cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 15, 2011 22:46 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC.Pilnie potrzerzebna bateria kranowa

No i jutro już środa - strasznie szybko leci ten czas.

Dziękuję serdecznie Oldze - może kiedyś zechce zajrzeć na forum :D
Olga podarowała dziś na rzecz Kociej Przystani podgrzewacz do wody razem z baterią.

Niestety Nas już na to nie stać - TYM BARDZIEJ DZIĘKUJĘ OLI ZA PREZENT :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
MIKUŚ

Post » Wto mar 15, 2011 22:53 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC.Pilnie potrzerzebna bateria kranowa

bubor pisze:
MIKUŚ pisze:

Obrazek

Woww , co za zdjęcie 8O :P :wink:

no nie? 8O mnie tez zaszokowalo, ja bym sie obawiala, ze ona zje swojego kumpla, w koncu kot jest drapieznikiem, natury sie nie oszuka, a jej kumpel to niezle jedzonko dla kotow...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto mar 15, 2011 22:59 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC.Pilnie potrzerzebna bateria kranowa

Eee...........Sofinia to taki mój kochany Aniołek - krzywdy nie zrobiła by na pewno - z resztą samych bym ich nie zostawiła nigdy 8O Bo wtedy kto wie, kto wie.....w końcu to antagonistyczna para :ryk:

U mnie w domu zawsze były takie układy : myszy, szczury, chomiki, koty, psy i żółwica - postrach wszystkich :mrgreen: I zawsze panuje pełna harmonia :ok:
MIKUŚ

Post » Wto mar 15, 2011 23:02 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC.Pilnie potrzerzebna bateria kranowa

o k...rka wodna! 8O jak tego dokonalas? tzn tej pelnej harmonii?

Kociara82

Post » Wto mar 15, 2011 23:17 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC.Pilnie potrzerzebna bateria kranowa

Samo jakoś tak się składa.
Ja nic nie robię, po prostu wszystkich kocham i tyle :wink:
Wszyscy zawsze się dziwili jak to możliwe, ale jest to możliwe :oops:
MIKUŚ

Post » Śro mar 16, 2011 18:17 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Jak kto da radę to proszę o udział i klikniecie http://www.pustamiska.pl/

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Śro mar 16, 2011 21:36 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Bona44 pisze:Jak kto da radę to proszę o udział i klikniecie http://www.pustamiska.pl/

Dzięki Bona za cynk - uwielbiam takie akcje :wink:

Proszę niech każdy klika to nic nie kosztuje, a może pomóc :1luvu:
MIKUŚ

Post » Śro mar 16, 2011 22:34 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

No i wreszcie u mnie w pracy klata przygotowana na kota :mrgreen:

Więc mam kolejne miejsce dla bezdomniaków.
Koleżanka znalazła ponoć takiego wypierdka 4 tygodnie :roll: No zobaczymy bo ponoć zniknął :( Jak coś to będzie podopiecznym Przystani :lol:

No i zakochałam się w Przylepie - więc może to On stanie się pierwszym mieszkańcem w moim miejscu pracy :mrgreen:

OTO I ON :1luvu:

mar_tika pisze:Przylepa kocurek z ulicy.Mega przylepa i straszny przytulas
Obrazek

Marta czy to ten którego Ja widziałam, będąc w schronie? Jak tak to mam propozycję nie do odrzucenia :mrgreen:

No nie wiem - urzekł mnie, trzeba go jakoś wytaszczyć ze schronu :wink:
MIKUŚ

Post » Śro mar 16, 2011 22:35 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

sliczniutki to prawda :) ma cos w pysiu, w oczkach :) mrrrr.... :1luvu:

Kociara82

Post » Śro mar 16, 2011 23:13 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

zmykam spac, miaudobranoc wszystkim :) Sofisi buziaczek slodki na miaudobranoc :*:*:*

Kociara82

Post » Czw mar 17, 2011 8:44 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Basiu Zorro poszedł do adopcji.Przylepa to tak jakby starsza wersja Zorra :mrgreen: Kocurek ok 1-1,5 roku jeszcze nie oddzwonkowany

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw mar 17, 2011 18:42 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

Marta od Łobuza dzwoniła,chce podarować zlewozmywak.Jutro po niego podjadę.Super :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt mar 18, 2011 10:37 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

mar_tika pisze:Marta od Łobuza dzwoniła,chce podarować zlewozmywak.Jutro po niego podjadę.Super :ok:

Dopiero teraz przeczytałam - wspaniale :D
MIKUŚ

Post » Pt mar 18, 2011 10:39 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

mar_tika pisze:Basiu Zorro poszedł do adopcji.Przylepa to tak jakby starsza wersja Zorra :mrgreen: Kocurek ok 1-1,5 roku jeszcze nie oddzwonkowany

To jak będzie zaszczepiony i wykastrowany to daj znać - coś wymyślimy :wink:

Na razie w klacie jest Filemonek - taki mały maluszek - 2-3 miesiące. Koleżanka go znalazła no i maluszek czeka na dom :1luvu: No wpierw musimy go troszkę podkarmić i wyleczyć :wink:
To już kolejny podopieczny Kociej Przystani :ok:
MIKUŚ

Post » Pt mar 18, 2011 15:13 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Zbiórka na sterylki.............

pewnie bede miala okazje slodziaka poznac osobiscie :1luvu: Chociaz.... ucieszylabym sie bardziej, jakby w mig znalazl wspanialy, odpowiedzialny domek :ok:

Kociara82

[poprzednia][następna]