Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Tak? Doprawdy?To może sobie poczytaj o Tęczy.O tym jak mi oferowano Pomoc, a potem szybko się wycofano, kiedy koty były już u mnie.Masz tyle czasu. Znajdż sobie tamten watek i poczytaj, jak się robi kogoś w balona.Słuchaj ja nie mam czasu. Rozumiesz to? Wczoraj zmarnowałam tutaj swój czas i kotów czas. Dzisiaj tak nie będzie.
Z mojej strony koniec dyskusji.
Masz rację nikt mi ich nie wcisnął. Powinnam pozwolić im wszystkim zginać na Tęczy.Wtedy byłabyś usatysfakcjonowana.Ty i pozostali.
iza71koty pisze:Posłuchaj Zofia&Sasza. Zachowam ten post w którym sugerujesz jakobym wykorzystywała Pomoc z forum częściowo dla siebie. I wierz mi że zrobię z tego użytek.
kya pisze:iza71koty pisze:Tak? Doprawdy?To może sobie poczytaj o Tęczy.O tym jak mi oferowano Pomoc, a potem szybko się wycofano, kiedy koty były już u mnie.Masz tyle czasu. Znajdż sobie tamten watek i poczytaj, jak się robi kogoś w balona.Słuchaj ja nie mam czasu. Rozumiesz to? Wczoraj zmarnowałam tutaj swój czas i kotów czas. Dzisiaj tak nie będzie.
Masz rację nikt mi ich nie wcisnął. Powinnam pozwolić im wszystkim zginać na Tęczy.Wtedy byłabyś usatysfakcjonowana.Ty i pozostali.
Co mnie obchodzi teraz Tecza, wielgowo i zeszloroczny snieg. Ja tylko uwazam ,ze koty z altany sa w idealnym wieku adopcyjnym i nie masz prawa mnozyc bezdomnosci zabraniajac szukac im domow.
Mezem mnie nie strasz bo sie osmieszasz tylko.
Zofia&Sasza pisze:iza71koty pisze:Posłuchaj Zofia&Sasza. Zachowam ten post w którym sugerujesz jakobym wykorzystywała Pomoc z forum częściowo dla siebie. I wierz mi że zrobię z tego użytek.
A proszę uprzejmie. Na wątkach można odnaleźć wpisy, gdzie dziękujesz za ofiarowane Ci przedmioty. Np. ubrania.
Afatima, taka sytuacja zdarzyła się incydentalnie. Ten stan nie trwa od kilku lat. Ja pracuję i zarabiam na siebie i koty.
iza71koty pisze:kya pisze:iza71koty pisze:Tak? Doprawdy?To może sobie poczytaj o Tęczy.O tym jak mi oferowano Pomoc, a potem szybko się wycofano, kiedy koty były już u mnie.Masz tyle czasu. Znajdż sobie tamten watek i poczytaj, jak się robi kogoś w balona.Słuchaj ja nie mam czasu. Rozumiesz to? Wczoraj zmarnowałam tutaj swój czas i kotów czas. Dzisiaj tak nie będzie.
Co mnie obchodzi teraz Tecza, wielgowo i zeszloroczny snieg. Ja tylko uwazam ,ze koty z altany sa w idealnym wieku adopcyjnym i nie masz prawa mnozyc bezdomnosci zabraniajac szukac im domow.
Mezem mnie nie strasz bo sie osmieszasz tylko.
Mnożyć bezdomności ? Ile kotek wysterylizowałaś w tym roku? Bo ja 15.
jasne...co cię obchodzą jakieś koty......Nigdy cię nie obchodziły.Masz klapki na oczach. Mogą sobie ginąć. To nie twoja sprawa....
W Wielgowie teraz jest potrzebna Pomoc!!!
Afatima pisze:Kto rzuca oskarżenia, musi być kryształowy. Pieniactwo mnie nie interesuje.
kya pisze:Sa rozni... Sa tacy co rozmnazaja koty i tacy ktorzy maja awersje do adopcji. W ogole Ciebie nie rozumiem, robisz afere o nic wlasciwie. Zapytalam grzecznie dlaczego nie szukasz domow kociakom gdy sa w najlepszym okresie adopcyjnym. Gdybys zamierzala je adoptowac to napisalabym jak czlowiek , ze :
1. nie masz czasu
2. ze potrzebny jest ktos go ogloszen itd a Ty nie, od razu afera na skale miedzynarodowa. Dlaczego? No pewnie dlatego ,ze czujesz sie zagrozona, ze ktos chce Ci wydrzec maluchy a przeciez jest im najlepiej w altance. Chyba sie nie myle?
Iweta pisze:Jak sie ma do tego najazdu na Ize, taka informacja na szczecińskim watku![]()
Ja jestem uwiązany w domu, bo przygarnięta przed miesiącem kicia była uprzejma tydzień temu urodzić i teraz muszę dokarmiać maleństwa (młoda mama nie ma dość pokarmu nawet dla dwójki).
Żadnej reakcji, wyobraziłam sobie co by sie stało gdyby Iza napisała, ze ma w domu od miesiaca kotke i pozwoliła jej urodzic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 313 gości