Melduje sie i ja - alescie naprodukowaly stron....
- kciuki dla vil, zeby sie klienci pojawili a problemy odjechaly w sina dal
- za Olenke kciuki rowniez

na pewno sie odezwie
- wszystkim cierpiacym na trudnosci finansowe zycze cudownego i naglego trwalego uzdrowienia

a co do studentow i pieniedzy - student to takie zwierze ktore zawsze gdzies cos umie wykombinowac i dobrze jest stawiac tez na kreatywnosc swoich dzieci w tym temacie. kredyt nie jest zlym rozwiazaniem, a zdaje sie ze warunki sa korzystne.
- ja sie probuje odnalezc w nowej rzeczywistosci, jestem strasznie zmeczona i boli mnie wszystko. wieje halny, jest 17 stopni na plusie i swieci slonce - pod kurtka mam bluzke z krotkim rekawem bo inaczej bym sie ugotowala... do wtorku mam oddac wstep do projektu a jutro jade na szkolenie do Katowic wiec czeka mnie bardzo efektywny i pracowity czas.
- co do powietrza w Katowicach - nie wiem czym oni tam palą i co palą ale Ślask to jedno z nielicznych miejsc w Europie gdzie widac to, czym oddychasz

ja sie bardzo lubie inhalowac zawsze wracam stamtad bardziej wyluzowana. Oznaczenia drog na Slasku sa dla kierowcow fatalne, potwierdzam. Jazda komunikacja KZK GOP jest tez fascynujacym doznaniem - idealny temat na kolejny odcinek cyklu "Martyna na krancu swiata"

- moje pytanie do Siostry Skarbniczki: czy ma numer konta do Etiopii czy trzeba ja powiadomic zeby podala?
wracam do pracy kochane Siostry odezwe sie pozniej, dobrego dnia!