Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_leśna_ pisze:Nie napiszę na temat kotów i mam nadzieję że mnie nikt nie opierniczy :]
Znacie może kogoś kto ma za dużo rybek (z mniejszych) w akwarium i chce się pozbyć ?
Szukam rybek do adopcji hehe mam 300 litrowe akwarium i to co mam u siebie to mi się w nim gubi a zanim dokupię to pytam gdzie popadnie - może ktoś ma problem z ilością i nie ma co zrobić.
_leśna_ pisze:Nie napiszę na temat kotów i mam nadzieję że mnie nikt nie opierniczy :]
Znacie może kogoś kto ma za dużo rybek (z mniejszych) w akwarium i chce się pozbyć ?
Szukam rybek do adopcji hehe mam 300 litrowe akwarium i to co mam u siebie to mi się w nim gubi a zanim dokupię to pytam gdzie popadnie - może ktoś ma problem z ilością i nie ma co zrobić.
ciekawa.swiata pisze:tylko nie żółwia![]()
za dużo już ich w fosie we Wrocku pływa...
ciekawa.swiata pisze:wierzę, zmiana przepisów nie tylko nie pomogła żółwiom odławianym z wolności, ale zaszkodziła też tym, które spacerują po parkach czy są wyrzucane do fosy albo innych zbiorników. Adoptować teraz żółwia legalnie to droga przez mękę, widzieliście, ile ich w zoo mają?![]()
a może roślinki w akwarium posadzić ładne, wodne?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 62 gości