babajaga pisze:Zgłosić natychmiast! Do TOZ i na policję! TOZ powinien złożyć doniesienie o przestępstwie do prokuratury. Co za potwór! Całe to forum zrzesza jakichś chorych ludzi!
dziewczyny a może do Uwagi TVN??
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
babajaga pisze:Zgłosić natychmiast! Do TOZ i na policję! TOZ powinien złożyć doniesienie o przestępstwie do prokuratury. Co za potwór! Całe to forum zrzesza jakichś chorych ludzi!
Kocia Lady pisze:kamari pisze:Ja z uporem maniaka spytam się o Mikruska![]()
I cały czas podtrzymuję - gdyby udało się go odebrać p. Jezremu, to wezmę go na leczenie
Mikrusek ma się dobrze, naprawdę byłam u niego, kić je tylko filet z indyka, i czasem jakąś rybkę, jogurt itp a wygląda nie ten kot, nie do poznania, przytył, oczka błyszczące, tylko oczywiście kuleje, ale chodzi, tylko z uporem maniaka robi kupę po kątach...![]()
pan Jerzy nie odda go za nic w świecie, na razie...
wozi nas pan J codziennie z Księciem do lecznicy bo daleko mamy, codziennie rano się zrywa i zawozi nas autem, dziś bardzo słabo się czuł, miał tętno tylko 45/min...
![]()
tak jak moja mama wcześniej, zanim udrożnili jej tętnice koło serca..
Dziś Książę dostał całą baterią leków, i dostałam do domu zastrzyki robić i kroplówki, więc do środy nie będziemy jechać, a we środę rano jedziemy na wyniki krwi moczy etc....
dziś sukces babcia powiedziała, że Książę rano zjadł ze swymi kolegami kocimi wątróbkę wołową jak zawsze...a ja wieczorem idę mu dać lek Quatrum i Gerberka i indyczkiem pokarmić, bo jak mu wstrzykuję Gerberka do pysia to od razu załapuje apetyt...
jasdor pisze:Kocia Lady pisze:http://www.hcfor.pl/tragedia-zwierz-t/9037-zabija-koty-aby-z-ich-ko-ci-robi-amulety.html
zobaczcie to czy coś takiego gdzieś zgłosić??
Jezusie![]()
![]()
![]()
Skoro taka (chyba ona) odważna to dlaczego tak sie maskuje
![]()
![]()
Szkoda, że nie moge napisać tego co ciśnie mi się na usta . Pożyczę linka i wstawię parę OT
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 32 gości