 05, 2011 13:45 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Przyjedż. Pokażę ci takich co mnożą bezdomność.

iza71koty

Post » Wto lip 05, 2011 13:54 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Sa rozni... Sa tacy co rozmnazaja koty i tacy ktorzy maja awersje do adopcji. W ogole Ciebie nie rozumiem, robisz afere o nic wlasciwie. Zapytalam grzecznie dlaczego nie szukasz domow kociakom gdy sa w najlepszym okresie adopcyjnym. Gdybys zamierzala je adoptowac to napisalabym jak czlowiek , ze :
1. nie masz czasu
2. ze potrzebny jest ktos go ogloszen itd a Ty nie, od razu afera na skale miedzynarodowa. Dlaczego? No pewnie dlatego ,ze czujesz sie zagrozona, ze ktos chce Ci wydrzec maluchy a przeciez jest im najlepiej w altance. Chyba sie nie myle?

kya

Post » Wto lip 05, 2011 13:56 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Afatima pisze:Kto rzuca oskarżenia, musi być kryształowy. Pieniactwo mnie nie interesuje.

Znaczy co, nikomu kto nie jest rentierem nie wolno krytykować? 8O Rentierem, bo każda inna osoba może stracić pracę i popaść w kłopoty. Nie sprowadzaj sprawy do absurdu.
Nota bene naprawdę mnie dziwi, że po tym, co widziałaś np. w Boguszycach nie dostrzegasz analogii...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto lip 05, 2011 14:00 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Jak sie ma do tego najazdu na Ize, taka informacja na szczecińskim watku :arrow:

Ja jestem uwiązany w domu, bo przygarnięta przed miesiącem kicia była uprzejma tydzień temu urodzić i teraz muszę dokarmiać maleństwa (młoda mama nie ma dość pokarmu nawet dla dwójki).

Żadnej reakcji, wyobraziłam sobie co by sie stało gdyby Iza napisała, ze ma w domu od miesiaca kotke i pozwoliła jej urodzic 8O
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto lip 05, 2011 14:07 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

kya pisze:Sa rozni... Sa tacy co rozmnazaja koty i tacy ktorzy maja awersje do adopcji. W ogole Ciebie nie rozumiem, robisz afere o nic wlasciwie. Zapytalam grzecznie dlaczego nie szukasz domow kociakom gdy sa w najlepszym okresie adopcyjnym. Gdybys zamierzala je adoptowac to napisalabym jak czlowiek , ze :
1. nie masz czasu
2. ze potrzebny jest ktos go ogloszen itd a Ty nie, od razu afera na skale miedzynarodowa. Dlaczego? No pewnie dlatego ,ze czujesz sie zagrozona, ze ktos chce Ci wydrzec maluchy a przeciez jest im najlepiej w altance. Chyba sie nie myle?

Kya nie będę się powtarzać.Nikt z wątku nie będzie Cię osobiście zawiadamiał o ogłoszeniach, bo nie ma takiej potrzeby.Będziesz chciała, to sobie je odszukasz. Reszta informacji jest na tym wątku.

viewtopic.php?f=1&t=128538&start=30

Kotki znajdą dobre domki.Przynajmniej dołożymy starań aby tak się stało. W każdym razie powinny znależć, bo tam zostać nie mogą. Inaczej zginą jak ich matka i jeden z kociaków.

I bardzo Cię proszę o cierpliwość i trochę dobrej woli.

Wiem że masz wakacje i nudno. Ale...ja ich nie mam.Przepraszam zatem. Muszę wrócić do swoich spraw.
Ostatnio edytowano Wto lip 05, 2011 14:11 przez iza71koty, łącznie edytowano 1 raz

iza71koty

Post » Wto lip 05, 2011 14:08 Re: Widzę, czuję. Szczecin. POMOCY dla kociąt !!!

Iweta pisze:Jak sie ma do tego najazdu na Ize, taka informacja na szczecińskim watku :arrow:

Ja jestem uwiązany w domu, bo przygarnięta przed miesiącem kicia była uprzejma tydzień temu urodzić i teraz muszę dokarmiać maleństwa (młoda mama nie ma dość pokarmu nawet dla dwójki).

Żadnej reakcji, wyobraziłam sobie co by sie stało gdyby Iza napisała, ze ma w domu od miesiaca kotke i pozwoliła jej urodzic 8O

No to sobie chyba nie trudno wyobrazić. :|

iza71koty

[poprzednia][następna]