Oby ten rok był dla nas i naszych podopiecznych, a także dla wszystkich czworonogich u dwunogich istot lepszy niż miniony.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milu pisze:Szczęśliwego Nowego Roku Wam wszystkim![]()
Mam pytanie, które nie wiem nawet jak mam zadać w normalny sposób, chyba nie ma takiego... Otóż boli mnie ucho i podejrzewam lekkie zapalenie, a te bezreceptowe kropelki, co mam w domu, oczywiście nie działają tak jak powinny. No i tu pytanie - z racji tego, że jutro jest sobota 1.01, a pojutrze niedziela 2.01, do laryngologa chyba raczej nie trafię i stąd 2 pytania:
1. Czy kojarzy ktoś poradnię/przychodnię laryngologiczną 24h/otwartą w ten weekend w Krakowie?? Gdyby było zupełnie źle?
2.![]()
![]()
Tu raczej do Tweety - Czy na Kocimskiej jest coś, co mogłabym pożyczyć i użyć do leczenia ludzkiego ucha? Np. Dicortineff?
![]()
![]()
jej siostra pisze:milu pisze:Szczęśliwego Nowego Roku Wam wszystkim![]()
Mam pytanie, które nie wiem nawet jak mam zadać w normalny sposób, chyba nie ma takiego... Otóż boli mnie ucho i podejrzewam lekkie zapalenie, a te bezreceptowe kropelki, co mam w domu, oczywiście nie działają tak jak powinny. No i tu pytanie - z racji tego, że jutro jest sobota 1.01, a pojutrze niedziela 2.01, do laryngologa chyba raczej nie trafię i stąd 2 pytania:
1. Czy kojarzy ktoś poradnię/przychodnię laryngologiczną 24h/otwartą w ten weekend w Krakowie?? Gdyby było zupełnie źle?
2.![]()
![]()
Tu raczej do Tweety - Czy na Kocimskiej jest coś, co mogłabym pożyczyć i użyć do leczenia ludzkiego ucha? Np. Dicortineff?
![]()
![]()
ad 1 - sprawdź na Galla tam powinien być dyżur całodobowy; możesz spróbować w SOR - jest w szpitalu wojskowym na Wrocławskiej, u Narutowicza
jej siostra pisze:mogę wziąć nr 2, na kiedy?
jej siostra pisze:do jutra?
jej siostra pisze:nie ma problemu.![]()
za baza w czym?
jej siostra pisze:też jak najszybciej?pogadałabym z paw, żeby się podzielić
jej siostra pisze:p bazie w zwykłym excelu
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 96 gości