Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 15.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 07, 2011 17:43 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

kota7 pisze:Joshua-ada, a odniesiesz się do reszty, czy tylko ta kwestia, zresztą pierdylion (za przeproszeniem) razy wałkowana Cię interesuje?

I dla jasności, ciąg dalszy cytatu z mojego postu, który wkleiła joshua-ada: "Nie zgadzam się z Wami, ale OK, mogę to jeszcze zrozumieć. "

A jest jakiś nakaz odnoszenia się do całości?! 8O Muszę mieć specjalne upoważnienie od Ciebie, by odnieść się tylko do jednego zagadnienia?
W przekoconym azylu ogłoszenia kotów są jedną z wielu ważnych rzeczy, świadczących o charakterystyce działalności.
Z mojej strony EOT.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon mar 07, 2011 17:44 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Agn pisze:To przepraszanie też jest teraz w złym tonie?

W takim razie rozumiem dlaczego mnie nikt nie przeprasza...

Ja Cię przeproszę.
Przepraszam Ciebie oraz osoby chcące być na forum miau,wyłącznie dla kotów,za to że jesteś/jesteśmy( 8) )zmuszani do uczestnictwa w tym czymś,w czym tak na prawdę do końca nie wiadomo o co chodzi.
Przepraszam wszystkich Kociarzy.
Legnica

Post » Pon mar 07, 2011 17:47 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Poza tym używając google można się zorientować, czy są nowe ogłoszenia.

asfodel

Od: Śro mar 18, 2009 22:10

Post » Pon mar 07, 2011 17:47 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Legnica pisze:jesteś/jesteśmy( 8) )zmuszani do uczestnictwa w tym czymś,w czym tak na prawdę do końca nie wiadomo o co chodzi.

Ktoś tu kogoś pod pistoletem trzyma? 8O
Karolina

karolinah

Od: Wto gru 05, 2006 17:05

Post » Pon mar 07, 2011 17:59 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

pixie65 pisze:(...)
...skoro już wiemy, że informacje na temat [domniemanej] profesji Jek są ogólnie dostępne na forum [od 2008 roku] i pochodzą od niej samej. Niekoniecznie z PW czy wizyty przedadopcyjnej, którą złożyła jej magaaaa, jak to sugerowała MariaD:

MariaD pisze:
magaaaa pisze:Casica - zacytuj mój post, ten chamski, w którym zdradzam tak strasznie dużo szczegółów z życia prywatnego Jek.

Usunęłaś go, ale mam w zapisanych, gdy pisałam do Ciebie pw. Nie zacytuję, bo nie uważam za stosowne ujawnianie czyichś prywatnych informacji uzyskanych na wizycie przedadopcyjnej. Moge Ci przypomniec znowu na pw na życzenie.

Czy przeprosiłaś Jek?

Edit: nie waqżne czy dużo czy jedną - ważny jest fakt.

Może ja faktycznie nie potrafię sobie przypomnieć ale nie wydaje mi się żebym gdziekolwiek pisała o swoim wykształceniu czy zawodzie/profesji. Jesteś dobra w wyszukiwaniu, więc jeśli możeswz podrzuć link. To nie jest kpina, tylko rzetelna prośba. No i może przecież pomóc magaaaa

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Pon mar 07, 2011 18:06 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

karolinah pisze:
Legnica pisze:jesteś/jesteśmy( 8) )zmuszani do uczestnictwa w tym czymś,w czym tak na prawdę do końca nie wiadomo o co chodzi.

Ktoś tu kogoś pod pistoletem trzyma? 8O

Przepraszam karolinah ze napisałam post wywołujący Twoje niezrozumienie.
Legnica

Post » Pon mar 07, 2011 18:14 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Jek pisze:Może ja faktycznie nie potrafię sobie przypomnieć ale nie wydaje mi się żebym gdziekolwiek pisała o swoim wykształceniu czy zawodzie/profesji. Jesteś dobra w wyszukiwaniu, więc jeśli możeswz podrzuć link. To nie jest kpina, tylko rzetelna prośba. No i może przecież pomóc magaaaa

Dlatego użyłam określenia "domniemanej" profesji :wink:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon mar 07, 2011 18:22 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Zofia&Sasza pisze:
Legnica pisze:Ja słyszałam,a raczej czytałam.Leśna o tym obszernie pisała.

No i wiesz, że dzwonią, a nie wiesz w którym kościele :wink: lesna pisała o naruszeniu miru domowego, o ochronie wizerunku, ale o danych osobowych - ani słowa. Bo też i danych osobowych IKI 6 na forum nie umieszczałam...

Najbardziej,mimo wszystko,utkwiło mi w pamięci to co Ty na ten temat napisałaś:

Usprawiedliwia mnie wyższy interes społeczny. Śpię dobrze. Wyrzutów sumienia nie mam. :twisted:

I jeszcze to jaki miałaś świetny ubaw:
:ryk: :ryk: :ryk:

Pozwolę sobie nie skomentować prezentowanej przez Ciebie postawy.
Legnica

Post » Pon mar 07, 2011 18:25 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Legnica pisze:
Zofia&Sasza pisze:
Legnica pisze:Ja słyszałam,a raczej czytałam.Leśna o tym obszernie pisała.

No i wiesz, że dzwonią, a nie wiesz w którym kościele :wink: lesna pisała o naruszeniu miru domowego, o ochronie wizerunku, ale o danych osobowych - ani słowa. Bo też i danych osobowych IKI 6 na forum nie umieszczałam...

