TYMCZASY U JOPOP V - zagadka kryminalna s.98 ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 06, 2011 13:04 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

przyszło, oddałam Alebie :twisted: jak do mnie trafia jakiś papier to go jak najszybciej wywalam z domu :twisted: miała się z Tobą kontaktować, ale jak mniemam - uciekło jej to z pamięci :twisted:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro lip 06, 2011 13:25 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

No uciekło, uciekło :oops:
Przypominam sobie o tym ilekroć widzę ten papier w torebce - w kiepskim zazwyczaj jest to momencie (w sklepie, u znajomych etc.).
Już piszę pw.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro lip 06, 2011 18:44 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

A jedzonko? Co prawda nie mam tego hurtowych ilości, ale wciąż u mnie leży i zawala.

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Śro lip 06, 2011 19:15 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Zgaduj Zgadula gdzie Wołek ma głowę??? :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Afron1

Od: Czw gru 16, 2010 20:18

Post » Śro lip 06, 2011 19:39 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

a) nie posiada ;)
b) pod burym kotem 8)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Śro lip 06, 2011 19:41 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

popsuła kota... jak słowo daję dawałam jej z głową...

Aniu - chętnie zeżremy. Tylko jak do nas przyjdziesz to będziesz skażona, więc chyba się w jakimś neutralnym miejscu trzeba spotkać...
Obrazek

jopop

Post » Śro lip 06, 2011 19:42 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Mam nadzieję, że umowę podpisałaś? Na kota z głową?
Będziemy dochodzić odszkodowania 8)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro lip 06, 2011 19:47 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Nie wiedziałam co napisać jak przeczytałam o ostatnim Czeremszaku :-(
Cały czas trzymam kciuki za zdrową atmosferę u was. Finansowo jestem w ogromnym dole, nie mogę pomóc :-(

asiaplasun

Od: Czw maja 10, 2007 15:50

Post » Śro lip 06, 2011 19:53 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

atmosfera za zdrowa nie jest. ale jakoś się trzymamy.

dziś Maciek po raz kolejny pokazał mistrzostwo i założył dzieciom Wiosny wenflony. Biorąc pod uwagę stan ich łapek i żył - nie bardzo wierzyłam że się uda. I - co jeszcze dziwniejsze - one działają!!! (pytanie jak długo :roll: )

Chłopczyk jest fatalny, kciuki są bardzo potrzebne. Dziewczynka trochę lepiej, ale do formy to jej dużo brakuje.

Natomiast ozdrowieńce modlińskie mają się nieźle.

A Modlinka po wywaleniu Rogatka i Wyżliczki z jej klatki ma Dalmę na wyłączność. I przez samą noc przybrała 18 g (poprzednio ok. 2-3 dziennie, co mnie mocno martwiło).

Ja dziś spałam tak twardo, że zignorowałam budzik - a to mi się rzadko zdarza...
Obrazek

jopop

Post » Śro lip 06, 2011 20:11 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Tak mi mów, mistrzostwo Maćka to miód na moje serce :wink:
:ok: :ok:
:ok: :ok: za dzieci Wiosny!
Hip, hip hurra na cześć zdrowiejących modliniaków :D . Milka, ty spaślaku :lol: , tyj, tyj, drobinko. Marcepanek i Mazurek szaleją?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro lip 06, 2011 20:13 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

nie Milka tylko Modlinka :twisted: pomyliłaś koty :twisted:
Obrazek

jopop

Post » Śro lip 06, 2011 20:17 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

jopop pisze:nie Milka tylko Modlinka :twisted: pomyliłaś koty :twisted:

Mała bura kicia z 5 burasiąt modlińskich to Milka - czy Modlinka to ta najmniejsza, która została u Ciebie? Jak tak, to pomyliłam :twisted:
Modlinka, spaślaku, tyj spokojnie :lol:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro lip 06, 2011 20:25 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

teraz już lepiej ;)
Obrazek

jopop

Post » Śro lip 06, 2011 20:55 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Jeśli bardzo potrzebne, to oddam z kilo - dwa tłuszczyku mojej Kawy, starczy dla całej gromadki.

Możemy się spotkać w dowolnym miejscu. Jak już mówiłam, sama się pp nie boję, Kawa drugi raz chyba nie zachoruje (?), mały kot, kiedy przyjdzie, będzie zaszczepiony, ale może jednak na wszelki wypadek przyda się nieskażony domek (zaczęłam nieśmiało rozmawiać z TŻ o jakichś tymczasach, ale na razie negat :( - nie chcę tak od razu się kłócić, muszę wymyślić jakąś sensowną taktykę).

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Śro lip 06, 2011 21:49 Re: TYMCZASY U JOPOP V- PANLEUKOPENIA!!!!!!!!!!!!!! RATUNKU!!!!!

Ja też dzięki gagacie mam kilka kilo karmy Husse dla kotów dorosłych. Jutro wieczorem mogłabym gdzieś podrzucić. Najlepiej na linii metra... Przyda się?

I mam kilka doniesień z DS Alumna i Przenośni, ba - nawet sama widziałam gnojki, które są cudne. Zwłaszcza Alumn to pogromca serc niewieścich!
Dziś Maciek doszczepił gnoje. I tak jak udało się pozbyć grzybka u Przenośni tak w słuchach Alumna zlokalizowano świerzbowca.
Mimo wszystko dzieciaki mają się bardzo dobrze. Są notorycznie rozpieszczane i wychwalane pod niebiosa.
Alumn wyrośnie na wielkiego kocura - jest bardzo proporcjonalny, smukły i ma nieziemsko długi ogon.
Meta (Przenośnia) z kolei, będzie raczej niedużą kuleczką z ogromnymi pomarańczowymi ślepiami.
Obrazek

Obrazek

teapot

Od: Nie maja 04, 2008 10:52

[poprzednia][następna]