Za pomyłkę przepraszam.
Guuuuuupio mi teraz..
Ale za to Wam powiem, że Fundacja je wszystkie zachipuje.
To na pewno

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magis pisze:Dziewczyny, dlatego ja uważam, że należy wszystkie pieniądze z bazarków przekazać Pani Basi. I można, a nawet trzeba wystawić kolejne bazarki na które mamy już uszykowane rzeczy. Dla Pani Basi. Jeżeli chociażby w tak prozaiczny sposób (pieniędzmi) można pomóc to trzeba to zrobić.
I jeszcze jedna rzecz: ja bym zaszczepiła koty na białaczkę. Z bazarków mamy już 230 zł a ja się dopiero rozkręcam
Gibutkowa pisze:Magis pisze:Dziewczyny, dlatego ja uważam, że należy wszystkie pieniądze z bazarków przekazać Pani Basi. I można, a nawet trzeba wystawić kolejne bazarki na które mamy już uszykowane rzeczy. Dla Pani Basi. Jeżeli chociażby w tak prozaiczny sposób (pieniędzmi) można pomóc to trzeba to zrobić.
I jeszcze jedna rzecz: ja bym zaszczepiła koty na białaczkę. Z bazarków mamy już 230 zł a ja się dopiero rozkręcam
Magis - to nie jest takie proste. Koty na białaczkę można szczepić jak masz całkowitą pewność, że nie mają wirusa. Jeśli zaszczepisz nosiciela to uaktywnisz tylko chorobę i kot zejdzie. Testy PCR (100% pewne) to ok 300zł za sztukę, plus samo szczepienie. Do tego szczepienie na białaczkę to też pewne (niewielkie ale zawsze) ryzyko nowotworu poodczynowego.
Gibutkowa pisze:Magis - to nie jest takie proste. Koty na białaczkę można szczepić jak masz całkowitą pewność, że nie mają wirusa. Jeśli zaszczepisz nosiciela to uaktywnisz tylko chorobę i kot zejdzie. Testy PCR (100% pewne) to ok 300zł za sztukę, plus samo szczepienie. Do tego szczepienie na białaczkę to też pewne (niewielkie ale zawsze) ryzyko nowotworu poodczynowego.
tillibulek pisze:gdzie są kotki?? i które obecnie są do adopcji?
mam znajomych - fantastyczni ludzie, dorosly syn, dom niewychodzący, bardzo rozumni, kochający zwierzęta - szukają kota lub dwóch kotów - w wieku do 2 lat - wysterylizowanych - jeden musi byc przytulak, drugi moze byc niesmialy
ludzie są z Wawy... moge pokazac im kotki jesli bede wiedziala, które czekają na dom...
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 64 gości