Najbardziej,mimo wszystko,utkwiło mi w pamięci to co Ty na ten temat napisałaś:

Usprawiedliwia mnie wyższy interes społeczny. Śpię dobrze. Wyrzutów sumienia nie mam. :twisted:

I jeszcze to jaki miałaś świetny ubaw:
:ryk: :ryk: :ryk:

Pozwolę sobie nie skomentować prezentowanej przez Ciebie postawy.

Jeśli uważasz, że w wątku IKI 6 złamałam Ustawę o Ochronie Danych Osobowych - poproszę o stosowny cytat.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon mar 07, 2011 18:27 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

dalia pisze:moje dane osobowe nie były dostępne ani na forum miau ani w internecie ponieważ ich nie publikowałam oraz nie wyrażałam zgody na ich udostępnienie - obecnie są ponieważ udostępniła je Jamagda i dodatkowo Magaaaa
ten fakt jest akurat łatwy do sprawdzenia - na pewno zostanie dodatkowo zweryfikowany przez prawnika, który obecnie zajmuje się sprawą

pogrubienie moje

viewtopic.php?f=27&t=107247&start=3
Wysłany: Pią Lut 12 2010
dalia pisze:
Paulaaa pisze:to jest cena kup teraz czy wywoławcza?

Magix poprosze :)

Wyslalam dziś - odpielam zatrzaski i schowałam je w kartonik oddzielający dno od góry kuwety

wykasowałam dane

Wysłany: Pon Lut 15, 2010

dalia pisze:dziewczyny to miało bć pw :oops:
nie wiem jakim cudem mi się w watek wkleiło
proszę wykasujcie cytaty z mojego posta

nie miałam dostępu do netu od piątku i po południu dalej nie będę miała az nie naprawię tak ze dostęp mam tylko do 16.00 przez najbilższe dni

Wysłany: Pon Lut 15 2010
dalia pisze:
Paulaaa pisze:Dzisiaj nie dałam rady, zrobię przelew w poniedziałek :oops:

Paulaaa nie ma sprawy, proszę wykasuj moje dane ze swojego posta (w cytacie są)

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Pon mar 07, 2011 18:34 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

pixie65 pisze:
Jek pisze:Może ja faktycznie nie potrafię sobie przypomnieć ale nie wydaje mi się żebym gdziekolwiek pisała o swoim wykształceniu czy zawodzie/profesji. Jesteś dobra w wyszukiwaniu, więc jeśli możeswz podrzuć link. To nie jest kpina, tylko rzetelna prośba. No i może przecież pomóc magaaaa

Dlatego użyłam określenia "domniemanej" profesji :wink:

Ty tak, ale magaaaa już nie zachowała podobnie "domniemującej" formy.

Poniższy "cytat" pochodzi stąd: viewtopic.php?f=1&t=122888&start=1500
(inaczej nie umiem, bo temat zamknięty)
magaaaa Temat postu: Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.Wysłany: Sob Lut 26, 2011 17:04

Adopcje: 1 [>>>]

Dołączenie: Pią Paź 30, 2009 19:14

Ja tam widzę róznicę :wink: . Pixie65 zastanów się czego właściwie bronisz. I kogo. Bo raczej nie tych konkretnych kotów w tym momencie. Ani też prawdy obiektywnej.

Jek

Post » Pon mar 07, 2011 18:35 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Jek a nie jesteś prawniczką? 8)
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pon mar 07, 2011 18:37 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Jek a nie jesteś prawniczką? 8)

To zależy o co konkretnie pytasz. :twisted:

Jek

Post » Pon mar 07, 2011 18:38 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

dalia pisze:moje dane osobowe nie były dostępne ani na forum miau ani w internecie ponieważ ich nie publikowałam oraz nie wyrażałam zgody na ich udostępnienie - obecnie są ponieważ udostępniła je Jamagda i dodatkowo Magaaaa
ten fakt jest akurat łatwy do sprawdzenia - na pewno zostanie dodatkowo zweryfikowany przez prawnika, który obecnie zajmuje się sprawą

Tak się składa, że wiosną ubiegłego roku często zaglądałam na bazarek i widziałam Twoją prośbę o skasowanie zamieszczonych tam pomyłkowo Twoich danych. Nie byłam pewna czy nie mylę Cię z kimś innym (a w ciągu dnia nie miałam czasu by to sprawdzić).
Teraz odszukałam tamten wątek i twierdzę, że nie jest prawdą to, co powyżej napisałaś.
Twoje dane wisiały sobie na miau calutkie 3 doby zanim się zorientowałaś i usunęłaś i zanim zostaty usunięte z cytatów.
Stamtąd w poszukiwaniu pomocy dla Szagiego mogły spokojnie trafić na ogólnodostępne forum.

Piszę to tutaj, ponieważ tu zamieściłaś swoje oświadczenie, które w całości zacytowałam.

Uprzedzam ewentualne prośby, linka nie mam zamiaru tu umieszczać.

Edit: widzę, że się spóźniłam :D
Ostatnio edytowano Pon mar 07, 2011 18:41 przez Amika6, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon mar 07, 2011 18:41 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Jek pisze:
mirka_t pisze:Jek a nie jesteś prawniczką? 8)

To zależy o co konkretnie pytasz. :twisted:

Ta odpowiedź mi wystarczy. Musisz być prawniczką. :mrgreen:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

[poprzednia][następna]