Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Nie dostała kropli. Nie wzięłam nawet recepty, bo gente posiadam a oczy zakraplam jej Tobrexem. Rozpulchnienie spojówek nastąpiło dopiero teraz po kilku dniach choroby.
Wizyta u weta nie wniosła nic poza stresem dla kota i stratą pieniędzy. Nie była konieczna.
dalia pisze:brawa dla tej pani![]()
teraz kazda informacja będzie wyceniona![]()
mirka podaj cennik to kazdy przeliczy czy go stać
Agn pisze:dalia pisze:brawa dla tej pani![]()
To nie jest kwestia cennika za informacje, a cennika usług weta, u którego kot odbył wizytę.
Zdaje się, że były oferty zwrotu kosztów tej wizyty.
dalia Tobie faktycznie się rzuciło nie wiem - bardziej na mózg, czy na oczy.
dalia pisze:Agn pisze:dalia pisze:brawa dla tej pani![]()
To nie jest kwestia cennika za informacje, a cennika usług weta, u którego kot odbył wizytę.
Zdaje się, że były oferty zwrotu kosztów tej wizyty.
dalia Tobie faktycznie się rzuciło nie wiem - bardziej na mózg, czy na oczy.
tez ciebie lubię
magaaaa pisze:dalia, ciebie nikt nie lubi.
mirka_t pisze:MariaD nauczę Cię czegoś.
mirka_t pisze:Jeśli takie znasz to poleć.
mirka_t pisze:Nie słyszałam aby było skuteczne lekarstwo na brązowy wyciek.
mirka_t pisze:Opiekunowie zapłakanych persów i kotów po herpesie zapewne bardzo się ucieszą.
mirka_t pisze:MariaD nauczę Cię czegoś. Z moich obserwacji wynika iż brązowy wyciek z oczy można zaobserwować u nosicieli herpesa zwłaszcza jeśli choroba nie była odpowiednio leczona lub często nawracała. Taki wyciek Kukulisia miała na początku. Teraz jak możesz przeczytać wyciek zmienił się w ropny inaczej mówiąc nie jest brązowy, ale lekko żółtawy. Równocześnie nastąpiło opuchnięcie spojówek czego nie było przy brązowym wycieku. Aktywował się herpes. Wet nie zapisze genty czy tobrexu bez stanu zapalnego w oku a takiego właśnie wcześniej nie było. Nie słyszałam aby było skuteczne lekarstwo na brązowy wyciek. Jeśli takie znasz to poleć. Opiekunowie zapłakanych persów i kotów po herpesie zapewne bardzo się ucieszą.
mimbla64 pisze:... Zakraplanie braunolem trwało tak długo, aż brązowy wyciek zniknął.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 77 gości