Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:Aleba dostała PW z namiarami na miejsca łapankowe, więc jak mnie szlag trafi to przynajmniej ktoś posiada moją wiedzę
Aleba pisze:jopop pisze:Aleba dostała PW z namiarami na miejsca łapankowe, więc jak mnie szlag trafi to przynajmniej ktoś posiada moją wiedzę
Niech Cię nie trafia, bo poza wiedzą będę musiała też posiadać Twoje koty
Aleba pisze:No dobrze, to ja bym te zapisy poprzyjmowała
Kto ma czas i ochotę połapać, gdzie i kiedy???
seidhee pisze:Ja mogę potowarzyszyć komuś w weekend na Starzyńskim, acz jako niezmotoryzowana i bezklatkowa nie przydam się chyba zbytnio. Jedyne, czym dysponuję, to niezbyt duże doświadczenie łapankowe
piotr568 pisze:Ja teraz przez kilka-kilkanaście dni będę bez auta, więc Starzyńskiego nie ruszę, choć blisko, chyba że rekonesans. Wezmę centrum, tam gdzie jest kierowca. Już mam namiar od jopop.
alix76 pisze::1luvu: ... tak się zastanawiam, może spróbuje z większą klatką? Bo ta mała strasznie płochliwa jest ...
Agneska pisze:alix76 pisze::1luvu: ... tak się zastanawiam, może spróbuje z większą klatką? Bo ta mała strasznie płochliwa jest ...
Alix, płochliwa klatka to już pech wyjątkowy![]()
alix76 pisze:Taa, siedzi taka wystraszona pod kuchenką i łypie otwartymi drzwiczkami ...![]()
piotr568 pisze:Pytanie czy wejdzie sama do dużej klatki? A jak nie, to na co ją nęcić? Na Hammerite'a ?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 78 gości